TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: Sabrina » 13 paź 2011, 09:46

Kupilam sobie karnet na moją starą silownie.dokupili troche nowego fajnego sprzętu,a przede wszytkim fajne nowoczesne bieżnie,wiec polaze tera tu,a jak mi sie znudzie to znów pojde na damska silownie.
Szkoda ze nie bylo na kim oka zawiesic bo to zawsze jest dobra motywacja do chodzenia (giggle
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 13 paź 2011, 10:32

A ja od poniedzialu odwieszam moje zawieszone na miesiac czlonkostwo w klubie i zaczynam od nowa.
Pewnie znow beda zakwasy.
Sabrina gdzie nie bylo oka zawiesic? bo nie bardzo rozumiem :)
Przeciez mowilas ze wlasnie widok spoconych facetow w poprzedniej silowni odstreczal ciebie od cwiczen ..hehe.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 13 paź 2011, 10:33

haha to prawda.
jesli juz nie zawiesic to przynajmniej sie posmiac, zawsze sie jakis "agregat' znajdzie.
damskie silownie to chyba nie dla mnie.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 13 paź 2011, 10:51

ullrike pisze: Sabrina gdzie nie bylo oka zawiesic? bo nie bardzo rozumiem :)
Przeciez mowilas ze wlasnie widok spoconych facetow w poprzedniej silowni odstreczal ciebie od cwiczen ..hehe.
Ullrike,nie widok tylko zapach (whew Wczoraj tez mialam raz odruch wymiotny (puke
Dzis pojde z klipsem od prania,zaloze na nos i bedzie ok (giggle
Wczoraj bylo dwóch dziadków w moim wieku a reszta malolaty po 22 lata i jedna malolatka która caly czas z nimi gadala,bo chyba po to przyszla.
Jedynie trener jest fajny ale znam go juz z 15 lat wiec tez zadna atrakcja. (happy
Od lat przynajmniej 5 nie wykonywalam pewnego cwiczenia.Dawniej robilam 15 powtórzeń po 3 serie [cwiczenie na brzuch i ramiona] Wczoraj weszlam,zrobilam tylko 3 X po 10 i myslalam ze mi serce wyskoczy skroniami a przy okazji rozerwie mi miesnie brzucha.
Pomyslalam,noooo starosc nie radośc. Zaraz po mnie wszedł malolat ,UNÓSŁ 4 RAZY NOGI W GÓRE I WYMIEKŁ!!! ha ha a ja 10 wiec nie jest tak zle (yes)

Niebieska,damska fajna bo nie smierdzi,a na meskiej jak przejdzie taki mlody co ma poziom testosteronu z 300% haha to mozna paść trupem. Okropnie mam czuły nos na smród. Jak ktos smierdzi obok mnie w kolejce,to zatykam nos i w dupie mam ze komus moze byc przykro,ze to z jego powodu. Zapach potu mnie dobija i ciagnie mnie na wymioty.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 26 paź 2011, 12:21

waga stoi jak zaczarowana na 59 kg ale w biodrach mam 98 i zaczynalam chyba od 101 (yes)
Stracila bym pewnie wiecej cm ale nie moge opanowac sie od jedzenia slodyczy (headbang
Wczoraj juz nic w domu nie mialam bo zjadlam wczesniej dwa batony mój i córki i papierki pochowalam głeboko w koszu,zeby nie widziała,wiec o 22 ugotowalam kisiel (coffee
chodze tez na roller
http://www.fitroll.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kiedys chodzilam gdzie indziej,a ten jest super bo ma spirale nagrzewczą i te rolki są bardzo ciepłe. Wychodze rozgrzana,wymasowana,a potem na to żel na celu (yes) Fajna sprawa.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 04 lis 2011, 09:10

radosne 55 ćwirrrr (dance

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 lis 2011, 10:04

WoW!!!! Niebieska,gratuluje!!!! a ja nie bylam juz tydzien nasilowni,jakies takie zniechecenie mnie dopadlo ostatnie dwa dni,wczesniej Swito...... eeeeech, ale dzis pojde (dance bo fajnie sie czuje.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 05 lis 2011, 13:08

dziekuje sabrina.
nie bylabym soba, gdybym nie napisala o pewnej rzeczy, ktora wypatrzylam i sie z niej ciesze.
wczesniej juz zaczal mi sie gromadzic taki starobabski tluszcz w formie lekkiej poduszeczki, teraz poszedl precz.
otoz schudl mi wzgorek lonowy, zagescila sie fryzura, wyglad ma doprawdy elegancki.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 05 lis 2011, 15:38

Smarowałaś skrzypem???? (rofl (rofl
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty