ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mary
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: mary » 06 lis 2005, 00:35

ja jutro sie wybieram na film 'Pan życia i śmierci " z Nicolasem Cagem ,(zdam relacje czy to dobry filmik ) moj chlopak uwielbia kino akcji , moze zostaniemy jeszcze na komedie pt; Polowanie na druhny' , bedzie sprawiedliwie coś dla niego i coś dla mnie jaakzwykle , jedynie horrory i thillery lubimy jednakowo :lol: :lol:

Awatar użytkownika
mary
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: mary » 13 lis 2005, 21:26

moje podsumowanie :
'Pan życia i śmierci ' bardzo mi się spodobał, ten film jest oparty na faktach , ukazujący brutalną prawdę o handlarzach broni , o wojnach , które się toczą , gdzie giną niewinni ludzie , gdzie dzieci uczą się zabijać , a wielkie koncerny państw takich jak Usa , Chiny, Rosja i Francja na tym zarabiają brudne pieniądze, czysta prawda , po to się toczy wiekszość wojen, zeby można byłoby się pozbyć broni , calego tego sprzętu wojennego, to okrutne , ale prawdziwe i chyba nic tego nie powstrzyma :roll: :(
'Polowanie na druhny'to nawet zabawna komedia, przemieniająca się prawie, ze w komedie romantyczną jak usidla ich siostry -druhny, kilka wesołych scenek jak 2 panowie wpraszali się na cudze wesela ludzi róznych wyznań , ale spodziewałam się czegoś śmieszniejszego :roll:

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 13 lis 2005, 21:55

"Pan życia i Smierci" 8) bardzo dobry
"Wieczny ogrodnik" 8) świetny
"Czarownica" :? wyszłam w połowie
"Legenda Zorro" :? beznadziejny, nie umywa się do pierwszej części

Awatar użytkownika
mary
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: mary » 13 lis 2005, 22:09

a dziś ogladałam u znajomych "American Pie 4 " i muszę powiedzieć,że nie była ta część juz taka zabawna jak 2 pierwsze części , może dlatego, ze za brakło głownych bohaterów z poprzednich części, głownym bohaterem był braciszek Stifmajstera , także to już nie to samo :?

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 13 lis 2005, 22:15

"Pan życia i śmierci" to film, który tygryski lubią najbardziej. wstrząsnął mną jak mało który... poza tym świetne, świetne ujęcia. polecam.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 13 lis 2005, 22:29

bylam na "Kurczak maly" hmmmm nie plakalam ze smiechu.. lepiej isc na piwo !!!
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 13 lis 2005, 22:33

ja wczoraj ogladalam " lęk pierwotny " swietny film az zaluje ze sie spoznilam na niego

Awatar użytkownika
misiu9999_2005
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: misiu9999_2005 » 14 lis 2005, 08:38

Ostatnio oglądany film na DVD to: "Człowiek pies" gorąco polecam, - drobny cwaniaczek wychowuje w ten sposób dziecko teraz juz mężczyznę, który po zdjęciu obroży z szyi przeradza się w bestię.

Awatar użytkownika
mary
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: mary » 17 lis 2005, 11:34

wczoraj wypozyczyłam sobie "Wyspe" , nawet niezły, Scarlett jako klonik wyglada ślicznie w tym filmie :wink:

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 17 lis 2005, 12:49

a ja wczoraj obejrzalam sobie szwedzki film pt. "zlo". polecam, mna wstrzasnal. poprostu kipi agresja nie tylko fizyczna, straszne napiecie i duzo do rozmyslan. lektura obowiazkowa.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”