Natalia Siwiec

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Natalia Siwiec

Post autor: Lubka » 14 lip 2012, 16:24

Rozumiem, ze Natalia nie kazdemu musi sie podobac, ale zeby od razu sprowadzac ja do poziomu karykatury...? Sorry, ale w takim razie jak nisko same siebie byscie dziewczyny okreslily, Troche wiecej obiektywizmu dziewczyny bo zadna idealna nie jest a po niej jedziecie jakby conajmniej oszpecila sie tak, jak te "gwiazki" z watku "tutaj strasza"! Jednym sie podoba, innym nie, ale bez przesady-potworem nie jest i gwarantuje wam, ze wiekszosc facetow obejrzaloby sie za nia na ulicy a wy to jak te zazdrosne babska, ktorych mezowie wola sie za taka zadbana Natalia obejrzec, niz na wlasna zone po 20latach spojrzec...
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 14 lip 2012, 19:09

Lubka no to grubo pojechałaś,pozdrawiam
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 14 lip 2012, 19:22

maxi bo jak czytam czy to tu, czy u dody i w innych watkach jakie to potwory z nich sa to az mi sie wierzyc nie chce...jasne, ze u kazdej mozna sie do czegos przyczepic, caloksztal nie kazdemu mu sie podobac i to zrozumiale, ale jak czytam, ze sa takie paskudne, oszpecone itp to mi rece opadaja-jestem na tyle samokrytyczna, ze nie oceniam tak zle babek, ktore moze choc nie w moim typie (Natalia akurat mi sie podoba, dlatego w jej watku sie wypowiedzialam), to i tak jakby postawic nas obok siebie to wiem, ze nie mialabym szans z nimi najmniejszych konkurowac a tu odnosze wrazenie, ze same miss swiata sie wypowiadaja skoro tak jada po naszych celebrytkach...Nikt nie jest idealny i faktycznie sa przypadki, gdzie naprawde mozna mowic o oszpecaniu sie i karykaturalnym wygladzie, gdzie juz malo co czlowieka nawet przypominaja takie wielbicielki operacji, ale gdzie tu takie slwoa kierowac w strone dziewczyny, ktora po prostu czuje sie dobrze np w ustach nieco wiekszych od przecietnych? Sama swoich ust nie odwazylam sie jeszcze tknac, wielbicielka przesady tez nie jestemi cenie raczej naturalne efekty takich zabiegow, ale napewno nie sklasyfikowalabym ust tej dziewczyny do karykaturalnych-wedlug mnie jej akurat pasuja, moze troche mniejsze, bylyby lepsze, ale jezeli jej sie takie podobaja to ok. Oszpecenia tu jednak nie widze za to strasznie duzo jakiegos niezrozumialego dla mnie jadu kierowanego w jej strone...
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 14 lip 2012, 19:39

Lubka zgadzam się z Tobą.
Tyle ile ludzi,tyle charakterów i gustów. Od wieków ludzie szukali eliksiru młodości i lusterek co powiedzą,że jesteśmy piękne. Każda, która siedzi na tym forum właśnie do tego dąży robiąc operacje, makijaże,liposukcje czy inne rzeczy. Czyli robi dokładnie to samo co nasze celebrytki więc nie rozumiem krytyki ?
Każda gdyby wystawiła swoje zdjęcie do netu z pytaniem co sądzicie, dostała by pozytywne i negatywne opinie gdyż człowiek nie jest w stanie podobać się wszystkim.
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
novara
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: novara » 15 lip 2012, 00:09

Lubka, wyluzuj. Ja nie szukam na siłę powodów żeby jej ‘dowalić’ bo jej zazdroszczę, tylko ona mi się zwyczajnie nie podoba. Nic na to nie poradzę, że jak widzę takie usta jak poniżej, to coś mi się przewraca w żołądku i nie mogę wyjść z podziwu, jak ktoś może sobie zrobić coś takiego na własne życzenie i uważać, że wygląda świetnie:
http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/f01d9ae8 ... fb0c0f04c0
Zwłaszcza, że gdyby dziewczyna mniej sobie poprawiła byłaby bardzo ładna.

Ja nie mam problemu żeby przyznać, że np. Jennifer Lopez czy Monica Bellucci są przepiękne i zachwycać się ich urodą. To im ewentualnie mogłabym zazdrościć, a nie pani Siwiec, która wg mnie wygląda z tymi ustami oraz swoimi pozami i minami tandetnie, sztucznie i wulgarnie. Poprawiać wygląd też można z umiarem i z klasą. Co do jadu to może i masz w tym trochę racji, ale to dlatego, że wkurza mnie, że taki teraz promuje się w mediach ideał ‘piękna’, do tego taki, który nie ma żadnego talentu, nie robi nic pożytecznego, ani nie ma nic mądrego do powiedzenia. Wspaniały przekaz dla młodych dziewczyn: „kobieta jest warta tyle, na ile jest atrakcyjnym obiektem seksualnym dla faceta, to nic, że poza wyglądem nic wiecej sobą nie reprezentuje”. Rozumiem że ci jej szkoda, że jest tak negatywnie oceniana, ale moim zdaniem decydując się na taka karierę powinna być świadoma że roznie będzie się o niej mowić, że będzie oceniana.

