Wkładka/spirala - opinie!

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

agniecha27
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Wkładka/spirala - opinie!

Post autor: agniecha27 » 16 lis 2011, 14:31

Nesia znalazlam o jakich tabletkach pisalas na plamienia , pisalas ze bralas Provera, Cyclonamine i Rutinoscorbin
czy moze pamietasz jak to wszystko bralas ile razy dziennie jak dlugo ?????
Tez bym taka kuracjie chetnie przeszla (angel

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 18 lis 2011, 22:17

Kurcze, nie za bardzo pamietam, ale zerknęłam w apteczke i widze ze Provera zostało mi 20szt, więc zjadłam 10, cyclamine juz nie mam, rutinoscorbin - to na szczelność naczyń więc się go nie przedawkuje. Reasumując wygląda na to że kuracja trwała 10 dni - provera raz dziennie, cyclamine 2 razy dziennie + rutinoscorbin (spokojnie mozna go brac 2 razy dziennie).
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 16 gru 2011, 22:33

napisze, co tam u mnie (rire

tabsiki moje zjadlam wszystkie, plamienia ustapily (rofl teraz tylko pojawia sie, kiedy musi (happy tylko lekko zabarwiony sluz, nic wiecej i tylko przez 2-3 dni (rire
poza tym mirenka spisje sie super (makeup (rofl

blogi spokoj, rewelacja (giggle
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Awatar użytkownika
magda1600
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: magda1600 » 17 gru 2011, 21:20

Dzisiaj bylam na sprawdzeniu- wow, wreszcie. Pani powiedziala, ze wszystko na miejscu. Dwa tygodnie temu mialam okres, jakies 5-6 dni, niezbyt obfity. Plamien brak:) Pzdr!
Ważne- Regulamin Forum Beauty w Polsce:
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=739" onclick="window.open(this.href);return false;
Galeria zamknieta: galeria@beautywpolsce.com
Samouczek: http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 26&t=11210" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 30 gru 2011, 23:00

dziewczyny na ile lat zakładana jest wkładka t-coper,wydawało mi sie ze na 5 a tu przeczytałam ze 10.komu wierzyc (thinking

Awatar użytkownika
magda1600
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: magda1600 » 30 gru 2011, 23:23

wkladki masz na 3 albo na 5 lat- nigdy nie slyszalam zeby ktos chodzil z jedna 10 lat (lipssealed

Masakra- od kiedy mam ta wkladke wychodza mi syfy na twarzy. Wygladam jak biedronka (headbang Nigdy nie mialam takiej przypadlosci i wogole sobie z tymi syfami nie radze (angry Chyba pojde znow na solarium zeby to dziadostwo wypalic!
Ratunku!!!
Nakupilam pilingow, mleczka do oczyszczania i dodatkowo szoruje twarz szorstka strona gabki i mydlem, zeby to jakos wysuszyc (?)- nie wiem czy tak mozna... Nie pomaga...
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=739" onclick="window.open(this.href);return false;
Samouczek: http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 26&t=11210" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 30 gru 2011, 23:40

magda własnie zgłupiałam,mi tez lekarz mowił ze 5 lat,wczoraj sprawdzałam do kiedy mam ja mniec,jeszcze 15 miesiecy, a tu masz na karcie pisze wkładka na 10 lat, i tak nie mam zamiaru jej trzymac bo chce wymienic na mirene,co do krostek,ja tez mam ale na dekolcie,myslałąm ze to po narkozie ale teraz mnie uswidomiłas ze to moze byc po tej wkładzce (worried .
Walczyłąm z tym przez 3 lata i udałon sie,odłozyłam wszystkie tłuste kremy by nie zapychały skory ,kosmetyczka odpusciła z wygniataniem tych miejsc, ja tez tam rak nie przykładam,zadnych pilingów i podrazniania,zadnej gabki,tylko na chwile nyło lepiej potem podwijnie wychodziły i uzywam kremu ze slimaka (nod ,efekty zadowalajace

Awatar użytkownika
magda1600
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: magda1600 » 31 gru 2011, 00:08

Teraz mam wolne wiec przez jakies 3 dni nic sie nie kremowalam tylko szorowalam, zadnych mejkapow nie nakladalam, a tu znow syf...Wczora juz musialam sie nakremowac, bo tam gdzie nie mam syfkow bylam baardzo wysuszona- pewnie tez od mydla :/
Jaki masz krem ze slimakow?????
Syfki wychodza nad ustami, ''miedzy oczami'' i na czole...Takie maja ulubione miejsca.

Byc moze ktos Ci zle ta karte wypisal, ja mam wpisana date wlozenia i najpozniejsza date wyciagniecia i jest to rowne 5 lat.

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 03 sty 2012, 14:01

magda krem nazywa się Defacelon Skin Care
Helix Regenium Cream kosztuje ok 80 zł u mojej kosmetyczki

OD gina mam karte z wkładki i tam mam date załozenia a w instrukcji pisze ze jest na 10 lat,a ja doskonale pamietam ze powiedział na 5,I tak mam zamiar ja wymienic na mirene bo wkółko mam nawracajaca anemie z obfitych miesiaczek,mam nadzieje ze przy mirenie zapomne co to okres bo przez ostatnie 4 lata mam dosc(

agniecha27
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agniecha27 » 03 sty 2012, 16:53

Gosienka ja tez mam ta T cooper
moja ginio jak wkladala mowila ze na 5 lat
ale kolejne 2 mi powiedzialy ze coopery sa na 10 lat , to znaczy mozesz ja wyjac wczesniej ale nie musisz
hmmm co do tych syfow macie racjie ,mnie tez cos wysypuje inaczej niz kiedys , znaczy wiecej (envy
(envy (envy zawsze musza byc jakies skutki uboczne (envy (envy
a co do mirent tez o niej myslalam , ale przy tej cooperowej nie ma problemu z seksem , wieksza ma sie ochote (giggle
mirena jest chormonalna wiec sie obawiam ze mi ochota znow przejdzie (thinking
a szkoda by bylo (giggle (giggle

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”