Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: jolantast3 » 24 kwie 2012, 21:42

po jutrze zapierdzielam do lekarza jak w banku ,
muszę żyć ,minimum 2 lata ,tak żeby ten średni syn skończył 18 lat
bo inaczej zabiorą mieszkanie ,a dzieci wypierdzielą do starego ,bo ma swoja własność
Nie dam się ,mam taką nadzieję ,ja jestem psychicznie słaba ,choć po tym lifcie pewniejsza siebie

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 24 kwie 2012, 21:50

Jolantast przed toba zadanie do wykonania ,zalatwic sprawe z cyckiem.I koniec.
Na razie nie masz co sie wkrecac tylko sprawe najszybciej wyjasnic.
Tak latwo na cycka sie ze swiata nie zchodzi ,wyleczalnosc jest ,a najwyzej jak by co to pozbedziesz sie cyca bez sentymentow .Na co ci ten cycek,swoje najwazniejsze zadanie juz spelnil .Dzieci wykarmione.
Po wykarmieniu dzieci zawsze mowilam piersi to mi juz teraz moga amputowac.
Masz przyklad Kasi jak sobie swietnie bez cyckow radzi .Wiesz chyba o kim mowie.
I nawet faceta jakiegos slyszalam swiezego na stale ma ?

wstawiam ta fote.
IMG_0101.JPG
IMG_0093.JPG
IMG_0036.JPG

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 kwie 2012, 22:00

Jolanta w naszym wieku 90% wszytkich zmian to cysty,włókniaki i rózne inne cuda na tle zaniku hormonów,wiec glowa go góry i sie nie stresuj. Robilas mamografie,usg wiec nie mysl o raku bo wyszlo by coś w badaniu. Rak to nie chomik ,ze rozmnaża sie co 12 dni!! Trzymam kciuki (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 24 kwie 2012, 22:25

ullrike ale fajna babeczka z Ciebie!I w tej fryzurce Ci do twarzy,wygladasz jak Pani Profesor (yes)
Ja tez bylam 2 miesiace temu u ginekologa,bo tez myslalam ze to juz koniec.Mialam potworny bol piersi,zrobil Mi USG i stwierdzil ze jakiegos hormonu za malo.Dostalam zel do smarowania z hormonami i przeszlo.Ale moja znajoma Mi powiedziala,ze smiechem na twarzy ze kobiety po 35 roku zycia to pomalu sa na odstrzal!Ona juz ma piecdziesiatke!!!I niesamowita laska (itwasntme i jak taka zastrzelic? (giggle
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 24 kwie 2012, 22:38

Fajna ta fryzurka ,czy ta góra włosków ,chodzi mi o grzywkę ,jest taki kasztan jak na zdjęciu
jasniejsza od reszty włosów ,kocham takie kolory

Dziewczyny muszę wierzyć ,że to nic poważnego ,nie mam wyjścia ,zresztą napiszę Wam po badaniach
co i jak

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 24 kwie 2012, 23:02

jolantast3,trzymam kciuki !Mysl pozytywnie,bedzie dobrze!!!
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 24 kwie 2012, 23:05

jolanta ja tam bym najpierw na usg piersi pognala trudno odzalowalabym troche kasiory ale co tam od razu wiadomo co i jak i ewentualnei z wynikiem do lekarza
nie panikuj ja kiedys tez tak miala m co prawda to bylo 2 lata po przestaniu karmienia ale zrobl sie guzior bolacy twardy duzy jak paczka zapalek i polecialam do onkjologa zbeczalam sie juz na poczekalni bo jak nic rak a tu dr powiedziala - zapalenie zrazika piersiowego dostalam penicyline i przeszlo, torbiele tez mam po kilka w kazdej piersi wiec raz w roku robie sobie usg zobaczyc cyz sa noi sa raz mniejsze i mniej raz wieksze i wiecej nawet i 2 cm robila po popniesieniu piersi a dr po co pani robila operacje a ja mowie jakby pani miala takie pirsi jak ja przed to by sie pani nie pytala
teraz mi wylazl torbiel na jajniku - duzy i w polowie maja tez mam isc do kontroli czy sie zmiejsza czy sie zwieksza ot taka torbielowa uroda
a niebieska ma racje po co sie wypieknilas chyba nie po to zeby cie grabarz po dupie poklepal
glowa do gory bo ładna i jest co pokazac

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 25 kwie 2012, 00:28

Tak jest. Zrób USG. Szkoda czasu na lekarza, bo da Ci skierowanie na mammografię, a to boli , a potem i tak na Usg.Od razu rób USG i z obrazkiem do lekarza.
Parę lat temu w kąpieli wymacałam guza {ok.3cm!} wiem, ze taki duży to śmierc.Ze strachu o mało zawału nie dostałam, tak mnie lewa ręka bolała.Myślałam wtedy, że to już przerzuty.......Oglądałam peruki , a najbardziej mi było żal, że stracę to co mam najlepsze (giggle (giggle (giggle . Tak lubię duże dekolty!
To był włókniak. Wiem co czujesz............
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 25 kwie 2012, 10:44

Oooo fotki ale wczoraj ich nie bylo (tmi Mi sie podoba aczkolwiek tyl bym zdeczka skróciła tak o 10 cm,ale fajnie wygladasz,fajna fryzurka (yes)

Co do lekarza to moze lepiej wlasnie od lekarza zaczac,bo oprócz usg mamografi zalieci moze jeszcze jakis wymaz,biopsje.... (thinking moze rzuci okiem i powie ze to nic powaznego....hmmm
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 25 kwie 2012, 11:41

Zleci jak zobaczy USG. Ja najpierw zrobiłam mammografię i już lekarz powiedział, że nie wygląda to na nowotwór , bo miało równe krawędzie {takie kółeczko} .Nowotwór ma poszarpane brzegi i takie wypustki. dla pewności robiłam USG {i właśnie do dzisiaj nikt mi nie wytłumaczył po co namawia się babki na mammografię skoro ona jest nieprzyjemna i trochę szkodliwa, skoro USG jest bardziej wiarygodne , a nie boli}. Dla całkowitej pewności wycinałam i poszło do zbadania. Na drugi dzień lekarz sam do mnie zadzwonił z uspokajającą wiadomością.

Też bym ten tył skróciła, bo jak się kark spoci, to będą strąki.....i rozprostuj trochę te loczki z tyłu. Z przodu fajnie (yes)
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”