TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: ullrike » 06 lip 2012, 22:10

Niestety wersja z johimbina jest juz nie do zdobycia.Tez czytalam .
Kupilam wersje amerykanska ..zamwialam i miala byc taka z napisem ephedrine
przyslali oczywiscie wersje with EPH200...no trudno zje sie takie.
Moze podziala,bo waga mi wlasnie stoi ,juz za dlugo sie bujam na tym 61-62 kilo.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 07 lip 2012, 15:30

Ojjjj to ja nie doczytalam i mam tez bez tego skladnika (headbang W moim jest to

Porcja 2kaps
Ilość porcji 50
W opakowanie 100kaps
Witamina B5 [kwas pantotenowy] 40mg
Chrom [Jako polinikotynian chromu] 40mcg
EPH 200 - Ekstrakt Szałwi Muszkatołowej [Zawierający Katechiny oraz EGCG] 200mg
Ekstrakt Guarany [Zawierający alkaloidy czystej kofeiny - 330mg] 450mg
Ekstrakt Yerba Mate [Ekstrakt 4:1] 130mg
Citrimax™ [Ekstrakt Garcinia Cambogia] 100mg
L-Tyrozyna 100mg
Ekstrakt z Kory Wierzby Białej 75mg
Korzeń Imbiru 75mg
Bladderwrack [Morszczyn pęcherzykowaty] 50mg
Pieprz Cayenne 50mg
Żeń szeń Syberyjski [Standaryzowany do 8% eleuterozydów] 50mg
Zytrix™ [Firmowa mieszanka enzymów trawiennych] 20mg
Bioperine® 5mg

Kij opinie ma nie zle
http://www.trener.pl/sp974_Dymatize_spa ... kaps..html" onclick="window.open(this.href);return false;

CHOLERKA JA MAM JESZCZE COS INNEGO
DYMATIZE DYMA BURN XTREME 100 KAPS ! EFEDRYNA !
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 07 lip 2012, 18:26

brawo, brawo ullrike (clapping
jak komus zalezy i ma motywacje to cel osiagnie.
ot i cala tajemnica dobrej figury.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 07 lip 2012, 21:16

A ta yohimbina to to samo co małolaty dawniej na potencję brały (evilgrin no to dajcie znać jakie efekty będą po zażywaniu tego (devil

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 07 lip 2012, 22:34

Ullrike gratulacje (handshake super figurka, aż dech zapiera jaka różnica. Jak spoglądam na te fotki , to chciało by się powiedzieć , że na początku roku muzeum, a teraz liceum (rofl
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 08 lip 2012, 11:41

ullrike Ula po prostu rewelacja,
Jak gadałyśmy o moim brzuchu to byłam chuda i skóra przy bliźnie tak dziwnie wisiała. Miałam wrażenie,że przy bliźnie jest jej za dużo o taką pełną garść. Da się to ukryć w figach,ale nago denerwuje.
Figurka ładnie Ci się rzeźbi i nie martw się nadmiarem skóry przy bliźnie o tym pomyślisz później.
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 09 lip 2012, 12:30

ullrike pisze:Tylko ze to jest tak ze ja sie wcale[img][img] nie czulam az takim totalnym grubasem ,caly czas uwazalam ze jestem z natury szczupla i nie jest bardzo zle, a ten duzy kaldun udawalo sie w odpowiednich ciuchach cwano ukryc.
Headie ty sie znasz na suplementach .Dobre to to dyma-burn?
Wszystkim nam sie wydaje, ze mozna ukryc ciuchami duzy kaldun - gó ..no prawda - wystarczy popatrzec na swoje zdjecia zrobione w gorszym okresie i prawda wychodzi na jaw. A nago to juz w ogóle jest masakra (pleure ja nie patrze wtedy w lustro.
Ja sie na suplementach nie znam, ale z analizy składu wynika, ze dobre to to nie jest, ale samopoczucie może poprawić...
Ide nad morze, słońce wyszło... (sun (sun (sun

