TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: Sabrina » 19 sie 2011, 16:28

Dziewczyny,pupa to miesnien i tkanka tłuszczowa.Jezeli miesnien jest plaskay,do tego spadnie tluszcz,to tylek robi sie plaski. Wszytko zalezy od budowy pupy i nie zawsze da sie cos z nia zrobic zeby uwypuklić.
niektóre chudzinki maja plaskie tylki,niekture chudzinki maj wypukłe tylki,niektóre grube mają totalnie plaskie tylki,a nie które grubę maja tak wypukłe tylki ze kufel piwa mogą sobie na tylku postawić.
Ula,jak masz juz ubity tylek,to raczej juz nic z nim nie zrobisz.Masz widocznie taka budowe,ze nie masz tylka jak kaczka,ale nie masz tez plaskiego,moim zdaniem jest ok. (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 19 sie 2011, 16:35

Cos ty Sabrina musialabym ci pokazac tylek mojej latorosli okragly jak pileczka ,a ona jest zdjeta ze mnie skora.
Zawsze mialam okragla pupe a to ze teraz jest plaskata to efekt 30 lat pracy w ksiegowosci,i siedzenia po 10 godzin dziennie na dupie.
Da rade ,jak po pol roku nie bedzie efektu nastepne pol roku spedze na tej maszynerii ktora poleca Niebieska.
Zes..j sie a nie daj sie ! (yes)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 19 sie 2011, 19:09

Aaaaaa no to jezeli dawniej maialas taki tylek ale ci padł,to faktycznie mozna go dzwignąć.Mam kolezanke ktora ma plecy i pupe w tej samej lini i chodz by sie porzygała z wysiłku na silowni to nie uwypukli pupy (mooning

martam46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: martam46 » 19 sie 2011, 20:24

Ja też nadal walczę z cellilitem.Mam postępy ale przede mną jeszcze daleka droga.A w kwestii tyłka to ja z koleji mam "puszysty" i z profilu widać poprostu wypukłe dupsko.Z ćwiczeń to na podniesienie chyba dobre jest tzw.ściskanie pośladków.Można to robić w każdym momencie,tylko kto by o tym pamiętał (giggle

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 19 sie 2011, 21:20

po moim jabluszku tez juz nic nie zostalo, ale nie cwicze.
widze, ze jest coraz nizej i coraz bardziej plaski.
kiedys to sterczal i bez cwiczen.
po zdjeciu gipsu wisial tak, ze nie przypuszczalam, ze cos takiego jest mozliwe, w dodatku w krotkim czasie.
nie wiem czy jeszcze bedzie mi sie chcialo go podnosic, bo szczerze tych cwiczen nienawidzilam.
3x 30 na jeden daje 180 bolesnych i meczacych wymachow a czlowiek robi sie coraz bardziej leniwy.
starosc jest staszna.

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 20 sie 2011, 09:42

Ullrike, troszke popracujesz nad brzuszkiem i figury tylko pozazdroscić. (mooning fajną. Może jakis rollmazsaż by ja poprostu uformował bo ona nie jest klapnięta.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 20 sie 2011, 09:45

Na rollmasaz chodzilam codziennie po godzinie przez miesiac .Na razie stop .
Zlikwidowalam dlatego cellulit .
Mysle ze Niebieska ma racje i najpierw schudne te zalegle 4 kilo a pozniej wlacze maszyne nazmiennie z zajeciami fitness.
papa lece na zajecia ..dzis ABT i ZUMBA !!

Awatar użytkownika
wiosna w duszy
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: wiosna w duszy » 24 sie 2011, 20:50

babina7 pisze:Popróbujcie seksu w pozycji klasycznej.Niby człowiek na dole , a tak mnie mięśnie d...bolą, że ledwo chodzę (giggle (giggle
Ha ha!! (rofl Co prawda to prawda (rofl

A co na skórę z pękającymi naczyńkami? Bo rollmasaż odpada raczej...

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 sie 2011, 22:23

Jestem juz od wczoraj z powrotem w Polsce i od poniedzialku ide znów na fitnes.Pogadam z babeczka czy mi przesunie karnet na następny miesiac bo nie chodzilam przez 3 tygodnie i córka zaraz jej to zgłaszał. Jutro poprosze córkę zeby zrobila mi fotki mojego mega tylka i mega celu i jeszcze przemysle czy wkleje (giggle bo wstyd jak cholera (mooning
Jutro od nowa sie zmierzę,zważę.

martam46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: martam46 » 25 sie 2011, 19:58

A ja się nadal ostrzykuję.Nogi i dupsko mam całe w czerwonych plackach,jakbym je do ula wsadziła (giggle Mam wielką nadzieję,że to pomoże zmniejszyć cellulit.A co to jest zumba?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”