Lubka, wyluzuj. Ja nie szukam na siłę powodów żeby jej ‘dowalić’ bo jej zazdroszczę, tylko ona mi się zwyczajnie nie podoba. Nic na to nie poradzę, że jak widzę takie usta jak poniżej, to coś mi się przewraca w żołądku i nie mogę wyjść z podziwu, jak ktoś może sobie zrobić coś takiego na własne życzenie i uważać, że wygląda świetnie:
http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/f01d9ae8 ... fb0c0f04c0
Zwłaszcza, że gdyby dziewczyna mniej sobie poprawiła byłaby bardzo ładna.
Ja nie mam problemu żeby przyznać, że np. Jennifer Lopez czy Monica Bellucci są przepiękne i zachwycać się ich urodą. To im ewentualnie mogłabym zazdrościć, a nie pani Siwiec, która wg mnie wygląda z tymi ustami oraz swoimi pozami i minami tandetnie, sztucznie i wulgarnie. Poprawiać wygląd też można z umiarem i z klasą. Co do jadu to może i masz w tym trochę racji, ale to dlatego, że wkurza mnie, że taki teraz promuje się w mediach ideał ‘piękna’, do tego taki, który nie ma żadnego talentu, nie robi nic pożytecznego, ani nie ma nic mądrego do powiedzenia. Wspaniały przekaz dla młodych dziewczyn: „kobieta jest warta tyle, na ile jest atrakcyjnym obiektem seksualnym dla faceta, to nic, że poza wyglądem nic wiecej sobą nie reprezentuje”. Rozumiem że ci jej szkoda, że jest tak negatywnie oceniana, ale moim zdaniem decydując się na taka karierę powinna być świadoma że roznie będzie się o niej mowić, że będzie oceniana.
Co do oceniania wyglądu, to chyba forum o operacjach plastycznych to jest odpowiednie do tego miejsce? I chyba forum polega na tym, że ludzie dzielą się rożnymi opiniami i dlatego rozmowa jest ciekawa?
Nie wiem, dlaczego uważasz, że każdy kto sadzi że przesadziła z ustami jest zapewne zazdrosnym zaniedbanym babskiem. I nie wiem, czemu ktos z tego forum miałby się z nia porównywać. Po pierwsze, raczej żadna z nas nie jest modelką, której wyglądem zajmuje się sztab fachowców (fryzjer, makijazysta, kosmetyczka, stylista), a po drugie, w sumie gdyby każdej z nas przeznaczyc na zabiegi upiększające taka kase, jaka ona wydała w ciągu lat na siebie, to myslę że spokojnie moznaby się porównywać