TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: jolantast3 » 13 lut 2012, 22:09

U mnie przez to odchudzanie ,wyskoczyła opryszczka i to 2 ,jedna zginęła 2 wyskoczyła
czytałam że organizm osłabiony przez dietę ,przez to ta opryszczka

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 15 lut 2012, 10:07

a ja nadal jem buraczki
wczoraj zrobiaslm fajna salatke przepis z netu niestety nie mialam w domu surowego selera a mysle ze4 wzbogacila by smak
podaj przepis
3-4 surowe buraki na wiorki +3 ogorki kiszone w kostke+jablko w wiorki+cebulka w kostke lub szczypiotek u mnie byl szczypiorek ciutke pieprzu ziolowego pokopic oliwa wymieszac odstawic zeby sie przegryzla i gotowe - mnie smakuje
takze dzisja na snadanko do pracy wzielam bo zrobilam jakos tak duzo i zaszalalam i kupilam sobie truskawki myslalam ze beda nie dobre a sa bardzo dobre i dzisiaj jeszcze mam spaghetti z sosoem bolonose ale miesko indyka wiec troch e mniej kaloryczne noi makaron aldente to tez miniej kalorii - robilam wczoraj na walentynkowa kolacje
jeszcze jutro grzesze bo tlusty czwartek a od piatku.... (dance moim tluszczom

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 15 lut 2012, 10:14

Jolantast u mnie tez opryszczka probowala wylazic .
a za tydzien mam zabieg .Przyhamowalam ja heviranem.Jak tylko zaczelo swedziec łyk tabletke.
To najlepszy sposob bo wszytskie smarowidla i plasterki o kant tylka pobic.
Na razie masz jeszcze czas ..oj zeby tylko zrobilo sie cieplej i ta zima juz poszla precz.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 19 lut 2012, 08:17

jak zapowiadalam tak zrobilam jestem 3 dzien na dukanie 1 faza i 1,5 kg mniej i wszystko mi jedno czy to woda czy w kichach ale czuje sie lzejsza spodnie w pasie tez luzniejsze apo 5 dniach wprowadze warzywa i soki świeże przeze mnie robione warzywne oczywiscie baza buraczki i bede tak jechala 1/1 zobaczymy co z tego wyniknie..
spowiedz
piatek w pracy: dwa serki wiejskie light i jeden jogurt maly naturalny
potem pirs kurczaka w ziolach włoskich z patelni i 2 lyzki jogurtu naturalnego i 2 ogorki konserwowe, jajko 1 smazone na suchej patelni
sobota w ciagu całego dnia i na kilka jpodejsć
ryba wedzona makrela, 1/2 jogurtu naturalnego, gotowana wolowina (ok. 150 g) z koncentratem pomidorowym i ogorkiem konserwowym

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 19 lut 2012, 11:03

ten piątek co podałaś to już Ducan? Może zmałpuję, bo najwięcej mnie zniechęca wymyślanie <co by tu zjeść?> a tak mam podpowiedź (giggle .Tylko to jadłaś cały dzień? Myślałam , że nie wolno wędzonych ryb, bo to tłuste.....?Co znaczy 1/1 ?
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 19 lut 2012, 11:35

Ja mialm cale zycie zapracie i dopiero od paru lat nie mam odkąd jem chleb waza sport,wiec dla mnie dukan odpada własnie przez ten problem, a dwa, kocham węglowodany i jedzenie jajek,miesa,wędlin dobijalo mnie jak próbowałam przez pare dni dukana. To juz wole jesc mniej i prawie zero slodyczy.
Jezeli jednak ktos lubie duzo bialka to moim zdanie dukan jest rewelacyjny (yes) Mój maż,mój brat BYLI DUKANEM ZACHWYCENI,bo tyle jest tego zarcia,mięcha,wędlin,jajek! (giggle
Marena PAMIETAJ TYLKO ZE MASZ PIC 2 LITRY WODY najmniej. Nie ma co patrzec czy chudnie sie bo organizm traci wode,czy tłuszcz,wazne ze sie chudnie (yes) ale trzeba faktycznie na tej diecie pobyc, zeby w pozniejszej fazie zaczął spalać sie tłuszcz,bo podobno dopiero od 9 dnia organizm zaczyna go tracić.
Marena jezeli jest wreszcie efekt,to tego sie trzymaj (yes) (yes) i pisz jak Ci idzie.Trzymam kciuki (yes) (yes)

W sieci jest sporo na temat Dukana diety [przepisy]
http://dukan.blox.pl/html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 19 lut 2012, 12:40

brawo marena (yes)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 19 lut 2012, 14:27

no nie..........przepisy nie dla mnie ale jajko , serek, gotowane mięso mogę jeść ale po najniższej linii oporu.Żadne wymyślanie dań. W tym tygodniu jestem sama, więc może sie pogłodzę (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 19 lut 2012, 14:52

babina7 pisze:no nie..........przepisy nie dla mnie ale jajko , serek, gotowane mięso mogę jeść ale po najniższej linii oporu.Żadne wymyślanie dań. W tym tygodniu jestem sama, więc może sie pogłodzę (giggle
Babina,ja kroiłam piers z kurczaka na male kawalki,do tego jarzynę mrożoną,jakies przyprawy i dusilam to wszytko,ale ilez mozna jeść takie coś. Ktos jak lubi gotować,to sobie moze powymyslać jakies fajne dania,ja nie lubie wiec dla mnie wymyślanie to męczarnia (no)
Wędlina tylko chuda drozbiowa,serki odtłuszczone,do tego jajak na twardo,albo jajecznice i.....po 10 dniach juz prawie płakałam jak to musiałam jesc a schudłam 20 deko,bo normalnie to ja tak duzo nigdy nie jem,a jeśc trzeba bo to o to chodzi w tej diecie.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 19 lut 2012, 17:10

a jakbym jutro jadła gotowanego kurczaka {bez skóry} i np.gotowane jajka , to może być na pierwszy dzien?A może tak cały tydzień....?
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”