TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: Sabrina » 19 lut 2012, 20:24

Babina,kurczak,drobiowe wędliny, jajka,ale wiecej białka,mniej zółtka bo żółtko ma duzo kalori,sery biale 3%,jogurty 0% tluszczu i 2 łyzki otrąb dziennie zeby zaparc nie bylo.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 19 lut 2012, 21:41

Jednak nie chce mi się (giggle . Polecę znowu Tombakiem.....Zawsze byłam zachwycona, to powtórzę. Jutro kupię po 5 kg pomarańczy i grejpfrutów, sól gorzką mam i akurat do piątku, jak przyjedzie rodzinka będę po głodówce. Potem nie chce się jeść , a od słodyczy to wręcz odrzuca. Teraz mam tak, że nawet jak jestem w sklepie , to pożrę coś slodkiego i przy kasie kasują puste opakowanie (giggle . Dzisiaj się tak broniłam, ślinotok już miałam ale uciekłam ....poszłam na nabiał i tam jak alkoholik dorwałam się do mleka w tubce....No i zeżarłam (no) ......
Jutro sie zważę .
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 19 lut 2012, 22:48

babina twardym trza byc a nie mietkim dzisiaj byly u mnie wnuki dawalam im ptasie mleczko i nawet nie tknelam nawet paluszka nie oblizalam
a tak powaznie to kurczaka bez skory mozna we wszystkich mozliwych jadlospisach jest i wszystko jedno na jakiej sie jest diecie bo piers kurczaka ma tylko 140 kcal
ja rozklepana piers rzucam na patelnie sucha tzn wlewam kilka kropli oliwy i przecieram recznkiem jenorazowym potem na to piers jak juz jest nadrugiej stornie to posypuje wloskimi ziolami a jak przeloze na talerz klade na to 2-3 lyzki jogurtu naturalnego piers robi sie mieciutka i nie wiorowata taka soczysta do tego ogorek konserwowy
dzisiaj rano zjadlam chudziutkie miesko wydlubane z golonki w galarecie wczoraj robilam chlopiszczom i dla siebie zrobilamtaka specjalna wersje samo chudziutkie miesko
potem jogurt zott naturalny maly
potem 2 jajka sadzone
potem owa piers z kurczaka
wody dzisiaj w domu nie mialam a nie chcialo mi sie isc do sklepu wiec wypilam z 10 herbatek z cytryna bez cukru
zobaczymy co bedzie jutro a co do kibelka narazie jest ok.... (rofl

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 19 lut 2012, 23:14

poprzedni post pisałam przed 22, teraz po 23 i właśnie wróciłam z Tesco (giggle .Nabyłam 7 kg pomarańczy , 15 dużych greipfrutów {zawsze nie wiem jak to pisać} i 2 kg cytryn. Nabyłam tez wagę za 13 zł!! Zjadłam chleb z domową kiełbasą i teraz trzy dni nic.....Mam jedyną okazję, bo jestem sama więc nie będę gotować, a wiadomo jak człowiek gotuje, to zawsze coś skosztuje (envy .
Tragedia! Waga pokazała 63kg (envy (envy (envy . To moja najwyższa waga w życiu. 5 lat temu też tyle miałam i po Tombaku zleciałam 8kg {1,5 miesiąca trwało}. Potem dwa razy robiłam ale tak oszukańczo, więc efekty 2-3 kilogramowe...
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 20 lut 2012, 09:22

hura hura hura dzisiaj rano waga 58,3 wreszcie idzie w dol malenkimi kroczkami ale jednak
ja nadal dukanuje ale bez wedlin jakos mi sie nie chce
a potem wprowadze soki i surowki musze schusc
babina trzymam za ciebie kciuki taka diete to faktycznie mozna zrobic jak sie jest samemu bo rodzina przeszkadza
a swoja droga mozesz dokladniej rozpisac co i jak z ta twoja dieta tomakowa i skad ta nazwa

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 20 lut 2012, 10:11

Widze ze ostro bedzie haha (giggle (yes)
Ja zeby robić głodówke to musiała bym byc powaznie chora.Na samą mysl ze miala bym nic nie jesc,juz bym byla glodan.To wolala bym Dukana,ale wiem ze glodówki są zdrowe i kazy czlowiek raz na jakiś czas powinien je przeprowadzać.
Babina,troche za wczesnie wyskoczylas z glodówką bo jeszcze zima,mogą przyjśc mrozy,lepiej na wiosne. (thinking

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 20 lut 2012, 12:08

przecież to tylko 3 dni!!!Potem nie będę miała takich komfortowych warunków jak w tym tygodniu. Zrobiłam gar soku i popijam co pół godziny pół szklanki.Pyszne i naprawdę nie czuje się głodu. Najgorsza ta gorzka sól , bo po wypiciu nie mogę wyjść z domu (giggle .Biegunka straszna!To jest dla mnie bo nic nie muszę robić i w kuchni mam czyściutko (giggle .
Marena, to jest od nazwiska lekarza Tombaka. Właściwie, nie jest to na odchudzanie , tylko oczyszczanie.Nie mniej tak się zmieniają smaki i kurczy żołądek, że chudnie się z tego co za dużo. Robiłam już, córka jak planowała ciążę, to też się oczyszczała i {odpukać!} obie dziewczynki ma zdrowe, niechorujące mimo, że żłobkowe.Wierzę w takie rzeczy tylko trudno się zmobilizować, bo faktycznie najlepiej być samemu w domu i mieć całkiem wolny czas. Wieczorem ide do teatru. pamiętam, że biegunka ustępuje po paru godzinach ale z buteleczką soku nie można się rozstać , bo mus popijać co pół godziny więc biorę do torebki.
http://www.scribd.com/doc/21929522/Mich ... leczalne-1" onclick="window.open(this.href);return false;
tu masz opis .Trzeba przewinąć do 40 strony,
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 20 lut 2012, 12:26

i po Tombaku zleciałam 8kg {1,5 miesiąca trwało}
zrozumialam ze bedziesz na oczyszczaniu 1.5 msiaca (giggle
Ja tez wierze w moc głodówek oczyszczajacych. Czlowiek pozbywa sie calego dziadostwa z organizmu,no ale trzeba miec silna wole (yes)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 20 lut 2012, 14:45

dla mnie to jest istotne, że to tylko trzy dni, wiem jak potem nie chce się słodyczy a one mnie gubiły. Ograniczę też chleb , a dodam białko. Zamiast chleba - jajka. Jak pozbędę się złogów, to też szybciej się wszystko trawi, a żołądek mniejszy, to mniej będę jeść . Najpierw sprzątanie {kiszek}, potem zmiana wystroju {czyli tego co wrzucam do kiszek]
(yes) (yes)
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 20 lut 2012, 15:02

kucze babina to ja sie pospieszylam z tym dukanem no a teraz nie przerwe zeby kichy czyscic zobacymy jak to bedzie dalej jak dorzuce wymiatajace buraki....

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”