Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: Sabrina » 11 lut 2012, 20:38

Byłam w Zara. Widziałam kurtke i moim zdaniem beznadziejna. Raz ze strasznie cieniutka, [sama szmatka i troszeczę,ale bardzo traoszeczke czegos tam w srodku] a dwa z wyglądu jak dla dziewczynki 17- nasto letniej (no)
SORKI BABINKO ZE TAK NAPISALAM ALE TO JEST MOJE ZDANIE (happy
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 11 lut 2012, 23:17

Moja czarna ma pierze ale mąż mi dzisiaj powiedział {on je wypatrzył i przestudiował metki} (giggle , że ta fuksjowa kosztowała tylko 35 zł i miała coś sztucznego w środku. Są cieniutkie, bo to są właśnie na letnie wycieczki do torby. Zajmują mniej miejsca I są lżejsze niż ciepły sweterek, a chronią od wiatru i deszczu, bo mają kapuzę.
Szukałam takiej od kilku lat, bo wszystkie koleżanki mają i widziałam jak były przydatne na wycieczkach gdy po upalnym poranku nastąpiło załamanie pogody. Ludzie umykali i chowali się do budek telefonicznych a one wyjęły z torebek te ociupiny i spokojnie zwiedzały (giggle .
Dlaczego dla 17 latki? (happy No przecież nie jest do pępka.....
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 12 lut 2012, 00:20

zaloze sie o zlotowke, ze anima nie wiedziala dotad co to jest kapuza.
u nas kurtki kaptury maja (tak mi sie wydaje, ze o to chodzi) (makeup
to drugie na k to jak bylo? kamien mam na mysli.
taka kuteczka bylaby adzo fajna, gdyby byla dobej jakosci.
rzeczy z zary czesto sa badziewiaste.
bede jutro w galerii to sie poswiece i obadam

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 12 lut 2012, 00:53

jakość adekwatna do ceny.....chyba wiedziała, bo rok temu pisałam , że chodzę w kapuzie (kiss
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 12 lut 2012, 09:47

to drugie to mi sie przypomnialo- kamlot.
fakt, ze uzylas slowa kapuza rok temu umknal mojej uwadze :)
pewnie anima badziej wybystrzona.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 lut 2012, 10:06

Babina,jak dla dziecka bo strasznie kuse,obcisłe takie maleńkie,a druga sprawa to na jaka pore roku na te wycieczki bys w niej szła?" Pochowa" kurtka pasuje tylko na zime,a na zime ona sie nie nadaje bo jest z cieniutka. Ona fason ma optycznie zimowy i nie pasuje w niej jesienią wiosna i latem paradować. Dziewczyny,ale to jest moje zdanie,a przeciez ja w niej nie bede chodziła,a jak wam sie podoba czy spodoba,to jest ok (happy (yes)
Mi sie ciuchy w zarze bardzo podobaja, niektóre są super (yes)

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 12 lut 2012, 10:41

niebieska pisze:zaloze sie o zlotowke, ze anima nie wiedziala dotad co to jest kapuza.
Niby wiedziałam, ale na zaprezentowanym przez Babinę zdjęciu, kapuzy niet, więc co nieco zgłupiałam (smirk
A kurtka mnie też się średnio podoba, ale zaletę dużą ma, bo można ją schować do torby. Podział na rzeczy letnie/zimowe jest umowny i ja np. nad Bałtyk zabieram latem kurtkę narciarską.

Whitney nie żyje (pleure
Mam fajne wspomnienie związane z "I will always love you". Mąż kiedy usłyszał tę piosenkę po raz pierwszy, zadzwonił do mnie, żebym się zwolniła z pracy na pół godzinki. Wywiózł mnie za miasto, jechaliśmy sobie, wiatr delikatnie smagał twarze, a Ona śpiewała. Do dziś czuję dreszcze...

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 lut 2012, 10:43

Niesamowita była! Uwielbialam ją i jej piosenki (pleure (pleure Poraziła mnie normalnie ta wiadomosc jak przeczytałam w necie:(

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 12 lut 2012, 20:47

Sabrina , nad Bałtykiem to ja nosiłam taką grubą puchówkę na kostium.....nie pasuje? grunt, że ciepło było. (giggle
Mnie taka urządza, bo często wyjeżdżam na cały dzień, polarów nie lubię {bo tobołek spory},a taką kurtkę jak parasol będę zawsze nosic w torbie. (yes)
Dla dopełnienia szokowania , kupiłam kozaki na lato...a co?? Lubię kozaki na gołe nogi...
upload/1329075798_002.JPG
i swetry na lato (giggle upload/1329075859_008.JPGupload/1329075899_009.JPG upload/1329075929_010.JPG. W nie nosiłam ale bardzo mi się podobają dziewczyny w kozakach i takich lekkich spódnicach.....
Sweterki są boskie! Zakrywają wszystkie wałeczki.... (rofl (rofl (rofl (rofl
zadowolona

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 12 lut 2012, 21:11

Fajne zakupy (yes)
Ja w kozakach latem nie chodzę, ale późną wiosną albo wczesną jesienią - czemu nie.
Koniecznie na gołe nogi i koniecznie do krótkiej sukienki, ze spódnicą juz tak dobrze się nie komponuje.
Niebieska wygladała super w takim stroju ubiegłego lata

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”