gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
angelika
- TOP Beauty

Merlinka pisze:tez sie nad tym zastanawiam. i przypomnialo mi sie jeszcze jedno - ta sama kolezanka przy innej okazji jakis czas temu podobbnie obsluzyla jednego chlopaka na imprezie na ktorej byl on ze swoja dziewczyna. wypili strzala, pogadali, wyszli, zrobili, wrocili.
Najbardziej przerazilo mnie to ze moja kolezanka byla DUMNA ze swojego wyczynu

z tego ze zrobila to facetowi mimo ze przyszedl on z laska... :? brak slow...
wlasnie to najbardziej boli..ja jak zostalam sama w ciay to tez laseczce nie przeszkadzalo ze moj facet spodziewa sie dziecka ze rozwala rodzine ze 2 dzieci cierpialo... po miesiacu tajnych spotykan od poznania!!! dala mu klucze do mieszkania...i obdarzyla listem ktorej kopie mam do dzis...ze dam sobie rade jak on mnie zostawi...super...uslyszalam od nich taki tekst..dla sexu i dobrej zabawy..temu za nia poszedl....na imprezy synka zamienic...szkoda slow

...czasem mysle ze moze jednak zostane ta samotna mama...nie bde cierpiec potrojnie za mnie i dzieci

...
-
Merlinka
- Przyjaciel Beauty

-
Kontakt:
Dominicana pisze:Merlinka, przerażasz mnie tym co piszesz o tej Twojej "koleżance"
dla mnie taka panienka to dno totalne i dziwi mnie fakt że tak sie szmaci- sorry ze tak mówie (wkońcu to Twoja koleżanka) ale ona albo zejdzie z tego świata na Aids albo po jakimś czasie wszyscy kolesie będa mówic "idz do niej, to niezła lodziara"
no chyba że jej takie coś imponuje-respect
hmm dla mnie jednak taka dziewczyna to najnizsza kategoria kobiety...może kiedyś przejży na oczy

masz racje...

ale nie wiem jak mam jej pomoc. Nie pochwalam tego co robi ale wiem ze wynika to z jej zanizonej samooceny. to straszne bo nie dosc ze robi krzywde sobie to jeszcze innym - kobietom tych faccetow ktorych 'zalicza' - Angelica wspolczuje

-
angelika
- TOP Beauty

ja juz sie otrzasnelam z tego...ale wiesz..kazdy nowo poznany facet jest niemalze przeswietlany...a potem sama sie wycofuje z zwiazku

to taka samoobrona ... odejsc zanim mnie skrzywdzi...wiem ze nawet mogloby byc dobrze ale teraz ja juz sie boje...i wszystkich na dystans...juz po prostu nie wierze ze sa fajni faceci....
-
Dominicana
- Uzależniona Beauty

-
Kontakt:
Merlinka pisze:Dominicana pisze:Merlinka, przerażasz mnie tym co piszesz o tej Twojej "koleżance"
dla mnie taka panienka to dno totalne i dziwi mnie fakt że tak sie szmaci- sorry ze tak mówie (wkońcu to Twoja koleżanka) ale ona albo zejdzie z tego świata na Aids albo po jakimś czasie wszyscy kolesie będa mówic "idz do niej, to niezła lodziara"
no chyba że jej takie coś imponuje-respect
hmm dla mnie jednak taka dziewczyna to najnizsza kategoria kobiety...może kiedyś przejży na oczy

masz racje...

ale nie wiem jak mam jej pomoc. Nie pochwalam tego co robi ale wiem ze wynika to z jej zanizonej samooceny. to straszne bo nie dosc ze robi krzywde sobie to jeszcze innym - kobietom tych faccetow ktorych 'zalicza' - Angelica wspolczuje

Merilnka że co

zaniżonej samooceny

ale co ona teraz własnie robi

tak sie zaniża ze szkoda gadac

chyba nie można sie bardziej upodlic

przeciez ona sie zniżyła na samo dno
hmm może porozmawiaj z nią o "samoocenie" bo jak widać "koleżanka" chyba myli terminy, może jakiś słownik wyrazów obcych by sie przydał na urodziny
to tak jakby morderca chcąc sie poprawic zabił kolejne 6 osób
to że robi laski wszystkim facetom na imprezach nie uczyni z niej księżnej Diany

wręcz przeciwnie zrobi sie z niej panna Hilton, największa obcią*** w LA

29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli juĂâÂż po i bardzo szczĂĆÂŞĂâÂśliwa:)
-
gracja
- Uzależniona Beauty

