Biodra 98 bylo 100,waga 56.5 kg a bylo chyba 58 ale w zimie bylo 60. Tak czy siak powoli w doł ale nogi i tyłek dalej galaretka,moze jeszcze za krótko zeby bylo widac efekt,chyba ze juz nic z tym nie zrobie
Moderator: Zespół I

No ale jak was tu czytam to od tego 'czucia" co jakiś czas rzucacie ćwiczenia. Zreszta jak ćwiczysz to forma ci się poprawia i stopniowo coraz mniej się męczysz. pewnie, że w wodzie się męcze bo to forsowne ćwiczenia. Ale nie tak żebym się musiała czegoś trzymać. Moje panie macie swoje lataullrike pisze:Jeden sie zniecheci drugi nie.Cwiczenie trzeba czuc.
a to mnie zmartwiłaś, bo moja dentystka nie chce mi robić od razu na całość, chce mi najpierw zrobić górę, a potem dół .ullrike pisze:Koronki tez trzeba robic jednego dnia wszytskie tak powiedzil doktor bo technik musi miec ten sam humor i kolory zrobic jednakowe :)
Mysle ze nie masz byc czym zmartwiona bo szczeka gorna a dolna to calkiem inna bajka i nie ma chyba fizycznej mozliwosci ani potrzeby zeby wszytsko zrobic za jednym zamachem.eweplu pisze:a to mnie zmartwiłaś, bo moja dentystka nie chce mi robić od razu na całość, chce mi najpierw zrobić górę, a potem dół .ullrike pisze:Koronki tez trzeba robic jednego dnia wszytskie tak powiedzil doktor bo technik musi miec ten sam humor i kolory zrobic jednakowe :)