autor: beata-malgorzata » 24 paź 2011, 12:15
Juz kiedys Kwiatuszek pisala o tej mikrodermabrazji diamentowej . Tez bym chciala sprobowac , wszyscy sobie chwala ze pieknie wygladza cere . Ja nawet lubie buzie po zwyklej wizycie u kosmetyczki . Bylam tydzien temu na oczyszczaniu , maseczkach , masazach itp i widac do teraz roznice , ale juz naprawde potrzebowalam , musialam , dlugo nie robilam zabiegow i buzia juz sie prosila o to . Jeszcze mysle by skoczyc kilka razy do solarium , bo mimo ze nie jestem fanka i niezmiernie rzadko sie opalam pod lampami , to mysle ze lekki kolorek teraz kiedy juz cera jest sino blada przed zima dobrze zrobi . Jestem typowym "latem" i moja skora na zime przybiera nieciekawego koloru , nie podoba mi sie nawet makijaz , latem wgladam "zdrowiej" z delikatnymi kolorkami na buzi. Myslalam o samoopalaczach, moze sa i dobre ale brudza ubrania , wiec chyba pozostanie solarium .
Sabrina , rzeczywiscie my mamy lepiej bo zaczelysmy sie ostrzykiwac po 40 stce , ale to tak wyszlo bo bum na wszystkie wypelniacze i botox przypadl na te lata . Kto wie co bysmy robily w wieku 20 paru lat , moze tez bysmy poprawialy urode tak samo jak mlode kobiety teraz , ? Trudno powiedziec bo przeciez nie znalysmy tego jeszcze .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026