Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: babina7 » 10 lut 2012, 15:42

na co idziesz?
Nic trudnego w obsłudze wiertarki....To faceci wmawiają , że to trudne.....niechby spróbowali uszyć coś albo wydziergać na drutach! To jest umiejętność!
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 10 lut 2012, 16:00

Dziewczyny mówta co chceta,ale Kory lift to jest mistrzostwo swiata!! (yes)
Babka po 60 tce,wiadomo ze nikt nie uwierzy ze to geny i wszyscy wiedza ze to przynajmniej 2 lifty ale pieknie ma zrobiony i pieknie wygląda. (yes) Wyglada na 45 lat (yes) Szkoda tylko ze ta teatralnie na biało wytapetowana i ze zamiast usmiech robi ten okropny grymas (no)
http://www.pudelek.pl/artykul/38166/upi ... oca_kwasu/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 10 lut 2012, 16:13

Etam Sabrina ty jak zwykle laskawa bardzo jestes, z tym wygladem Kory na 45...owszem jak na lat60 pare wyglada w miare ...no ale bez jaj nie jest to czterdziestolatka.Wyglada bezwiekowo a to nie znaczy ze swiezo.Taki sobie trupek.
Szyje ukrywa w golfach ...bo inaczej bardzo widac kontrafaldy skory upietej za uszami.
zerknij sobie tu
http://www.fakt.pl/Kora-powiekszyla-sob ... 376,1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 10 lut 2012, 16:50

No szyje zawsze chowa,ale ja myslalam ze chowa bo ze nie robila,a jednak robila. Kurcze a mi sie ona bardzo podoba. Szczuplutka, no i ten lift cholernie mi sie podobo. Nie jest widocznie ponaciągana,usta delikatnie zrobione i bez kitu ja bym nie dala jej wiecej jak 45 lat.Wiemze jak by to wszytko zmyła,to mogła bym sie wystraszyć,ale w makijarzu super wyglada.Pieknie ma podciągniete brwi,zrobione powieki..... (yes)
Jedynie do czoła bym sie doczepiła,bo strasznie wybotoksowane,brzydkie (no)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 10 lut 2012, 20:00

ja jestem gatunek nie reformowalnyh i wymarly
nie m dla mnie problemu czy mam zacierac gladz tynkowa czxy robic tynk strukturlany czy malowac sciany czy wierciec poza tym robie na drutach i niech nikt nic sobie nie kojarzy, chodzi mi o swetry robie na szydelu ale bardzo zadko umie hatowac i haft pełnu i riszelie pisze po polsku, lubie kucharzyc i wymyslac potrawy ot takie dziwne zwierze domowe poza tym kocham do bolu moja prace ot i ja a na emeryturze to wreszcie bede miala czas na tworzenie bede pisac bo tez lubie i proze i wiersze bede malwoac rzezbic szyc bo tez umie hafotwac robic na drutach i chyba tylko czasu mi nie starczy zeby zyc
a nie wspombniala m ze bede jeszcze zwiedzac europe..tak bym chciala zeby wygladalo moje zycie jak juz ne bede musiala pracowac

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 10 lut 2012, 22:50

Nie jesteś wymarłym gatunkiem, bo ja też umiem wszystko co wymieniłaś. Zamierzałam sama sobie lift zrobić ale w lusterku mi się kierunki myliły (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl
Teraz mniej szyję, bo wszystko można za grosze kupić. Właśnie wróciłam z Zary.Kupiłam fajny kożuszek za 160 zł i kurtke puchową , która mieści się z takim etui jak parasolka.Waży 25 deko , a ma kapuzę! Koleżanki już dawno takie nabyły i właśnie noszą w torebkach jak zwiedzamy Europę.Tylko ja bidulka nie miałam. Przeceniona z 399 na 70zł!!!
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 10 lut 2012, 23:01

Babina to jest powaznie kurtka puchowa???!!!
wstaw fotke bardzo ciebie prosze ,zaraz jutro polece do ZARY.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 11 lut 2012, 01:00

To jest coś takiego jak ta, tylko moja jest na zamek. Były czarne, fuksja i pomarańczowe. Każda czymś sie różniła ale wszystkie leciutkie i z takim pokrowcem. Idealne na letnie wypady , nawet na plaży się przyda jak zawieje}. Koleżanki sprowadzały ze Stanów za grosze. Puch 100% {nawet juz miejscami się przebija (giggle } . W Katowicach tylko XS i S. Właściwie w Zarze kupuje M ale ta kurteczka jest tak wygodna jakbyś nic na sobie nie miała. warto wstąpic, bo juz są drugie przeceny.
upload/1328918379_Moncler_Clairy.jpg
Fuksjowa była krótsza i kosztowała chyba 39 zł!!!!Niestety XS {gdybym zamiast żreć łazanki z kapustą, zrobiła dietę kapuscianą, to może bym wlazła w XS (giggle }
zadowolona

Awatar użytkownika
wiosna w duszy
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: wiosna w duszy » 11 lut 2012, 11:53

Świetna ta kurtka. Ula, udało Ci się kupić? Ja tez miałam ochote pognać szybko do Zary, ale dziś i jutro nie dam rady. Może do poniedziałku cos sie ostanie, o ile jeszcze jest...

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 11 lut 2012, 13:56

Jutro mam nadzieje sie przejechac do sklepow dzis zaszyta jestem w pieleszach i tak mi dobrze.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”