TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: marena103 » 21 lut 2012, 08:25

tatatarata tatarata ta
to okrzyki radosci jakby kots nie zczail
dzisiaj 57,8 skutkuje
i narazie tego sie bede trzymala ja wiem ze dopiero po dwu tygodiach mozna powiedziec o chudnieciu ze dopiero wtedy przestawia sie organizm ale pocieszam sie tym ze jestem na dobrej drodze
jeszcze 3 kg i utrzymac (clapping
a swoja droga zdopingowalam co niektore do dzialania (rofl

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 21 lut 2012, 11:01

Marena byle w dół (yes) (yes) i nie wazne z jakiego powodu i co z ciebie "ucieka" wazne ze waga ruszyła.
Dukan to chyba najskuteczniejsza dieta. (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 21 lut 2012, 11:40

u mnie po wczorajszym "sprzątaniu" dwa kilo mniej na wadze....Brzuch płaściutki!! Czuję te dwa kilo mniej , już lepiej mi się chodzi i zgina (giggle . Tylko obudziłam sie ze strasznym bólem głowy...podobno , to znak ze organizm się oczyszcza...U mnie wiosna! Idę na powietrze, na słoneczko
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 21 lut 2012, 12:31

No podobno te bóle glowy to znak oczyszczania organizmu. U mnie tez wiosna (sun (flower)

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 21 lut 2012, 19:21

babina7 pisze:u mnie po wczorajszym "sprzątaniu" dwa kilo mniej na wadze....Brzuch płaściutki!! Czuję te dwa kilo mniej , już lepiej mi się chodzi i zgina (giggle . Tylko obudziłam sie ze strasznym bólem głowy...podobno , to znak ze organizm się oczyszcza...U mnie wiosna! Idę na powietrze, na słoneczko

babina napisz ze szczególami o tym odchudzaniu. Zyjesz bez jedzenia? bo jak zyjesz to moze bym na 3 dni diety sie skusiła (giggle tylko co z tym czyszczeniem? trzeba 1 dzien w domu siedziec? czy 3 dni?
zdaj proszę szczególową relację.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 21 lut 2012, 21:48

Dana wkleiłam linka. To w zasadzie nie jest odchudzanie, tylko oczyszczanie ale wiem, że po tej kuracji zmieniają się smaki . Ani ja ani koleżanki nie miałyśmy długi czas ochoty na słodkie .Rano gorzka sól , rozpuszczona w letniej wodzie i potem co pół godziny 100ml mieszanki soków z cytrusów { 900 ml z pomarańczy+900 z grejfrutów+200 z cytryn+ 2 l wody destylowanej.Robię w sokowirówce rano i jest na cały dzień. Tak przez trzy dni. Dzisiaj długo bolała mnie głowa ale już od kilku godzin nie boli i czuję się super. Już nie marzę o słodkim, mam chętkę na oliwki albo konserwowego ogórka (giggle . Nie wiem czemu, skoro dziennie pije 4 l soku z cytrusów (kwaśny}
Bez jedzenia to miesiąc można (giggle .Grunt żeby pić.
W domu nie trzeba siedzieć. Wczoraj byłam na koncercie , a dzisiaj cały dzień u koleżanek...Tylko miałam butelkę soczku żeby popijać co pół godziny (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 22 lut 2012, 08:49

babina ile na wadze dzisiaj pochwal sie bo napewno juz cos wiecej zlecialas
ja nadal 1 faza dukana dzisiaj rano 57,5 kg spada chociaz bardzo powoli jutro wprowadzam sok z burakow oczywiscie swiezy i moze jeszcze surowke z burakow surowych
a dzisiaj wiadomo rybka i serek

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 22 lut 2012, 09:50

babina7 pisze: Bez jedzenia to miesiąc można
dziewczyny, a slyszalyscie o tym biednym szwedzie, ktory dwa miesiace zywil sie lodem w zasypanym sniegiem samochodzie?
niesamowita historia, zeby w 21 wieku cos takiego sie wydarzylo w cywilizownym kraju.
widac tydzien czy dwa poglodzenie sie nie zaszkodzi.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 22 lut 2012, 10:59

Niebieska ten Szwed sam tak chial. Mila cos z glową,ale nie zywil sie samym sniegiem tylko kupowal jedzenie obok w sklepie we wsi.
Potem napisali sprostowanie w necie,ze klamal.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 22 lut 2012, 11:05

dałaś sie nabrać.On chciał siedzieć w samochodzie {z resztą wychodził po ten śnieg (giggle (giggle (giggle }.
U mnie już chyba wszystko wylazło z brzucha, jestem czyściutka więc waga ledwo drgnęła .Dzisiaj 59,5.
Głowa nie boli i dochodzę do wniosku , że mogłabym i tydzień nie jeść (giggle . Najważniejsze, że na myśl o słodkim mnie odrzuca. Stoi cała miska pomadek na kredensie i nic. Natomiast w lodówce oliwki i ogórki wywołują ślinotok więc nie otwieram (giggle .
Widzę, że Sabrina mnie wyprzedziła z info o Szwedzie (rofl
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”