jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 18 lis 2005, 23:04

gracja pisze:No moja też opada -zrobiłam się płaczliwa. Dlatego poszłam dziś na zakupy - na poprawę nastroju i na razie jest dobrze :)
i będzie coraz lepiej :) :) :)

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 19 lis 2005, 00:07

ruta25 pisze:
gracja pisze:No moja też opada -zrobiłam się płaczliwa. Dlatego poszłam dziś na zakupy - na poprawę nastroju i na razie jest dobrze :)
no a u mnie super:) wyzyny przynajmniej dzis :lol:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 19 lis 2005, 21:48

angelika pisze:
ruta25 pisze:
no a u mnie super:) wyzyny przynajmniej dzis :lol:

hahha, to fajnie
u mnie duży dół...
pogoda, tak nijak się czuję, mam mało czułości (mąż)...irytuje mnie wiele spraw, czuję się niekochana, nieprzytulana....takie babskie to wszystko, ale prawda w tym jest...a większość facetów nie wie o co chodzi :cry: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 20 lis 2005, 10:05

Nie wie.... nie wie..... Faceci dopiero po czasie cos rozumieja,tak jest przynajmniej z moim mezem....Jest kochany i dobry,ale nieraz jak cos zrobi to pobija wszystkich na glowe...Pozniej dopiero do niego dociera i lampka mu sie zapala.....ale u nich jest tak...narozrabiac jest latwo,a z przeprosinami roznie bywa........mojego meza akurat nie ma i strasznie mi zle teraz bez niego...(ale sie pozalilam),chociaz sie zgodzil na powiekszenie piersi,oczywiscie powiedzial,ze moje sa jak najbardziej ok,ale jesli mi to poprawi samopoczucie to mam robic co zechce,bo i tak mnie bedzie kochal....miod malina!!!!! Sama sielanka,oby tak bylo zawsze,a w zyciu sa rozne chwile!!!!!

Pozdrawiam kochane z rana

Pa Pa

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 20 lis 2005, 12:28

MonisiaPP pisze:Zjadlam dwie tabliczki czekolady i popilam dwiema torebkami herabaty figura, to tak za namowa Gagi, zobaczymy co bedzie! :roll:
ni i jak efekty Monisia?? była rewolucja w brzuchu?? :lol: figura nie jest tak "spektakularna" w działaniu ale po ok 5ciu godzinach powinnaś odczuć że coś zaczyna sie przelewać.... :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 23 lis 2005, 14:35

ja to mam pecha :( chrzanie cala ta op:( znowu jestem chora :( to chyba jakies fatum albo klatwa nade mna wisi :( zazdrosne msciwe kolezanki na mnie urok rzucily :evil: ... jestem zalamana... 6 dni mialo byc do op....juz raz ja przelozylam....masakra :( chodze i wyje....wszystkie marzenia szlag trafil...
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

actress
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: actress » 23 lis 2005, 14:54

zdarzysz sie wyleczyc ;)
dobre nastawienie i pare aspiryn i bedzie dobrze :)

ja dzisiaj mam swietny humor, chociaz jeszcze rano na uczelni wisiala nade mna czarna chmura
glowa do gory

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 23 lis 2005, 15:27

Co ty Angelika..nie ma sie co martwic ,to taka pogoda do bani ,ja tez jestem chora i nie moge dojsc do siebie do tego mi sie wszystko wali,i tez jestem nie do zycia...biust nie ucieknie....nie zamartwiaj sie,napewno tym razem sie juz uda... applau

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 23 lis 2005, 16:25

Angelika- nic sie nie martw(chociaz z tymi zazdrosnymi kolezankami moze masz racje... :wink: )- mysl pozytywnie! :gg:
Ciebie pocieszam a sama dzisiaj nie wiem,gdzie sie podziac............ :cry:
(moze wkoncu cos sie zacznie dziac w moim zyciu..........)

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 23 lis 2005, 16:58

actress pisze:zdarzysz sie wyleczyc ;)
dobre nastawienie i pare aspiryn i bedzie dobrze :)
nono tylko nie aspiryna!!!!!!!! Nie wolno brać aspiryny i polopiryny!!!!!!!! Gripex, fervex, coldrex owszem. Angelika trzymam za ciebie mooooocno kciuki i wierzę, że dasz radę!!!
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”