Gucci pisze:Doda wymaga aby cale spoleczenstwo ja uwielbialo, ktos kto zwraca jej uwage zostaje przez nia potraktowany jak smiec - zero pokory i szacunku dla drugiego czlowieka. Moim zdaniem Doda takim zachowaniem leczy swoje kompleksy, ktore usilnie stara sie ukryc. Zostala wychowana na rozkapryszona ksiezniczke i taki image nam serwuje. Jedyny jej atut to glos, szkoda, ze jej zewnetrznosc tak bardzo ten atut przyslania.
Gucci zauważ, że porównałam Dodę do Madonny w kontekście bycia kontrowersyjną!!!! Madonna nigdy nie była święta i zauważ, że jej ubiór wielokrotnie wywoływał szok(choćby metalowy stanik, czy czarny latex). Myślę, że w tym względzie Doda jest świętoszkiem w porównaniu z Madonną. To ona wydała płytę :"Erotica" - do której zrobiła śmiałe teledyski, w których oblizuje pejcze, wygina się na łóżku itd itp. Nie wiem również dlaczego uważasz, że Britney ma tak wysoki iloraz inteligencji - nic mi o tym nie wiadomo. Wiem jednak, że Doda jest członkiem MENSY. A Britney nie....
Rozumiem, że Doda może budzić w tobie obrzydzenie.
To ja napisałam, że Doda świetnie się ubiera -sądze tak, ponieważ w głowie ciągle mam wizerunki naszych gwiazd z różnych festiwali i koncertów - a najbardziej pamiętam naszą kochaną Kasię Kowalską, która kilka lat temu wystąpiła na festiwalu w spodniach - ogrodniczkach i trampkach. Sorry - ale to właśnie taki ubiór na scenę uważam za żenadę. Pamiętaj, że scena rządzi się innym prawami - gdybym zobaczyła taką laskę w tramwaju to bym się zdziwiła. Ale scena to scena. Poza tym zauważ, że divy na całym świecie ubierają "kawałek szmaty na tyłek, wysokie kozaki i wypychają cycki w górę" i jakoś to nikomu nie przeszkadza - chcąc nie chcąc żyjemy w czasach, gdzie sex kipi nawet z reklam tv, podteksty seksualne są w każdym filmie. Nagość nas otacza i po prostu Doda się w tym świetnie odnalazła. Sorry - ale wolę obejrzeć taką Dodę, która robi show na scenie, niż nudną resztę polskiej sceny. Byłam na koncercie Sistars - ogromnie ich cenię za muzykę, którą robią, ale koncert był po prostu nuuuuuuuuudny. Nic się nie działo....
Rzeczywistość muzyczna w Polsce jest taka, że debiutantom strasznie ciężko jest się przebić. A wynik jest taki, że od 30 lat słuchamy Bajmu, Budki Suflera, Krzysztofa Krawczyka, Perfectu i Maryli Rodowicz. Gdzie tu świeża krew????????Jest mnóstwo utalentowanych, młodych ludzi i oni wybiją się tylko i wyłącznie dzięki "byciu jakimś" a nie byciu nijakim. Pamiętacie Jarka Webera, który wygrał Drogę do Gwiazd???? Cudowny głos, świetna prezencja - wydał płytę, dwa single i cisza jak makiem zasiał. Dlaczego????BO JEST GRZECZNY!!!!!!!!Takich ludzi się nie zapamiętuje, o nich się nie mówi - tak nie zrobisz kariery. Nie znam Dody, więc nie wiem, czy ma kompleksy, czy została wychowana na "rozkapryszoną księżniczkę" i czy nie ma pokory i szacunku dla innych- nie mi to oceniać.
Po prostu chciałam powiedzieć, że ona jest "JAKAŚ" a nie "NIJAKA" Tylko tak zrobisz karierę, bo świetny głos, talent i dobry wygląd to tylko 20% sukcesu - wiem o czym mówię- siedziałam w światku muzycznym i wiem, że czasem nawet dobre znajomości nie są wystarczające.
...czemu ze wszystkich pragnieĂĆÂą na ĂâÂświecie to Ty mnie wybraĂâÂłeĂâÂś.....