TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: maxi1207 » 29 lip 2012, 16:46

Wiesiunia64 genialne te foty, aż żyć się chce.
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
Wiesiunia64
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Wiesiunia64 » 29 lip 2012, 16:58

maxi (blush
wszystkie jesteśmy REWELACYJNE, tylko czasem nie jesteśmy tego świadome (inlove

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 lip 2012, 17:57

Wiesiunia,moze fotki przeklamują,ale wygladasz na 55kg. Ja waze 58 /164 i mam wieksze dupsko,grubsze uda
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 29 lip 2012, 18:39

Sabrina przy takim wzroście 58kg to mało,gdzie Ty masz dupsko ???? Ty masz raczej jakąś paranoidalną...... na pewno ładnie wyglądasz.
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 30 lip 2012, 00:11

Wiesiunia,figura i nogi boskie!!!!Fryz , hmmmm,.... nawet facetów nie lubię z tak krótkimi włosami.....To nie kłuje?Bałabym sie dotknąć (giggle (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
Wiesiunia64
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Wiesiunia64 » 30 lip 2012, 06:30

babina, włosy są miękkie. To było golenie 1 dniowe. Teraz mają 2 cm.
Dla mnie bardzo wygodna fryzura na lato (rofl

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 kwie 2013, 09:54

Dziewczyny moze warto odswierzyc temat. (giggle (rofl Lato idzie .
Babina pisz o swoich osiągnieciach bo to jest motywujące. Ja dwa kilo przytyłam i juz czuje sie gruba i nie moge prasnąć tymi słodyczami (headbang
Ullrike zaraz wyskoczy z nowa figurką,wklei nam fotki i juz nas zmotywuje do działania (dance (yes) Jak tu sobie przegadac,zeby nie jesc tego czego sie nie chce wrrr (itwasntme

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 29 kwie 2013, 12:40

Wiecie co? mnie to juz chyba teraz temat odchudzania nie bedzie dotyczyl (giggle
bo staje co rano przed lustrem naga po wazeniu i zachwycam sie swoim cialem (clapping
kurcze jak mi wycieli brzuch, to juz mi wiecej nic nie potrzeba.
Caly problem mojej "tuszy " rozplynal sie w przeszlosci.
waze 63,2 juz drugi dzien z kolei,..
wiec waze niby duzo a w ogole tej wagi u mnie nie widac.
wiem ze spokojnie ta moja waga jeszcze spadnie .
skok wagi po operacji wywolany byl glodem przedmiesiaczkowym ,teraz dostalam ciotke i juz spokoj z obzarstwem.
Jem sobie normalnie ,waga w miejscu ,jak troche ogranicze to zacznie leciec w dol.

Brzuch plasciutki ,nic nie wydyma ,ani nie wisi ,.W talii mam 83 cm a wygladam jak szczupla wcieta laska .
Przed operacja natomiast jak mocno sie nazarlam ,az mnie wydelo ...to wtedy tez mialam 83 cm a wygladalam z ta miarka jak hipopotam.
nie wiem co sie dzieje....
Nic tylko sie operowac .Naprawde ten Furmanek zdzialal cud.Jestem bardzo bardzo zadowolona.
nie moge sie doczekac kiedy znow zaczne do klubu na cwiczenia chodzic ,z takim zgrabnym brzuszkiem a nie opona .

moral taki ,ze jak chcecie schudnac ...to sie zooperujcie (rofl

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 kwie 2013, 14:48

To ja wycinam sobie język i zaszywam gębę,zeby nie dziamdziać Michałków (wow (lipssealed
Czekamy na fotki:) Ulcia miej na uwadze ze talia ma 82 cm I JESZCZE JEST OPUCHNIETA,jak wszystko dojdzie do normy to dopiero bedziesz Laseczka (yes)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 09 maja 2013, 19:33

Zawsze nam sie wydaje ze jemy nie wiele,ze tylko ociupinkę,ze przeciez tylko 3 nalsniki,20 deko orzechów,2 romeczki chleba....bla bla bla a dupa i talia wygląda jak szafka pod telewizor
Ja dla pewnosci zerkam sobie na te stronkę i prawie zemdlalam jak zobaczylam z dwa tygodnie temu ile moje kochane cukiereczki Michałki maja kalori,a jadlam codziennie po 7-10 jak nie wiecej Mówilam sobie aaa,co tam pare cukierków przez caly dzien i oczy mi wyszly Tymi sie zajadałam :)
http://www.ilewazy.pl/5-cukierkow-biale-michalki" onclick="window.open(this.href);return false;
Jolanta,patrz co jesz i ile ma kalorii. Orzechy ktore wpieprzasz po pól kilo zobacz ile maja kalori. Nie kupuj Pol kg tylko 10 deko
http://www.ilewazy.pl/garsc-orzechow-wloskich" onclick="window.open(this.href);return false;
Chudnie sie ZAWSZE jezeli dostarcza sie organizmowi mniej kalorii,no chyba ze czlowiek jest chory na tarczyce albo cukrzyce to po prostu puchnie.
Przeraziłam sie z rok temu jak przeczytałam ze po menopauzie kazda kobieta tyje,ja jeszcze nie jestem po,ale jak mniej jadlam w lutym to od razu schudlam 2 kg. Dziewczyny przeniesmy sie z odchudzaniem do naszego tematu,zeby inne babki widzialy ze sie da po 40 tce super wyglądać Moze inne dołączą,a i lepiej bedzie sledzic nasze poczynania. Ja dzis silownie zliczylam. Godzina bieżnia i inne pierdoly (dance (ninja

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”