Uśmiechnij się! cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 20 lis 2005, 12:18

:lol: :lol: :lol: :lol: sikam sikam!
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 20 lis 2005, 12:31

Aneta1981 pisze:
GAGA pisze:Aneta to nie są żarty.. ja takiego kolesia "mneij więcej" widziałam na plazy nudystów w chorwacji... myślałam, że się pożygam..... :roll: facetom to chyba troche samokrytyki brakuje....

gaga może to ten sam................ :lol:
niewykluczone :lol: :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 20 lis 2005, 12:33

Wiecie co, jadłam akurat śniadanie jak zobaczyłam zdjęcie tego gościa. Przepraszam, ale naprawdę coś mi się cofnęło :shock: Do tej pory mam odruch wymiotny jak na niego patrze :roll:
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 20 lis 2005, 12:39

Gracja na żywo dawał lepsze efakty.... chyba przez tydzieńmis ię cofało.....
na samo wspomnienie mnie obrzydzenie bierze.... no i jak żyje to nie widziałam tak mikroskopijnego penisa..... :lol: nawet przez myśl mi nie przeszło,że można mieć pieczarke zamiast siurka....
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”