Hity senne

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 28 lis 2005, 21:46

no to mnie sie tez przyda, bo w koncu nie udaje mi sie uciec przed tym pociagiem, wiec mam male szanse... :?

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 28 lis 2005, 21:46

Jak juz o czyms snie to o przystojnych meżczyznach! Ostatnio snil mi sie taki jeden.. Nie byl piekny, ale bardzo w moim typie... A ja oczywiscie zawsze w takim snie zachowuje sie jak idiotka. :roll:

Czesto mam takie cos ze gdy sie obudze to nie wiem czy mi sie cos snilo czy wydarzylo sie naprawde...

Niezle bajeruje jak odbiore przez sen telefon.. :oops: :oops: co ja wtedy za glupoty wygaduje.. :oops:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 28 lis 2005, 22:11

Ja nie tylko gadam glupoty jak odbiore telefon jak juz wczesniej zasne,ale ostatnio tez nawijalam po niemiecku-co jest mozliwe,bo znam niemiecki,ale nawet po francusku i to bardzo plynnie! :lol: Z francuskiego znam dziendobry,dziekuje,kur.a i jeszcze kilka,wiec to strasznie dziwne! :D
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 28 lis 2005, 22:35

a ja potrafie sie obudzic jak mam koszmary. poprostu wiem, ze to sen i mowie sobie "budze sie" i sie budze w tej chwili.
mi sie od wielu lat sni jakis dom- zawsze ten sam, nigdy w nim nie bylam ale znam jego kazdy zakamarek...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 28 lis 2005, 22:43

Moze mieszkalas w tym domu w poprzednim wcieleniu?!Czasem tak jest, ze znamy cos ze snu doskonale a w tym miejscu nigdy nie bylismy!
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 29 lis 2005, 08:34

Ja tak znam mojego przyszlego meza!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :gg2:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 29 lis 2005, 08:45

mara pisze:a ja potrafie sie obudzic jak mam koszmary. poprostu wiem, ze to sen i mowie sobie "budze sie" i sie budze w tej chwili.
mi sie od wielu lat sni jakis dom- zawsze ten sam, nigdy w nim nie bylam ale znam jego kazdy zakamarek...
mara kochanie..niech Ci sie nie snia takie sny bo mi sie z freddym krugerem kojarza :cry:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 29 lis 2005, 10:16

mi tez sie kojarza z freddym... tylko, ze ja potrafie sie obudzic na wlasne zyczenie...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 29 lis 2005, 10:56

Mnie też od paru lat nawiedza jeden sen,czasami różni się od poprzednich szczegółami,ale sedno jest takie samo:''zapomniałam,że dziś jest Wigilia''.
Ja bardzo lubie Wigilie i dlatego w tym śnie płacze i jestem przerażona,bo nawet choinki nie mam,ani karpia :( ,a wtedy jest przeważnie późne popołudnie i wszystkie sklepy już pozamykane...

ask
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: ask » 01 gru 2005, 11:25

Buuhhh, jako, ze wczoraj wieczorem po raz pierwszy calowalam sie po zrobieniu ust, snilo mi sie potem, ze moj "wybranek" mnie "pogryzl" i usta spuchly, piekly, mialam uczucie strasznego mrowienia i zamartwialam sie, ze preparat sie "poprzemieszczal" ;).

Z innych hitow sennych:
1. snilo mi sie, ze poszlam do kosciola na msze i stanelam obok grupy zakonnic. Po chwili przykucnelam, zeby zawiazac but i zobaczylam, ze maja one zamiast jeden stopy kopyto i zaczelam wrzeszczec, ze to przebrane diablice ;)
2. bylam Kleopatra i wyzywalam Juliusza Cezara od najgorszych

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”