Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: kimm » 22 gru 2011, 15:07

babina7 pisze:ja z mężem już po świętach (giggle . Zjedliśmy cały makowiec i kończymy karpie....
no padnę zaraz... (rofl
i dlaczego nie mam szczęścia trafić w realu na taką osobę jak babina? no szlag by to... (headbang
same ponurasy dookoła (triste

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 26 gru 2011, 21:48

moja 2,5 letnia wnuczka zmieniła treść kolędy i zamiast "chwała na wysokości , a pokój na ziemi " śpiewa cały dzień "mała na wysokości , a potwór na ziemi" (rofl (rofl (rofl (rofl .
zadowolona

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 27 gru 2011, 10:10

Zapraszam na rowerek (giggle

http://imageshack.us/clip/my-videos/593/vc3.mp4/" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 27 gru 2011, 10:44

Zobaczcie jak moze super wyglądać facet w wieku 52 lat!!!!
Nie lubie juz facetów w tym wieku ale na tym mozna oko zawiescić! (yes)
http://www.pudelek.pl/artykul/37235/czy ... 2d4500000e" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale najprzystojniejszym starszym facetem jest ten. Bardzo meski i uwielbiam na niego patrzeć!!!Z wiekiem co raz przystojniejszy (yes)
http://www.google.pl/search?q=george+cl ... 80&bih=685" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 27 gru 2011, 11:53

Ale najprzystojniejszym starszym facetem jest ten. Bardzo meski i uwielbiam na niego patrzeć!!!Z wiekiem co raz przystojniejszy (yes)
no nie sabrina - facet jest z 1961 roku a ty piszesz ze naprzystjszy starszy facet no jak sie ma 50 lat to wkoncu nie tak wiele zeby dobrze wygldac
no przyznac sie - ile przytyscie po swietach lakomstywo bylo czy tez nie (rofl
ja w ramach niestresowania wejde na wage dopiero po nowtm roku zeby rozpoczac odchudzanie i wtedy zobacze jaka to niespodzianka mnie czeka a nadwaga (ninja
czyli jak co roku obietnice obietnice ze tym razem sie uda i sie wytrwa

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 27 gru 2011, 12:14

A jak sie ma udac jak sie na dupie siedzi cale swieta i zre.
Jedynym rozwiazaniem jest wyjazd w swieta na wczasy ,gdzies daleko gdzie jesc dadza dwa razy dziennie a za to jest duzo innych atrakcji nie zwiazanych z rodzinnym nudnym biesiadowaniem..
Wciaz mam nadzieje ze kiedys uda mi sie w ten sposob spedzac te cholerne swieta,..ze prysne w sina dal i nie bede kuszona zakupami i zastawionym stolem.
Teraz inny problem Sylwester ,...idziecie gdzies?
Niestety Sabrina fajni faceci kolo 50 to rzadkosc...wlasnie robie nabor tancerzy na Sylwestrowy wieczor to widze jaki wybor (puke
Dzis mam randke z 49 latkiem ..zobaczymy co za Clooney hahaha (rofl
ostatecznym kryterium bedzie ze ma byc nieglupi ,wesoly z poczuciem humoru i dobrze tanczyc..a reszta mniej wazna.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 gru 2011, 13:45

Nieeeeee ten pierwszy ma twarz nieskażoną inteligencją. Jak widzę takie wyrobione bary od razu wiem , że cały rozum mu tam zszedł (giggle (giggle . Drugi super!! { wiem kto to tylko nie jestem pewna czy dobrze napiszę nazwisko (evilgrin }.
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 27 gru 2011, 15:27

No wiec tak. stanełam na wagę i waze 60.100 kg ale tako sobie pomyslałam,ze z wagą to róznie bywa,bo czasem jest 2 kg wiecej a na nastepny dzien mniej,wiec dla mnie najwazniejsze sa cm. Wzięłam centymetr,obwinełam sie w koło i 100 jak nic!!!!!!!!!! (mooning (headbang (puke a miesiac temu mialam 98 bo schudłam jak chodzilam na silownie.
ZERO SLODYCZY PRZEZ.....nie wiem ile bo zarzekac sie nie chce,ale te 2 cm to sa tylko rodzynki,czekoladki nadziewane likierem wisniowy i kawowym,no i oczywiscie 1.5 tortownicy sernkka mojego i jeszcze od tesciowej.
Po prostu jestem swinia nas swiniami i dobrze mi tak (middlefinger
Od dzis jem 5 razy dziennie ale male porcje i postaram sie zero slodyczy.Kurcze jeszcze tak patrze na moja bieznie ze pasowalo by na na wlezc,ale kto mnie tam zaciągnie? (trans
Ale sie wnerwilam wrrrrr.

Ullrike,jak facet ma byc tylko do tańców,to moze byc brzydki jak mój inkasent co za gaz chodzi,wazne zeby super tańczył i był wesoly (dance (rofl
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 27 gru 2011, 15:34

Sabrina pisze:No wiec tak. stanełam na wagę i waze 60.100 kg ale tako sobie pomyslałam,ze z wagą to róznie bywa,bo czasem jest 2 kg wiecej a na nastepny dzien mniej
Jasne że z wagą to różnie; a co powiesz na taki przypadek - mój mąż twierdzi że najlepsza tzn. najdokładniejszą wagę ma moja mama (oczywiście chodzi mi o urządzenie a nie mamę;) zawsze jak jestśemy u rodziców to mąż "robi sobie dokładny pomiar"; ja natomiast stając na wadze u mamy a u siebie w domu nie widzę róznicy w kg. I tak - byliśmy w święta - on stanął dumny, woła mnie i pokazuje że ma 2kg mniej niż na wadze w domu; ja staję waga identyczna jak w domu... dziwna historia (bronze
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 27 gru 2011, 15:38

Sie nie przejmujcie Kobiety .Kologramy latwo przyszly latwo pojda.
Trzeba bedzie sie znow reaktywowac w watku tycie po 40-dziestce:)
Ja dzisiaj waze 66,6 kg ....do Sylwestra musze choc te dwa kilo spasc.Bo inaczej marnie widze moje sylwestrowe tance.
I nie wiadomo co za szate ubrac zeby te walki zwisajace zatuszowac.
Heheh, wiec co ja mam gwiazdorzyc i nie wiadomo jakiego Clooneya szukac jak sama wygladam jak Barbapapa.

Nesia wiarygodne wazenie to rano ,na golasa i po siusiu.Reszte wazenia mozna sobie miedzy bajki wlozyc.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”