Wkładka/spirala - opinie!

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Wkładka/spirala - opinie!

Post autor: Antonelka » 26 sie 2011, 18:28

magda, bardzo fajnie opisalas cale przezycie (yes) potem, jak tam na dole napisalas, dziel sie dalszymi przezyciami, choc jednym, bede mogla porownac cokolwiek, chociaz ja nie jem tabsow juz od kilku lat, mnie psycha ogranicza... mam nadzieje, niedlugo juz ...(bronze
i wlasnie umowilam sie na wtorek do gina, na badania przedmirenowe, potem bede czekac na ten jeden z ostatnich dni, ktore mnie co miesiac wnerwiaja (giggle i od razu dzwonie na expresowy termin montazu spiralki (rofl
juz sie doczekac nie moge (giggle
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 27 sie 2011, 21:18

No to moja gin strzeliła w dziesiątkę po przyjęciu kombinacji tabsów na wstrzymanie plamien jestem heppy (nod Plamienie ustało, nie było bardzo uciązliwe, ale lepiej nie mieć niż miec (nod
A, zauważam lepszą jakość w sexie (sun (blush , nie wspominam że odpadł jeden obowiązek - terminowe branie tabsów, jest mi to wszystko na rękę (nod
Teraz moge powiedzieć - polecam mirenę, warto było!
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 30 sie 2011, 21:08

bylam u gina, przebadal mnie na wszystkie strony, jestem zdrowa jak kon, kwalifikuje sie do mirenki (giggle (rofl
no to teraz czekam zwarta i gotowa, jak przyjdzie ten moment natychmiast dzwonie i robie szybki termin (rofl

Awatar użytkownika
Ala ma kota
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Ala ma kota » 30 sie 2011, 21:12

ech, już myślałam że podasz jakieś szczegóły (smoke
Beauty w Polsce jest już na FB https://www.facebook.com/portalbeautywpolsce" onclick="window.open(this.href);return false; ZAPRASZAMY!!!

Jeśli wciąż nie spotkałaś mężczyzny, u boku którego chciałabyś się zestarzeć, nie przejmuj się. Bez mężczyzny też się zestarzejesz. Może tylko później. /Maria Czubaszek/

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 30 sie 2011, 21:53

(giggle
tak, moge, nawet kilka (bronze
1 to taki, ze badanie mailam tez usg wewnetrznym... tzn cos podobnego do dildo z naciagnieta guma i w te i wewte mi dr tam wyginal (giggle no sie usmialam jak nigdy na samolocie (mdr
cycki mam ladne i zdrowe (rofl
a 2 to taki, ze rachunek za dzisiejsza wizyte zwalil mnie z nog (wow bylam przgotowana na duza kwote, ale nie na kosmiczna (speechless za cytologie przyjdzie extra (whew
3 wkladka z instalacja 350 €, czyli znosnie (rire

no to by bylo na tyle szczegolow (giggle

Awatar użytkownika
Ala ma kota
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Ala ma kota » 30 sie 2011, 22:20

heh to pierwszy raz miałaś takie wrażenia z tym usg wew.?
za dodatkowe wrażenia dodatkowa opłata (cash (cash (cash (giggle

jak już będziesz mogła coś powiedzieć o wrażeniach po "instalacji" to pisz (yes)
Beauty w Polsce jest już na FB https://www.facebook.com/portalbeautywpolsce" onclick="window.open(this.href);return false; ZAPRASZAMY!!!

Jeśli wciąż nie spotkałaś mężczyzny, u boku którego chciałabyś się zestarzeć, nie przejmuj się. Bez mężczyzny też się zestarzejesz. Może tylko później. /Maria Czubaszek/

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 30 sie 2011, 22:58

u mnie tez nadchodzi czas wymiany z zwykłes wkładki na własnie nie wiem jaka,czy ta sam czy mirene,z jednej strony chce wymienic na mirene bo mam obfite krwawinia około10 dni miesiaczke,no i czeste anamie,natomiast co do mireny mam mieszane uczucia,koleaznki opowiadaja ze miały przez 2lata rozstrojone hormony.Co robic,co robic,mam czas go maja.

Awatar użytkownika
magda1600
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: magda1600 » 30 sie 2011, 23:30

Przez ostatnie 2 dni mialam takie male plamienia, doslownie ze 2 kropelki(duzo chodzilam, myslama, ze bedzie obficie). Dzisiaj natomiast nic (clapping Jezeli chodzi o (itwasntme to jeszcze nie wiem, poniewaz dopiero w czwartek/piatek bede mogla zaczac dzialac (time
Mirena moze zmniejszyc krwawienie miesiaczkowe lub tez calkowicie jes wstrzymac. Rany, zebym tylko nie dostala zadnego rozstrojenia (wondering
Ważne- Regulamin Forum Beauty w Polsce:
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=739" onclick="window.open(this.href);return false;
Galeria zamknieta: galeria@beautywpolsce.com
Samouczek: http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 26&t=11210" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 31 sie 2011, 12:03

magda ja własnie tego rozstrojenia sie boje,teraz mam z zergarkiem na reku co 26 dni ale niestety leci jak z kranu,nie ukrywam ze chetniej wymieniła bym na cos co ulzy w obfitosci krwawien ale mam obawy ze nie bedzie wcale,co wtedy,robic test co mieciac, (angry pisz prosze jak sie czujesz co miesiac.Zgory dziekuje (clin

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 31 sie 2011, 22:03

a ja mam takie "nietypowe" pytanie do tych, co maja juz mirenke jakis czas... (rire
czy ze spiralka tez pojawiaja sie, raz w miesiacu, takie dzikie napady koniecznego pochloniecia slodkosci ?
jaka ja bylabym szczesliwa gdyby to tez zaniklo (giggle

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”