Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: Sabrina » 03 gru 2011, 11:01

Eeee,no to Kazak jesteś (yes) (yes) gratuluje (happy
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 08 gru 2011, 14:19

Dziewczyny może była któraś z Was na 10 dniowym turnusie dla niepełnosprawnych ,muszę podrobić takie
pisemko ,że przyznano mi turnus ,jak będę jechać na lift ,bo w domu czeski film nikt nic nie wie , a nie
wiem jak to napisać ,proszę pomóżcie .

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 08 gru 2011, 14:25

jolantast3 pisze:Dziewczyny może była któraś z Was na 10 dniowym turnusie dla niepełnosprawnych ,muszę podrobić takie
pisemko ,że przyznano mi turnus ,jak będę jechać na lift ,bo w domu czeski film nikt nic nie wie , a nie
NO TU TACZEJ WSZYTKIE SPRAWNE,AZ ZA BARDZO haha (giggle

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 08 gru 2011, 14:40

To że mam stopień niepełnosprawności , nie znaczy że jestem do (mooning

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 08 gru 2011, 19:37

jolantast3 pisze:Dziewczyny może była któraś z Was na 10 dniowym turnusie dla niepełnosprawnych ,muszę podrobić takie

może to się przyda? to wzoru wniosków, wystarczy wypełnić, podpisać, przystawić pieczątkę...

http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=p ... ePwfuvcyFg" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 08 gru 2011, 20:01

jolantast3 pisze:To że mam stopień niepełnosprawności , nie znaczy że jestem do (mooning
A gdzies to napisałam?

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 08 gru 2011, 20:34

Jolantast... sama wymysl pismo takie informujące. Napisz na komputerze i pokaż w domu. Pieczątke tez mozna wymysleć. Za pare groszy zamowisz sobie np. taką :

Starszy referent
Maria Kowalska

A w nagłowku tam gdzie chcesz jechać.

Np. Szpital Rehabilitacyjny w Ustroniu itd.

Zawiadamiamy Pania,że w terminie ..... została Pani zakwalifikowana na turnus rehabilitacyjny itd. rozwiń fantazje. Dla mnie to nie byłoby żadna trudnoscią takie pismo spreparować (giggle (giggle (giggle (giggle

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 08 gru 2011, 21:14

Kimm ,Kwiatuszku wielkie dzięki o to mi chodziło ,z któregoś pomysłu na pewno skorzystam ,z pieczątką
nie powinno być problemu ,mam pisemko o nie przyznaniu turnusu rehabilitacyjnego z braku funduszy
tam jest pieczątka ,to co nie potrzebne zasłonię i skseruję ,na pewno teraz już coś wykombinuje.
A tak swoją drogą ile to człowiek musi się nakombinować ,w maju jak byłam na op. powiek ,to powiedziałam
że jadę do rodziny ,teraz na konsultacje ,też do rodziny ,chociaż tam byłam 7 dni ,u rodzinki że jadę do
koleżanki ,do Cieszyna ,więc znów pytanie jakim cudem mam kol.w Cieszynie ,i tak w kółko kombinuje
najstarszy syn nazwał mnie sublokatorką,ciekawi go czemu zapuściłam włosy ,ale podejrzewam że synowa
mnie wydała ,z powiekami a i o lifcie jej wspomniałam .Już nie wiem co by się działo, nigdy Jej nic nie
powiem ,zresztą nikomu ,nigdy się nie przyznam że coś poprawiałam ,mam tylko cichą nadzieję że jak zrobię
lift i wrócę do domu po 12 dniach to nic nie zauważą,jak tak, to będzie w rodzince afera na całego ,aż nie
chcę myślec brr. ale się rozpisałam ,ale chociaż tu mogę z Wami popisać i się wygadać ,aż lżej .

Awatar użytkownika
wiosna w duszy
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: wiosna w duszy » 08 gru 2011, 21:18

Kwiatuszek* pisze:Jolantast... sama wymysl pismo takie informujące. Napisz na komputerze i pokaż w domu. Pieczątke tez mozna wymysleć. Za pare groszy zamowisz sobie np. taką :

Starszy referent
Maria Kowalska

A w nagłowku tam gdzie chcesz jechać.

Np. Szpital Rehabilitacyjny w Ustroniu itd.

Zawiadamiamy Pania,że w terminie ..... została Pani zakwalifikowana na turnus rehabilitacyjny itd. rozwiń fantazje. Dla mnie to nie byłoby żadna trudnoscią takie pismo spreparować (giggle (giggle (giggle (giggle
Kwiatuszek, Ty to masz fantazję! (rofl Świetny pomysł z ta pieczątka (rofl Przede wszystkim witaj cieplutko moje Słonko, cieszę się, że sie pojawiasz na forum i mam nadzieję, ze się tu szybko spotkamy :) (kiss

Jolu, nie przejmuj się rodziną :) Wymyślisz jakieś uczulenie w razie potrzeby, to wytłumaczy spuchniętą twarz i siniaczki :)

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 08 gru 2011, 21:50

Wiosna jak czytam uczulenie to śmieje się sama do siebie ,jak głupi do sera (giggle ,jak będą siniaki ,jak
przyjadę po lifcie ,to mąż powie ale jej dobrze ,pewnie dostała od kogoś po mordzie ,jeszcze za mało ,wszystko
zależy od tego jakie będą sińce.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”