Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: Sabrina » 18 sie 2011, 23:01

Na Pudelku jestem codziennie (giggle
Waga bardzo dodaje lat.Moze tważ lepiej wyglada, ale jednak mimo wszytko zawsze wyglada sie na pare lat wiecej niz sie ma, jak ciolo jest nalane i grube.
Wczoraj widzialm bardzo elegancka babeczke,zarąbiście ubraną wiek chyba z 65 lat opalona ale bez przesady,klasa od stóp po wlosy. Potem przygladalm sie innym starszym kobieta nie opalonym,blade jak trup z pozółkła skórą, wygladajace na chore,paskudne.Doszlam do wniosku ze wole zmarszczki od opalania niz wygladac jak pożółkły trup i jak wróce ide do solarium. (sun
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
wiosna w duszy
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: wiosna w duszy » 18 sie 2011, 23:17

Sabrinko, a ja widziałam w niedzielę babeczkę równiutko opaloną, ale za mocno. Byłam pewna, że ma co najmniej 35 lat, a dałabym jej nawet 40, a ona miała TYLKO 27 lat!!!

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 18 sie 2011, 23:27

To moze ta moja miala z 40 haha tylko opalenizna ja tak postarzala (giggle ale bez zartów na prawde wole jednak cialo bardziej opalone,zdrowiej wyglad,nie mówie o mlodym ciele,ale o takim po 50 tce Zanika melanina,poniwewaz zanika nierówno,pojawiaja sie te wszystkie plamy na ciele,bo w jednych miejscach bardziej znika w innych mniej.Ja zanika melanina skóra przybiera taki trupi zółty kolor i starszy czlowiek nieopalony wyglada koszmarnie!!! (no)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 18 sie 2011, 23:30

wiosna , wielkie dzięki
Sabrina to jest po prostu ble.Ja też chyba wolała bym być gruba,jak bym miała mieć tyle cielska zbędnego
(nie ubliżając grubasom,bo nie zawsze ,od nich to zależy ,w wielu przypadkach ,dziewczyny po porodzie
nie potrafią lub nie mogą zgubić nadwagi ,trzeba im współczuć.)Ja z 2 dzieckiem jak byłam w ciąży przytyłam jakieś 28 kg.Miesiąc po porodzie bez żadnej diety ,wróciłam do wagi wyjściowej 53 kg.Wczoraj w TVN pokazywali
własnie dziewczyny z takim nadmiarem skóry.Schudły po 60 i 80 kg.Naprawdę jak patrzyłam na ten nadmiar
skóry to tylko współczuć.Całe szczęście że my jesteśmy laski,a Sabrina to Top Model.Dziewczyny czy po lifcie
też będę miała tyle wiszącej skóry ,jak poddam si ę lipo podbródka przy lifcie.

W takim przypadku wolała bym mieć tłuszczyk .Kochanego ciałka nigdy za wiele.

Sabrina ja mam kuzynkę 100 kg. żywej wagi, buziulka gładka jak pupa niemowlaka ma 45 lat.
Zazdroszczę jej tej bużki ,ale tej wagi to bym nie chciała za żadne skarby .Chociaż muszę przyznać ,że ruchy
ma jak 20 latka ,ale w kuchni,(więcej szczegółów nie znam.)Jej chłop to wykałaczka.Ja na takim to bym kości
połamała.Jak bym miała szukać chłopa w wyże to wolała bym ,sie dobrze wyspać

Awatar użytkownika
wiosna w duszy
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: wiosna w duszy » 18 sie 2011, 23:56

wiosna za to Twoje się udały i b. dobrze .Czytam twoje posty i zauważyłam że postanowiłaś zrobić dużą
rewolucje tz.przemianę i b.dobrze jak finanse na to pozwalają ,niedługo lift i będziesz piękna (yes)

Jolu, dopiero teraz doczytałam :) Dziękuję Ci bardzo (kiss Chyba nie tak do końca się te moje oczka udały. Ale nie chcę na razie tym zawracać głowy, jak tylko będę miała czym zrobić fotki, wstawię na forum i opiszę, w czym problem. Tak, niedługo lift :) Juz się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, ze starczy mi kasy na doprowadzeini twarzy do porządku, bo to jest priorytet dla mnie teraz, ale reszta też wymaga szybkich działań. A ja się zapożyczyłam na te zabiegi i znikąd na razie nowa kasa na kosmetykę się nie pojawi...:/

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 19 sie 2011, 17:09

jolantast3 pisze:Jej chłop to wykałaczka.Ja na takim to bym kości
połamała.Jak bym miała szukać chłopa w wyże to wolała bym ,sie dobrze wyspać
hehe Jolantas duza kobita i maly chlopek wiec wyglada na niej jak mysz na worku (giggle

a te oczka mysle ze sobie odpusc ,nie ma tragedii przeciez .Bujac sie z takim niansem taki swiat drogi bez sensu .Przy okazji zrobisz poprawke oczu jak bedziesz moze inne sprawy zalatwiac w okolicy.

martam46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: martam46 » 19 sie 2011, 20:47

Dziewczyny na wiotkie skóry można spróbować mezzoterapii,jest wiele specyfików napinających .Warto spróbowąc.A jak nie mezzo to np. rolowanie skóry wałeczkami z igłami tzw. dermarollery.Taki roler 0,25mm stosuje sie nawet codziennie i o wiele lepiej wchłaniają się wtedy kremy.Można też stosować dłuższe igły ,jest w czym wybierać.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 19 sie 2011, 21:23

o, ciekawe.
ogladalam takie waleczki w necie.
tylko,ze ja niespecjalnie wierze w dzialanie kremow do ciala tych niby ujedrniajacych.
napisz cos wiecej, jesli mozesz.

martam46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: martam46 » 20 sie 2011, 10:54

niebieska pisze:o, ciekawe.
ogladalam takie waleczki w necie.
tylko,ze ja niespecjalnie wierze w dzialanie kremow do ciala tych niby ujedrniajacych.
napisz cos wiecej, jesli mozesz.
Ja zakupiłam profesjonalne ampułki ,które można stosować n. do jonoforez,sonoforez,po rolowaniu i oczywiście do mezzo.Są ich różne kategorie: na cellulit,napinające,regenerujące.
A skuteczność? Po pierwszym ostrzykiwaniu dupska i ud widziałam poprawę( a cellu mam chyba od zawsze i myślałam,że już go nic nie ruszy)Ale nic nie mówiłam bo pomyślałam,że to chyba moja podświadomość mi mówi że jest lepiej.Ale zwróciła mi uwagę moja córka,że mam lepsze nogi,potem lekarka od ostrzykiwań.
Więc pomyślałam,że spróbuję coś zadziałać samej w tym kierunku i poszperałam w necie.Jak któraś byłaby zainteresowana rolkowaniem to proszę wejdżcie na http://www.labolatoriumurody.pl" onclick="window.open(this.href);return false; i wątek chyba skin needing,nakłuwanie skóry- macie tam opisane historie dziewczyn i dodatkowo różne mazidła do nakładania.
Ja zaczynam od dzisiaj się rolkować i nakłuwać. (punch

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 20 sie 2011, 11:55

martam a jak tez zabieg na twarz? napisz jakie efekty i Twoje odczucia.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”