Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: babina7 » 15 lut 2012, 15:13

ja też nie wydaję forsy na żadne dodatkowe zabiegi {wczoraj kupiłam na gruoponie usunięcie dwóch włókniaków za 169 zł). Mam na szyi i mnie denerwują.U chirurga i miałam płacic ( 100 konsultacja+50 badanie histopatologiczne i 600 za 3 włókniaki} zobaczę czy laser wystarczy...Pani powiedziała, ze gratisowo robią trzy razy....ale powinny zniknąc po jednym, bo są małe....
Kremik oliwkowy za 3 zł (teraz podrożał na 5 (giggle ) ale i tak stosuje Juvit z witE, to jakieś 13 zł.Zaoszczędziłam przez lata na ten lift (giggle
zadowolona

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 15 lut 2012, 15:54

babina tez używam Juwit ale z wit.c ,co do kremów to bardzo nie moge trafic ,jakoś Ziaja mnie uczula
teraz mam liiv botanicals z Awonu ale coś gęba mnie po nim szczypie,ale to tylko przez chwile,2 Iwostin nawilżający
SPF 20 i też do końca nie jestem przekonana czy to ten ,a po lifcie to już wogóle nie wiem czym mam się
smarować ,żeby trafić na jakiś dobry
Od jakiegoś czasu mam powieki takie jakieś suche ,pod oczami też i nie wiem od czego ,jakoś nie mogę
tych miejsc nawilżyć,jakoś tak mnie te powieki ściąga i pod oczami też
Czym różni się włókniak od tłuszczaka ,bo mi robią się ,ale to chyba są tłuszczaki na facjacie ,pytałam
Furmanka czy może mi to usunąć ,mówił że przy lifcie nie ,a krótko przed też nie chciałam ,bałam się
że jak będzie gębe naciągał to pęknie skóra ,zresztą mówił że będzie blizna po wycięciu ,kosmetyczka
trochę igłą mi to przebija i coś tam wyciska ,ale tego do końca się nie da ,bo w środku jest taka torebka
którą trzeba usunąć
babina telefon z zaskoczenia i to było dobre ,bo nawet nie było czasu na zastanowienie sie,jakieś myślenie
i już po (yes) też nie oczekuje za wiele ,ale chociaż te chomole zlikwidować ,no i po 2, podbródek od żarcia

babina kozaczki boskie ,ile płaciłaś i w jakim sklepie były kupione

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 15 lut 2012, 16:03

kozaki z Venezii. Dokładnie nie wiem ile, bo "jeleń "płacił i zerwał metkę żebym się nie denerwowała (giggle . Chyba mi mignęło 500 z czymś?...Szukałam w necie ale nie znalazłam nowego katalogu.
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 15 lut 2012, 16:25

jolantast3 pisze: Sabrina lustro omijam szerokim łukiem ,jakoś nie mogę się pogodzić z tą pie..ną starością ,i zaprzyjażnić
z gębą,/quote]
Ha ha ale sie usmiałam.
Absolutnie nie mozna sie zaprzyjazniac!!!! (giggle Jezeli sa pieniadze to ciąć,zmieniać,wycinać....
Jak nie ma pieniedzy,to trzeba sie zaprzyjażnić (pleure (headbang
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 15 lut 2012, 17:47

Na Furmanka kasiora jest ,choćby nie było kasy ,to i tak bym się nie zaprzyjażniła ,do przyjaciół
absolutnie ,nie mam zamiaru ich dołączyć ,trochę tu śmiechu z Wami ,i jakoś większy zapał do liftu
może zaczynam pozytywnie myśleć ,czas jakoś leci i tyle nie myślę ,co będzie.

babina najważniejsze że sam ,tak od siebie kupił

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 15 lut 2012, 20:45

jolantast, moja droga, wiecej egoizmu.
zyjesz tylko raz (przypuszczalnie:) i zyj bardziej dla siebie.
obowiazkiem czlowieka jest dazenie do szczescia.
rozumiem, ze masz ciezko z rodzina, ale pogon szwagierke na pewna odleglosc, nie tlumacz sie przed nia albo mow rzeczy absudalne, po prostu nie przejmuj sie tak i rob wszystko co Cie uszczesliwi i na innych sie nie ogladaj.

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 15 lut 2012, 20:51

babina7 pisze:kozaki z Venezii. Dokładnie nie wiem ile, bo "jeleń "płacił i zerwał metkę żebym się nie denerwowała (giggle . Chyba mi mignęło 500 z czymś?...Szukałam w necie ale nie znalazłam nowego katalogu.
babina7,myslalam ze umre ze (giggle jak przeczytalam! Jelen czy osiol?Bo wiecie napewno ze kobiety lubia 4 zwierzatka?!Norki w szafie,jaguar w garazu,tygrys w lozku i osiol ktory na to wszystko zapier..la.
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 15 lut 2012, 21:19

Nie czytasz nas na bieżąco (rofl .Ustaliłyśmy , że to <osioł.>.Ja tak żartuję, bo to mój kochany od 35 lat mężuś (yes)
zadowolona

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 15 lut 2012, 21:28

Niebieska masz rację ,ale to wszystko u mnie
takie skomplikowane ,ale dam radę ,muszę
słucham Waszych rad i to mnie wzmacnia (yes)

babina wydaje mi się ,że miał być jeleń
A jak myślisz że my wszystko na poważnie ,trochę trzeba bekę pokręcić
zeby było weselej ,no ale dobry jeleń ,nie jest zły (giggle (yes) tego się trzymamy

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 15 lut 2012, 21:50

babina7 czytam na biezaco i ryje ze smiechu!Fajne jestescie (yes)I odrazu wiedzialam o jakiego Jelenia chodzi.Tylko zapytalam czyzby to nie osiol?ale jak Tobie pasuje Jelen to niech bedzie Jelen.Apropos,kozaczki zajefajne!!!
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”