Niedawno przeczytałam w "Glamour" artykuł na temat "czemu mężczyźni zdradzają". Po nim rozmawiałam na ten temat z moim Marcinem i jego opinia potwierdziła się z info z artykułu. Facet, który jest pewien- świadom swojej wartości nie zdradza, ponieważ nie musi się dowartościowywać. Dla faceta zaliczanie kolejnych panienek oznacza :"Patrzcie jaki jestem świetny!! Mogę mieć każdą jaką chcę. Jestem cudowny oraz wspaniały." Jeśli zdrada oznacza zabawę dla faceta to tylko świadczy o jego niedojrzałości i nierozumienia faktu, że jego zabawa może przysporzyć wiele bólu innej osobie.
Czemu lafiryndy się puszczają??????Bo chcą się dowartościować!!!"Facet był zachwycony jak mu zrobiłam laskę - żadna inna tak nie potrafi- jestem śliczna, każdy na mnie leci, mam cudowne ciało- żaden nie może się mu oprzeć"
W artykule była również informacja - to jak możemy się uchronić przed zdradą?? Szukać faceta ODPOWIEDZIALNEGO oraz DOJRZAŁEGO EMOCJONALNIE, bo tylko taki nie buduje poczucia własnej wartości na skokach w bok.
...czemu ze wszystkich pragnieĂĆÂą na ĂâÂświecie to Ty mnie wybraĂâÂłeĂâÂś.....
-
Merlinka
- Przyjaciel Beauty

-
Kontakt:
Dominicana ja wiem ze nie ma w tym krzty logiki i takie rozumowanie jest absurdalne ale to sa jej slowa. Robi to bo dzieki temu facet koncentruje na chwile uwage tylko na niej i jest mu dobrze. Dzieki temu ona czuje sie przez chwile dowartosciowana. Potem dopada ja kac moralny ale na kolejnej imprezie historia sie powtarza. Ona miala jakies problemy w domu itd nie chce w to wnikac ale pewnie jest to jeden z powodow je skrzywionego spojrzenia na swiat. co zrobic. moje argumenty do niej nie trafiaja :?
-
gracja
- Uzależniona Beauty

Merlinka pisze: co zrobic. moje argumenty do niej nie trafiaja :?
I nie trafią, bo dziewczyna ma przewrócony do góry nogami układ wartości. Teraz to może jej pomóc dobry terapeuta
...czemu ze wszystkich pragnieĂĆÂą na ĂâÂświecie to Ty mnie wybraĂâÂłeĂâÂś.....
-
MonisiaPP
- Uzależniona Beauty

-
Kontakt:
Dominicana pisze:

Ja mam wrazenie ze w Gdyni jest pelno takich kobiet! To co obserwuje na imprezach przeraza mnie! Niedlugo burdele zbankrutuja.. a ja mam depresje!
Dominicana to jak? Idziesz z nami do Vivy? 8)
-
joanna2828
- Przyjaciel Beauty

niestety...jak tak czytam posty wszystkich dziewczyn muszę przyznac im świętą rację
ja tez mam niby cichego, spokojnego męża - ale wiem, że okazja czyni złodzieja - tak jak zostało to wyżej napisane....
mnie przeraża dzisiejsze podejście do seksu zarówno mężczyzn jak i kobiet - to co opisane jest w poprzednich postach to w dzisiejszym świecie normalka... przerażające ale prawdziwe
prawda jest też to że jak suka nie da to pies nie weźmie - brutalne ale tak właśnie jest
kobiety czy też dziewczyny chcąc się dowartosciowac dając tyłka przygodnym facetom, a faceci chcą udowodnic swoją męskośc i robią tak samo - kółko się zamyka.... a my wszystkie musimy uważac żeby nie stac się ofiarą czyjejś zabawy
a wiele jest tu juz skrzywdzonych dziewczyn na forum, które opisywały swoje tragiczne przezycia