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 09 lip 2012, 12:55

anima60 pisze:
ullrike pisze:Tylko ze to jest tak ze ja sie wcale[img][img] nie czulam az takim totalnym grubasem ,caly czas uwazalam ze jestem z natury szczupla i nie jest bardzo zle, a ten duzy kaldun udawalo sie w odpowiednich ciuchach cwano ukryc.
Wszystkim nam sie wydaje, ze mozna ukryc ciuchami duzy kaldun - gó ..no prawda - wystarczy popatrzec na swoje zdjecia zrobione w gorszym okresie i prawda wychodzi na jaw. A nago to juz w ogóle jest masakra (pleure ja nie patrze wtedy w lustro.
To musze wstawic jeszcze jedno zdjatko w ubraniu z tej samej serii z tego samego dnia kiedy bylo robione te w samych gaciach w kwiatki :)

Maxi u mnie brzuch jest wiekszy nad pepekiem ,i gdy chudne to tam robi sie punkt newralgiczny a nie nad blizna,ktora prawie jest niewidoczna .
Eweplu ja jestem typ liceum i z przodu i z tylu komplesow nie mam (blush i dobrze sie z soba czuje .Zawsze .
pozatym chudniecie dla mnie to zaden wyczyn ,ani wyrzeczenie ,bo z moich kalendarzykow jasno wynika
od 7 lat gdy codzinnie zapisuje swoja wage ,zima jestem gruba latem szczupla.
w zeszlym roku latem bylo najmniej 60,2 ...dwa lata temu 58,3
a zima po 68....
fajnie byloby nie przytyc ponownie jesienia,.stad moja nadziej w spalaczach tluszczu.
a jak nie to sobie plastyke brzucha ponowna na pozna jesien zaserwuje.pozniej ekstra tatuazyk na blizne i bedzie gimnazjum a nie tylko liceum :P

Sabrina moje tabsy maja ten sam sklad ,zaczelas juz brac?
ja dzis jedna przed sniadankiem a po poludniu łyk tabletki i pojde na rower challenge albo interval..jedne i drugie zajecia daja w kosc

Challenge (80%-95%)

Najdłuższa i najbardziej wymagająca forma zajęć. Jazda polegająca na utrzymaniu bardzo wysokiej intensywności. Jest to forma treningu opierająca się na zmienności rytmu i tempa oraz krótkich odpoczynkach w trakcie. Zajęcia skierowane do osób wytrenowanych lubiących duży wysiłek fizyczny a ich celem jest nie tylko rozwój wydolności ale również walka z własnymi słabościami

Interval(65%-95%)

Zajęcia o wysokiej intensywności. Jest to trening polegający na pokonaniu kilku bardzo mocnych odcinków i krótkich odpoczynkach. Celem zajęć jest poprawa wydolności organizmu i ogólnej kondycji. Zajęcia skierowane są do osób zaawansowanych

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 09 lip 2012, 13:31

Ullrike nie ważne gdzie masz ten swój punkt centralny,ale i tak fajnie wyglądasz. Jednak szczuplejszy to ładniejszy
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 09 lip 2012, 13:50

anima60 pisze: Wszystkim nam sie wydaje, ze mozna ukryc ciuchami duzy kaldun - gó ..no prawda - wystarczy popatrzec na swoje zdjecia zrobione w gorszym okresie i prawda wychodzi na jaw. A nago to juz w ogóle jest masakra (pleure ja nie patrze wtedy w lustro.
Tako sądzę i ja. Nie ma co sobie oczu mydlić. Kałdun się ukryje, to podpasione ramiona widać, albo wałki na plecach, czy też grube dupsko. W całun się przecież nie przyodziejem od stóp do głów.

Mnie się jakoś udaje od kilku lat trzymać stałą wagę, bo kiedyś to też zawsze zimą 5kg do przodu było.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”