sesja fotograficzna, fotograf

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Gosia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: sesja fotograficzna, fotograf

Post autor: Gosia » 12 cze 2012, 18:59

Zabulka dziekuje:-)ciekawe zdjecia.
obejrzalam rowniez stronke Mary.ona juz chyba nie bywa na forum.
Gosia

Awatar użytkownika
kejsii
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: kejsii » 12 cze 2012, 22:58

Może to nie Warszawa - ale może komuś sie przyda- jak dla mnie przepiękne zdjęcia kobiet - (heart
http://www.bizzarestudio.com/galleries/galeria-1/" onclick="window.open(this.href);return false;

P>S Dziewczyna co wykonuje foty jest z Poznania (clin
15.12.2010 Dr Kolasiński 375hp Okrągłe Piękne maleństwa

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 17 cze 2012, 13:27

Dostałam propozycję sesji profesjonalnej studyjnej i w plenerze z makijażystką/wizażystką i stylistką; za parę dni zrobimy dzień próby...a potem żywioł

Na razie zastanawiam się w jaki styl fotografii się zdecydować i w jakie klimaty pójść (rofl
zawsze mogę zabrać jeszcze ze sobą jakiegoś modela (kiss
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Gosia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Gosia » 18 cze 2012, 22:53

Michitka, zdaj jakas relacje jak ta sesja sie idbyla..Jesli bedziesz zadowolona moze moglabys zdradzic szczegoly i polecic fotografa, cena, na co zwracac uwageitd. Jak pisalam kilka postow wczesniej.Poszukuje profesjonalnej sesji fotograficznej z makijzem/stylista/wizazysta itd najlepiej w Warszawie ze wzgledow logistycznych albo w Olsztynie:-)
Gosia

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 cze 2012, 15:01

W piątek będę uzgadniać szczegóły i może pierwsze fotki w klimacie starego miasta (rofl
A planach będzie plener taka dziewczęca sesja oraz studyjna...sensualna...zmysłowa...z pazurem (rofl może i glamour...
Jestem w tak komfortowej sytuacji, że nie zważam na ilość zdjęć, dostanę wszystkie (giggle i studio bez ograniczeń (giggle

Na razie myślę tylko jakie ubrania, bieliznę, gadżety pobrać...choć na miejscu jest ich sporoo
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
asija777
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: asija777 » 19 maja 2014, 11:46

Odświeżam wątek;) planuję zrobić profesjonalną sesję zdjęciową dla mojej 16 letniej córki i nie wiem gdzie szukać jakiegoś dobrego fotografa. Myślę o zdjęciach do portfolio.Jestem z okolic Bydgoszczy. Możecie kogoś polecić? jak się przygotować do takiej sesji, bo jestem w tym temacie zielona ;)
07.02.2008 Bieńkowski...:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”