Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 29 lis 2005, 22:06

ja tez niemieckiego nie lubie choc umiem go troche....a hiszpasnki to samo rozpoznaj co jest co :( teraz to juz bardzo sie opuscilam :cry:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 29 lis 2005, 23:55

Ja studiuje Architektore jestem na 3 roku. Bardzo sie ciesze ze wybralam wlasnie ten kirunek i ta uczelnie. W przyszlosci chce studiowac fotografie.

Awatar użytkownika
Martenka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Martenka » 30 lis 2005, 15:50

Ja pracuje jako manager w Rzymie, zajmuje sie handlem na rynku Wloskim i Europejskim. Nie jest to zawod o ktorym marzylam ale mam tyle pracy ze sie nie moge nudzic :)

ask
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: ask » 01 gru 2005, 11:32

Ja skonczylam studia informatyczne i pracuje jako programistka... ale to nie do konca cos co bym chciala robic. Tak naprawde to chcialabym pracowac jako tlumacz (mowie po niemiecku i angielsku i chcialabym znow "odswiezyc" rosyjski - uwielbiam uczyc sie jezykow) albo jako grafik komputerowy...

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 04 gru 2005, 22:41

a ja pracuje na lotnisku....studia na prawie troche nie wyszly z pewnych wzgledow..????....ale prace teraz mam super i nie mozna narzekac...

Awatar użytkownika
aniouek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aniouek » 05 gru 2005, 11:19

a ja studiuje medycyne, 3rok, obecnie w Niemczech, a co do dalszych planow to na pewno wroce do Polski i na pewno nie bede chirurgiem plastycznym :twisted: :lol:
juz PO operacji noska u doktora Skupina :D :D :D

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 06 gru 2005, 14:59

aniouek i jak jest na medycynie :?: pytam bo tez sie wybierałam kiedys ale wkońcu wylądowałam na stosunkach międzynarodowych :roll: :wink:

opowiedz cos wiecej :wink: no i czemu nie chcesz zostać plastykiem :evil: wszystkie bys nas tu upiększała jakby sie nam zwisy starcze robiły :lol:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 06 gru 2005, 15:23

Dominicana pisze: no i czemu nie chcesz zostać plastykiem :evil: wszystkie bys nas tu upiększała jakby sie nam zwisy starcze robiły :lol:
bo wiesz potem jakby cos nie wyszlo cale forum byloby przeciwko niej :D aniouek dobrze mysli :lol: cwaniara :wink:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
aniouek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aniouek » 06 gru 2005, 17:19

Dominicana pisze:aniouek i jak jest na medycynie :?: pytam bo tez sie wybierałam kiedys ale wkońcu wylądowałam na stosunkach międzynarodowych :roll: :wink:

opowiedz cos wiecej :wink: no i czemu nie chcesz zostać plastykiem :evil: wszystkie bys nas tu upiększała jakby sie nam zwisy starcze robiły :lol:
chirurgia plastyczna to wieeelka odpowiedzialnosc, duzo wieksza niz przy innych specjalizacjach, bo procz aspektow zdrowotnych dochodza tu jeszcze estetyczne, a sama wiem jak ciezko dogodzic w tym wzgledzie kobiecie... :twisted: :wink: a poza tym chirurg plastyk to jednak musi miec zmysl artystyczny w raczkach no to ja odpadam:D wlasciwie to jeszcze nie wybralam sobie zadnej konkretnej specjalizacji, moze kardiologia, moze okuliastyka, a moze... :roll: :wink: a na medycynie ogolnie jest b.fajnie jesli naprawde chce sie to robic, bo bywa momentami ciezko :? ale w Polsce, bo w Niemczech to jest lajtowo 8) ja jakos zawsze chcialam byc lekarzem i nie widzialam sie w zadnym innym zawodzie (chociaz jako dziewczynka marzylam o weterynarii haha :D ).

Awatar użytkownika
aniouek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aniouek » 06 gru 2005, 17:21

angelika pisze:
Dominicana pisze: no i czemu nie chcesz zostać plastykiem :evil: wszystkie bys nas tu upiększała jakby sie nam zwisy starcze robiły :lol:
bo wiesz potem jakby cos nie wyszlo cale forum byloby przeciwko niej :D aniouek dobrze mysli :lol: cwaniara :wink:
przejrzalas mnie, haha :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”