Samochód, motocykl, rower...a może?

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Samochód, motocykl, rower...a może?

Post autor: lil sexy » 26 sie 2010, 12:38

iceparadise to musiały być jakieś pechowe modele. Mój tata ma kilka Passatów w firmie (wszystkie rocznik 2006) i nie miał z nimi żadnych problemów, a kilometrów nabijają baaaaaaaardzo dużo. Polecił też kupno Passata kilku znajomym i wszyscy bardzo zadowoleni. Jak się leje porządne paliwo to z pompowtryskami nie ma problemów (no chyba że mechanik chce nas naciągnąć). Jak ktoś chce diesla to TDI w Passacie jest jednym z najlepszych silników.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
iceparadise
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: iceparadise » 26 sie 2010, 13:33

Absolutnie nie skreślam marki... poprostu wszystkie osoby które znam,a mają pasaty niezbyt sa zadowolone... natomiast u mnie w firmie pracowinicy jezdza crafterami i sa równiez baaardzo zadowoleni... róznie to bywa...u mnie pokoleniowo kupuje sie BMW... inny preferują Audi,Volkswagen itp Kazdy ma swoje argumenty do tego,aby swoje autko nazwac NAJLEPSZYM (happy (happy
i niech tak zostanie (nod
4.08.2010 Konsultacja :)
19.10.2010 powiekszenie piersi 455cc mentor vhp p.ultra high(Rakiety :D ) + korekta nosia JEDNOCZEŚNIE :)
dr.I Łątkowski ... cudotwórca :)

http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=790" onclick="window.open(this.href);return false; moje piękne<3
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=960" onclick="window.open(this.href);return false; nosek <3

Awatar użytkownika
Kocurr
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Kocurr » 12 sty 2011, 22:28

hmmmm - a ja od roku jestem harlejowcem i dobrze mi z tym - uwielbiam przytulić swoje uda do baku mojej Ewy (tak nazwałem swój motór) i pobujać się z nią wieczorną pora :)
Jeden papieros skraca życie o 9 minut. Seks przedluza o 15. Walczcie seksem o swoje zycie !

katiii
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: katiii » 06 lis 2011, 18:08

Od wiosny moją wielką miłością jest ścigacz! Warto było przełamać pierwszy lęk aby nauczyć się jezdzić...
Tylko teraz prawko wypadało by dorobić...

Awatar użytkownika
dczuprynska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: dczuprynska » 06 lis 2011, 18:47

katii a czym latasz? Ja tez smigam plastikiem :)
GUMAAAAA!!! :)

Awatar użytkownika
magda1600
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: magda1600 » 06 lis 2011, 19:19

Natalele pisze:Motocykle, piękna sprawa. Ja jestem zdania, że motocyklem można nazywać tylko ścigacze :) Kiedy okazało się, że mogę wziąć kredyt - zaciągnęłam go właśnie po to, by mieć w końcu własną maszynę. Później jednak wyszło, że tak czy inaczej nie mogę kupić, więc postanowiłam zrealizować drugie marzenie materialne w tych granicach - operację piersi.

Nie wiem jak mozna porownywac klasyki do szlifierek. Przeciez to dwie rozne bajki.

Do tej pory ciezko mi zdecydowac, ktore motocykle bardziej mnie kreca i nie potrafie jednoznacznie powiedziec czym chcialabym jezdzic do konca zycia...

Na chopperku czujesz sie jak rasowy motocyklista, masz pod soba historie i wiesz, ze nikt Ci nie podskoczy. Na plasticzku to wariacja, fajnie jest pobrykac. Enduro- masakra, bloto i pagorki na weekendzic- super.

Jezdzilam na wielu, troszke piwa wypilam na zlotach i zdecydowanie bardziej odpowiada mi klimat chopperowcow jesli chodzi o znajomych i zabawe. Z ''plastikami'' tez mialam do czynienia, nie powiem, jazda rewelacja, ale imprezy i ludzie calkiem inni. Teraz mamy takie 2w1, Buell xb12. Wariat! Nie wiem, jaki bedzie nasz kolejny zakup.

Podsumowujac, bycie motocyklista to styl zycia, wszytsko co daje nam radosc jest motorem, a kazda maszynka daje nam inne doznania. (bronze
Ważne- Regulamin Forum Beauty w Polsce:
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=739" onclick="window.open(this.href);return false;
Galeria zamknieta: galeria@beautywpolsce.com
Samouczek: http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 26&t=11210" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
zabulka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: zabulka » 06 lis 2011, 20:49

koooooooobieeetki jak sie ciesze, ze nas motoGirl jest wiecej :D (giggle
ja od 2 sezony przejezdzilam jako kierowca.. ten sezon odpuscilam ze wzgledu na cycoszki..
ale zamierzam zakup na sezon 2o12 bo po roku maluchom nie powinno sie juz nic dziac..
29.08.2011r anatomki 330cc (dr Pastucha - Szczecin)
Przed: 83cm / Po: 89cm
15 doba
1 MC
2MC
kwiecien 2011 - brwi permanentne

..::Bziuum..
0dważni nie żyją wiecznie,
Lecz ostrożni nie żyją wcale....::..

Awatar użytkownika
dczuprynska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: dczuprynska » 07 lis 2011, 10:30

magda1600 ja latam na scigaczu, bo kocham predkosc i szybkie zakrety, ktorych nie pokonalabym na chopperze. Nie jezdze dla znajomych i klimatu, tylko dlatego, ze kocham adrenaline.

zabulka to Ty w avatarze?

Awatar użytkownika
zabulka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: zabulka » 07 lis 2011, 13:02

dczuprynska tak to ja.. na pleckach mam logo mojej ekipy z miasta.. a na pupie napis:
"nie patrz na dupe patrz w lusterka motocyklisci sa wszedzie"
bo robilismy fajna akcje z naszymi motocyklistami :)
podchodze identycznie jak Ty to klimatow moto..
moto ktore mialam to moze nie szatan predkosci.. ale czasami wolalam sama lub z jakims dobrym znajomym strzelic traske niz zamulac i jezdzic w kolko po miescie dla lansiku..
i prawde mowiac nie przepadam za zlotami..;/
29.08.2011r anatomki 330cc (dr Pastucha - Szczecin)
Przed: 83cm / Po: 89cm
15 doba
1 MC
2MC
kwiecien 2011 - brwi permanentne

..::Bziuum..
0dważni nie żyją wiecznie,
Lecz ostrożni nie żyją wcale....::..

Awatar użytkownika
dczuprynska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: dczuprynska » 07 lis 2011, 19:00

widzialam to zdjecie z naklejka w calosci, na jakiejs stronie o motocyklach. Zajebista laska z Ciebie! ;) Chyba stala oparta o jakies moto.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”