autor: beata-malgorzata » 13 wrz 2011, 10:02
Babina , pociesze Cie , ja tez mam problemy z kredkami ktore nie chca sie trzymac lini wodnej oka . Najczesciej lzawie i kredka splywa albo sama sie zeslizguje po krotkim czasie. Jedynie dwie kredki mam ktore jakos sie trzymaja i nie draznia oka , ta czarna ze zdjecia khol od Make Up For Ever i blada prawie biala do rozjasniania lini pod brwiami Benefit . Probowalam inne ale bez rezultatu . Brwi maluje albo cieniem Inglota albo brazowa kredka Kryolan . Zdjecia sa przeklamane bo intensywnosc koloru skupia sie na oczach a brwi zeazwyczaj sa rozmyte przez manipulowanie przy fotach. Raz widac brwi a raz nie widac prawie nic , tak to mi wychodzi . A propos brwi , moj makijaz permanentny juz schodzi , dziwnie szybko bo jak sie nie myle robilam calkowita poprawke ponad rok temu . Kreski brwi mam wyblakle i zostalo ledwie kilka punktow ciemniejszych . Tyle pieniedzy i na tak krotko ! Zastanawiam sie czy nie zrobic permanentnego pelnego brwi a nie metoda piorkowa ktora sie nie trzyma jak widac u mnie . Czemu poprawianie urody kosztuje tyle zachodu !!!????? grrrr
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026