TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: kimm » 11 lis 2011, 17:30

dzięki, babina - jutro zrobię i zobaczę jak to jest z tym orgazmem... (clin

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 11 lis 2011, 17:36

Fajnie sie to wszytko czyta i je,byle nie robic. Kurcze dla mnie to za dużo roboty,wiec na orgazm wymysle cos innego (giggle Dziewczyny cos strasznego jaki mam dzis apetyt.dobrze ze juz wieczór sie zbliza i ze mam juz pusta lodówke.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 11 lis 2011, 18:12

moje drogie kolezanki, umieszczanie w tym watku przepisu z zawartoscia lyzek stolowych majonezu jest co najmniej niestosowne (angel

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 11 lis 2011, 18:37

No właśnie, też tak uważam
Ja dałam do swojej sałatki olej lniany nieoczyszczony budwigowy i też jest dobra. Michę całą mam. Lodowa+papryka+dymka+ pomidor+zielone oliwki - taki zestaw znalazłam w lodówce- wymieszałam. Ma mi niby na dwa dni wystarczyć (smirk
No i do tego czerwone wino koniecznie

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 11 lis 2011, 19:06

niebieska pisze:moje drogie kolezanki, umieszczanie w tym watku przepisu z zawartoscia lyzek stolowych majonezu jest co najmniej niestosowne (angel
ech, nie przesadzajmy... takiej sałatki nie je się przecież codziennie, a poza tym przy orgazmie straci się te majonezowe kalorie (clin
no i myślę, że majonez można chyba czymś zastąpić?
bo, jak dla mnie, najciekawsze jest to połączenie czosnku i ananasa, i dlatego wypróbuję ten przepis (nod

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 11 lis 2011, 20:30

Dwie łyżki majonezu na całą michę to nie jest dużo. Może być majonez light (giggle . Zastąpić go czymś innym trudno, bo jednak ma specyficzny smak..
Proponuję jeść małą łyżeczką, jak się człowiek "nawiosłuje" to spali te kalorie (rofl
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 13 lis 2011, 10:55

Matko,zobaczcie jak wyglada Demi !!!!!A jeszcze niedawno byla taka piekna!!1biednamzal mi jej (triste
http://www.pudelek.pl/artykul/36315/demi_nadal_chudnie/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja przed liftingiem o niebo lepiej wyglądałam.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 13 lis 2011, 15:24

Sabrina ty naprawde wierzysz ze Demi tak wyglada?
Nie schudla 20 kilo bo nie miala z czego,jesli twarz jest dobrze utrzymana to chociazby skaly sr..ly,nie da sie w miesiac tak pomarszczyc i obwisnac.
Biedna Demi, co ci dziennikarze jej robia,to jest obrzydliwe.
A druga sprawa milosc jest durna i nieracjonalna ..jak mozna zakochac sie w takim dydku na cienkich nogach.Jakby nie bylo normalnych facetow ,Z gownirzem to mozna przespac sie raz dla lepszego samopoczucia ale nie brac sobie takie cos za meza...i pozniej cierpiec na oczach swiata.

Wczoraj dotarlam w koncu na silownie ,nie bylam na zajeciach tylko na rozruch wzielam cardio (500 kal na orbiterze i rolkarzu).
Niestety obzarstowo wzielo gore i dzis znow 30 dkg wiecej.
moze od poniedzialku.... (giggle

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 13 lis 2011, 23:41

Może i Demi tak wygląda. Chwilami.
Kazdej z nas pewnie też można by zrobić serię podobnych zdjęć, a Ty Ula (nie przymierzając) sama sobie czasem takie pstrykniesz, żeby udowodnić że Ci gdzieś tam zwisa. Ja osobiście takie zdjęcia (swoje i koleżanek) kasuję, bo przecież żadna nie wygląda tak okrrropnie cały czas, tylko w tej jednej sekundzie, więc po co się dołować?
A Demi nawet na czerwonym dywanie demonstrowała zawsze brzydkie, pomarszczone okolice kolan, więc tak całkiem to czasu nie da się oszukać (pleure

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 lis 2011, 13:34

Eeeeeeeee ula ,nie wydaje mi sie zeby jej tak twarz oszpecili.mogla by i podac do sądu za szarganie jej wizerunku.Pewna jestem na 90% ze foty nie przerabiane.Demi ma zmartwienie i dla tego tak wyglada.Jak sie znów zakocha to wypieknieje.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”