Co do oceniania wyglądu, to chyba forum o operacjach plastycznych to jest odpowiednie do tego miejsce? I chyba forum polega na tym, że ludzie dzielą się rożnymi opiniami i dlatego rozmowa jest ciekawa?
Nie wiem, dlaczego uważasz, że każdy kto sadzi że przesadziła z ustami jest zapewne zazdrosnym zaniedbanym babskiem. I nie wiem, czemu ktos z tego forum miałby się z nia porównywać. Po pierwsze, raczej żadna z nas nie jest modelką, której wyglądem zajmuje się sztab fachowców (fryzjer, makijazysta, kosmetyczka, stylista), a po drugie, w sumie gdyby każdej z nas przeznaczyc na zabiegi upiększające taka kase, jaka ona wydała w ciągu lat na siebie, to myslę że spokojnie moznaby się porównywać ;)

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 15 lip 2012, 07:34

Novara masz 100% rację, ja też nie sądzę, żeby tu któraś mogła by być zazdrosna. Wyrażanie swojego zdania, nie przyklaskiwanie, obiektywne spojrzenie z boku jest fajne, bo może otworzy oczy też innym użytkowniczkom, które pod wpływem nie wątpliwie mediów, trochę się w tym pięknie pogubiły , co nie jednokrotnie można było zobaczyć na naszym forum, że młode dziewczyny śliczne z natury, bez umiaru próbują dorównać "pięknością" z mediów. Ja nie mam nic przeciwko powiększaniu ust, a w pewnym wieku, to nawet może być konieczność aby zachować fajny wygląd, ale róbmy to z umiarem i wyczuciem piękna. Natalia była śliczną dziewczyną, i pewnie jak jej te usta zmaleją, to znów jej na urodzie przybędzie.
Lubka pisze:i gwarantuje wam, ze wiekszosc facetow obejrzaloby sie za nia na ulicy
Lubka masz rację, obejrzała by się, ale jakbyś z tymi facetami pogadała i zapytała, czy o takiej kobiecie myślą dla siebie na całe życie, to pewnie odpowiedz by była, że na życie to nie, ale do łóżka to i owszem (giggle
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 15 lip 2012, 09:35

A mi się ta laska podoba,ma coś z Angeliny Jolie i Catherine Zeta Jones.
Bycie obiektem pożądania w oczach mężczyzn w tym własnego,która by tego nie chciała?
Żyć obok męża, jako z czasem nudny "ktoś" to nic fajnego.

Awatar użytkownika
ewa197411
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: ewa197411 » 15 lip 2012, 11:25

No dobra to i ja sie wypowiem.
Laska ma cudne oczy,ale usta wedlug mnie to makabra.Brzydko zrobione i tyle.Wina lekarza.Ja bym do niego z reklamacja poszla.Ale jak jej pasuje to spoko.Tez uwazam,ze jak cos poprawiac,to tak,zeby naturalnie i ladnie wygladalo.A nie po to,zeby wygladalo na poprawiane i smieszny efekt dawalo.Dlatego trzeba z lekarzem rozmawiac o szczegolach.warto wybrac ksztalt pasujacy akurat do naszego typu urody i niekoniecznie wielka ilosc materialu wypelniajacego.Moj lekarz zawsze mowi:...LESS IS MORE!!!!!!!

Awatar użytkownika
Moki
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Moki » 15 lip 2012, 11:40

Piekno jest pojeciem wzglednym nie kazdemu sie moze i musi to samo podobac. Ja jestem fanka pieknych i naturalnie wygladajacych kobiet. Dlatego podpisuje sie pod postami navary i ewyplu (sun

Maxi porownujac natalie z katerine zeta jones to jak porownanie golebia z labedziem (giggle
powiekszenie piersi dr. Brzuchanski : 16.8.2012, ES anatom.TM2 410cc
przed i po:http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 99#p736299

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 15 lip 2012, 11:56

Moki pisze:Maxi porownujac natalie z katerine zeta jones to jak porownanie golebia z labedziem
ale to Twoje zdanie, ja też mam prawo do własnego.
Dziewczyna była wiele razy miss czegoś tam.... nie rozumiem w czym Catherine miała by być lepsza. Obie są ładne i obie coś w sobie mają

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”