Natalia Siwiec

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Natalia Siwiec

Post autor: maxi1207 » 27 lip 2012, 21:19

All Tak. Np. Jenna Jameson ma dzisiaj swoją woskową figurę w muzeum, w mieście z którego pochodzi i w którym grała -Las Vegas a jest dopiero koło czterdziestki i jest szanowaną osoba.
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
aall
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aall » 27 lip 2012, 21:26

(thinking (thinking (thinking
Aaaa, to zwracam honor (giggle (clin
"Wszystko zawsze dobrze sie konczy. A kiedy tak nie jest, to znaczy, ze jeszcze sie nie skonczylo..." :)

agniecha27
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agniecha27 » 01 sie 2012, 16:37

co do jej biustu , mnie sie podoba , taki zawsze mi sie marzyl ,obwisly cyc,bardzo naturalny , chetnie bym sie dowiedziala kto jej robil
swoj naturalny miala malutki a tu takie fajnie wiszace cyce wyszly
tez tak chce , a nie moje przyklejone dwie pilki (envy (envy
a co do jej osoby ,ona mnie denerwuje swoja glupota i tym ze wszedzie jej pelno a nic soba nie prezentuje oprocz urody

Awatar użytkownika
L-instant
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: L-instant » 02 sie 2012, 09:15

agniecha27 pisze:a co do jej osoby ,ona mnie denerwuje swoja glupota i tym ze wszedzie jej pelno a nic soba nie prezentuje oprocz urody
hehe dokładnie tak samo myślę
co do cycków, to dla mnie są nieciekawe, wyglądają jakby robiła je 20 lat temu, obwisłe balony, jak dla mnie to najmniej apetyczna część jej ciała, już wolę te usta (giggle
agniecha27 masz piłki a piłek nie chcesz, ja bym chciała piłki, a do mojej budowy niestety piłki nie pasują - kobiecie nie dogodzisz (clin

agniecha27
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agniecha27 » 03 sie 2012, 21:07

(giggle (giggle (giggle (giggle
to fakt nam sie nigdy nie dogodzi
mnie sie marza zwisy .... (giggle (giggle takie dyndajace naturalne cycuchy
musze pogrzebac po stronce i zobaczyc Twoje ..... L-instant bardzo mnie zaciekawilas jakie masz wkladki

Awatar użytkownika
L-instant
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: L-instant » 04 sie 2012, 09:10

agniecha27 tak jak w podpisie - robię w grudniu (rire

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 14 sie 2012, 11:00

Mi tam ona sie podoba cała usta super aczkolwiek mi by nie pasowały takie wielkie (makeup
cyc jak dla mnie sliczny taki mi sie marzy lekki zwisek (giggle
A co do głupoty to myślę ze to przesada , jak dla mnie jest normalna , sympatyczną dziewczyną .
Łatwo się ja ocenia bo jest na świeczniku i tak ja podziwiam bo nie wiem czy bym sie odważyła iść do tv śniadaniowej na żywo odpowiadać na kąśliwe pytania dziennikarzy.
Mi tam ani Siwiec ani Grycanki nie przeszkadzają jak ktoś ma parcie na szkło to dlaczego nie .

Polska to taki zawistny i zazdrosny troszkę kraj , jak ktoś jest zrobiony usta, nos , cycki itd. to od razu jest głupi i nie ma nic ciekawego do powiedzenia (emo
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
pidzama
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: pidzama » 14 sie 2012, 15:05

a co ona ciekawego lub mądrego powiedziała, że jej życie zmieniło się o 360 stopni? (giggle
"Masz swe wlasne gory do zdobycia, wlasne marzenia do spelnienia, ale nigdy nie bedziesz miec dosc energii, by tego dokonac jezeli nie uwolnisz sie od oczekiwan innych ludzi, ktore teraz zdaja sie byc twoimi wlasnymi pomyslami. Mozliwe, ze istnieja one tylko w twojej glowie, ale nie znaczy to, ze nie moga cie przytloczyc. Czas przejrzec na oczy i odeslac te oczekiwania na ich miejsce"

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 14 sie 2012, 15:24

pidzama pisze:a co ona ciekawego lub mądrego powiedziała, że jej życie zmieniło się o 360 stopni? (giggle
Kochana o 180 C (clin
NIc . Poprostu jest tam sobie sliczną panią i tyle.
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
pidzama
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: pidzama » 14 sie 2012, 18:56

powiedziała, że o 360stopni! dlatego mnie to rozśmieszyło (giggle
by dała lekcje hiszpańskiego albo pozowania, czy coś :)
"Masz swe wlasne gory do zdobycia, wlasne marzenia do spelnienia, ale nigdy nie bedziesz miec dosc energii, by tego dokonac jezeli nie uwolnisz sie od oczekiwan innych ludzi, ktore teraz zdaja sie byc twoimi wlasnymi pomyslami. Mozliwe, ze istnieja one tylko w twojej glowie, ale nie znaczy to, ze nie moga cie przytloczyc. Czas przejrzec na oczy i odeslac te oczekiwania na ich miejsce"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”