Poszli sobie ,dostali na wynos a reszte zabrala tesciowa bo jutro poprawke ma Kazika .O nie nie ,dzisiaj nikt mnie nie zmusi do konfrontacji z waga!!!!!!!!!! Misterny plan trzymania bialka za jaja runal jak pokroilam ciasto.Pomimo ze zrobilam z mysla o sobie sernik dietetyczny to ten Metrowiec ktorego wniosla tesciowa od progu gadal do mnie *(,i tak bede twoj! ,tylko jeden!*.....
Mam 172cm zawsze dobrze czulam sie z waga do 64 ale moja upragniona to 60~62 Wiem ze to sporo ale jestem budowy fitnes i mam sporo miesnia, ktory troche wiecej wazy , niestety teraz schowal sie pod pierzynka

i spi w zaciszu domowego ciepelka.
Ja nigdy nie wazylam sie po silowni bo to jest zmyla ,wiec lepiej trzymac sie wagi porannej. Nie jest mozliwe ze ktoras z nas ma za malo wody bo przeciez czlowiek to prawie 70% wody we wszystkich narzadach ,dlatego zawsze na poczatku tracimy wode.
Ullrike...Jezeli w 5 dni uczciwej diety zrzucilas tylko 1kg na dukanie to moze sie okazac ze masz nietolerancje na bialko i ta dieta nie jest dla ciebie.Nie znaczy to ze masz na nie uczulenie ale nie bedziesz chudla.Mam kolezanke ktora naprawde pilnowala zasad i jeszcze przytyla.Ja za pierwszym razem przez tydzien stracilam 4kg i doszlam do upragnionej wagi ale zaczely bolec mnie nery i odpuscilam .Teraz robie sobie takie dni prawie na bialku ale jak mam ochote na Grecka to nie katuje oczu tylko jem.
Poniewaz slowo sie rzeklo a SLOWO DROZSZE OD PIENIEDZY to od jutra przez dwa dni bede na bialku zeby zrzucic dzisiejsze obrzarstwo i dowiem sie przez ten czas o tej diecie tego Gacy bo to mnie nurtuje Ajutro napisze od jakiej wagi zaczunam pojedynek. OJJJJ bedzie bolalo bo unikam pani wagi