Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: iff » 25 wrz 2011, 11:58

Tez mam problem z oliwa....wiem, ze zdrowa i ze trzeba tak łychę dziennie dla zdrowia to jednak smak i posmak tych kupionych u nas - to maly problem. Ale sa oliwy aromatyzowane i z ziolami i z czosnkiem, chilli...
A dzisiaj zrobilam sobie sosik do warzyw (papryki, cebuli i pomidorów) dosyc smaczny- polecam: oliwa, lyzeczka musztardy, pieprz i sól.

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 25 wrz 2011, 15:57

Quer tak, dziewczyny nas zmobilizowały do ćwiczeń,ja też siedze ,leżę czy stoje to ściskam pośladki,ale za jakiś
czas będziemy miały piękne (mooning .Quer dzięki kupie te tabletki ,może pomogą oby zadziałały .

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 25 wrz 2011, 19:29

Każda oliwa się nadaje do chlebka. Z każdej mozna zrobić cudo...Wystarczy do butelki wsypać ulubione zioła (giggle , ja dodaję nawet płatki róży cukrowej i mam lejek różany (yes) . Pachnie w domu i do wanny daję łyżeczkę...Nie trzeba się nacierać balsamami {nie lubię tego robić!} . Po kapieli z ociupinką tego olejku, skóra jest taka jakby nawoskowana..
zadowolona

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 26 wrz 2011, 13:11

Zeszłam wczoraj z Jaworzyny Krynickiej na nogach!!! Godzina schodzenia po stromiźnie... Uda ćwiczę, to nie bolą ale pośladki i łydki makabra! Nie mogłam się w łóżku przewrócić na drugi bok (giggle .
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 26 wrz 2011, 16:33

No i super Babina (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 26 wrz 2011, 17:49

no dziewcznki tak sie mobilizuje i mobilizuje na te cwiczenia na silowi jak was czytam moze wkoncu w tym tygodniu uda mi sie zaczac...ale pocieszam sie tym ze dzisiaj mija pol roku odkad jestem wolnym czlowiekiem czyli bez papierosow i nie przytylam a to juz tez sukces
skladam sobie gratulacje a co... (clapping (handshake

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 26 wrz 2011, 18:51

marena 43 a ja od tych fajek nie mogę się uwolnić.Jak to zrobiłaś że nie palisz.Super że udało Ci uwolnić
się od tego dziadostwa ,oby tak dalej, (yes) bo to taka strata kasy i zdrowia.Ja za darmo mogłam chodzić 2 razy w tyg. po 2 godz.na aerobik ale nie miałam żadnej mobilizacji a teraz nie mogę bo noga chora.Zaczęłam trochę w domku
ćwiczyć jak zobaczyłam wasze figurki, właśnie to mnie zmobilizowało i myślę że na razie nie odpuszczę mam
taką nadzieje,nie chcę płasko dupia .

babina 7 wiem jaki to ból,sama tego doświadczyłam,ale dla mnie jest gorzej wchodzić pod górę
jak schodzić na dół.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 27 wrz 2011, 11:04

Przeczytaj,tu cos napisałam o nałogu.
viewtopic.php?f=53&t=14326" onclick="window.open(this.href);return false;

MARENA WIELKIE USCISKI!!! JESTES WIELKA (kiss (yes)
Ja tez siebie sciskam bo rzuciłam 20 lat temu i wytrwałam do dzis (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 27 wrz 2011, 12:19

Marena (yes)

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 27 wrz 2011, 12:39

dzieki dzieki
oj sabrinko oj jestem wielka szczegolnie w (mooning ha ha
a co do rzucenia to mnie pomoglo noszenie 2 papierosow przez tydzien przy sobie ze w razie co jak juz nie wytrzymam to trudno zapale
potem bylo mi szkoda 2 dni meczeia wiec moze wytrwam
a po tygodiu kupilam sobie pocieszke u jubilera piekne srebrne kolczyki choc to i tak byla kasa za 4 dni palenia a nie za tydzien
a teraz wogole juz nie mysle o fajkach
dla mnie tez motywacja bylo wypierniczanie za okno kasy ktora w ciagu roku to tak mysle ze 2,5 tys po dwu latach to juz 5 a po trzech 7,5 straszne pieniadze jak dla mnie
wole kase wydawac na ciuchy silowie wypelniacze i takie tam zeby wygldac mlodziej niz na ziemista cera
ale... ja juz kiedys 9 lat nie palilam i potem zlama mnie jeden glupi papierosek takze mysle ze nalogowcem sie jest do konca zycia

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”