Janice według mnie jest zdecydowanie za szczupła, a niestety brak tłuszczyku w takim wieku zawsze będzie powodował że skórka wisi marszczy się, a żyły na wierzchu , przecież widac że ona ma nóżki jak patyczki,
ja widzę że kobiety które nie odchudzają się na siłę, a więcej wysiłku wkładają w cwiczenia i racjonalną dietę wyglądają lepiej, zdecydowanie lepiej jak kobieta waży 60 kg i ma wysportowane ciało niż jak 50 kg i sama skóra wisi,
ja całe życie byłam patyczakiem , wszystko chude, teraz przytyłam (wiek robi swoje) i lubię swoje nogi, ręce itd, a z brzuchem i cellulitem muszę powalczyc na siłowni, w diety czy głodówki się pakowac nie będę, bo uważam że dużo nie jem, ot zwolnił metabolizm względem młodszych lat, i jednocześnie mniej ruchu o zgrozo też,
także zamiast liczyc na dietę cud muszę ruszyc na basen czy siłownię, i to nie jakieś zrywy kilku miesięczne ale systematyczne codzienne cwiczenia,
a Ty Sabrina to chyba trochę przesadzasz bo ja pamiętam fotki Twojego tyłka z zeszłego roku i było na co popatrzec.
przy okazji muszę jeszcze pogratulowac ullrike bo zmiana kolosalna i jak dla mnie daje nadzieję że nie muszę za x lat wygląc jak Janice
heheh
ulla10 a z Tobą to piątkę mogę sobie przybic bo wiek z tego co pamiętam prawie identyczny i kompleksy takie same, jesteś jakąś moją chyba bliźniczką duchowo/mentalno/cielesną bo co czytam Twoje posty to jakbym o sobie czytała