Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: ullrike » 07 sie 2011, 11:13

A ja nie lubie sama wywijac na parkiecie,w koleczko z babami...brrr.
Lubie z facetami potanczyc ,ale tez nie z jednym menem tylko co taniec to nastepny ,jeden taniec i spad.
Bo ciezko trafic takiego co mi w tancu odpowiada,,i z ktorym sie chce potanczyc wiecej niz jeden kawalek.
Przez ta moja wybrednosc coraz mniej tancze i coraz mniej gdziekolwiek na tance chodze.. haha.
Wkur...mnie tancerze ktorzy wykrecaja rece w jakis durnych obrotach ,albo wiosluja lapa w gore i w dol.
Nawet na tych pracowych imprezach,,..gdzie niby tancerzy w brod jestem wnerwiona jak musze sie ciagac z jakims napitym kolega.
We wrzesniu bedzie u mnie z pracy znow bal przebierancow ,...tematyki jeszcze nie znam chyba wapiry i czarownice.Moze pojde jedynie dla tych przebieranek ,na tance upojne nie licze

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 07 sie 2011, 13:53

Mnie tez to wkurz, dlatego wole sama , albo z facetem na odległość. (giggle . W ogóle wszystko już wolę sama.....Dziewczyny poleciła mi koleżanka cudowną rzecz! " Puder do włosów" nie mylić z szamponem na sucho.
Daje efekt bardzo dużej ilości włosów, świetnie układa, bo zastępuje lakier ale najwazniejsze , że włosy są jakby natapirowane. Sypie się go tam gdzi chcemy podnieść fryzurę i ona stoi i fajnie się trzyma. Ja mam Szchwarzkopfa , do kupienia w Rossmanie , Naturze i pewnie innych drogeriach za ok. 16 zł. Granatowe pudełeczko , wielkości małego dezodorantu. W sobotę byłam na imprezie i wszystkie zauważyły jakie mam fajne włosy. Pojechały do galerii żeby sobie kupić (nod
zadowolona

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 07 sie 2011, 15:00

babina7 pisze:W ogóle wszystko już wolę sama.....
o kurcze (bronze... babina - jesteś niesamowita... (mdr

a ten puder to na pewno wypróbuję, bo jakoś włos mi ostatnio rzednie... (worried

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 07 sie 2011, 15:22

kimm pisze:
babina7 pisze:W ogóle wszystko już wolę sama.....
o kurcze (bronze... babina - jesteś niesamowita... (mdr

a ten puder to na pewno wypróbuję, bo jakoś włos mi ostatnio rzednie... (worried
To bardzo dwuznacznie brzmi (giggle ...no bo jak to wszytsko sama (giggle

Babina a nie moglabys cyknac zdjecie co to za puder zeby wiadomo bylo czego szukac.
Ja uzywam do podniesienia u nasady wlosow takiego tam czegos,
a Twoj puder nie \bylby widoczny na ciemnych wlosach?
IMG_0012.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

martam46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: martam46 » 07 sie 2011, 15:29

Zrobiłam zdjęcia moich oczu.Prawe jest gorsze,lewe lepsze.Obecnie sa po 3 laserach ale dzisiaj mam w prawym chyba znowu większy obrzęk.Nawet mój mąż skomentował,że miałam zawsze takie gładkie a teraz widzi obrzęki.Masakra.
oczy 007.jpg
oczy 001.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 07 sie 2011, 15:36

Głodnemu chleb na myśli.. (giggle (giggle (giggle Myślałam o PRACACH nie przyjemnościach męskich . Myślę, że na ciemnych nie będzie widać, bo jest drobniutki i daje się ociupinę. upload/1312724176_43100_250.jpg
Martam , u mnie takie coś też wyłazi , szczególnie przy górnym świetle.Chyba tu tylko pomoże trochę tłuszczu czy innego wypełniacza w to wklęśnięcie pod opuchlizną. Ja mam obsesję tego, widzę u każdej babki , a u siebie nic mi nie przeszkadza tak jak to. Po plastyce powiek znikło, bo jednak trochę tą skórę naciągnął ale latka lecą i się znowu pojawia (envy
zadowolona

martam46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: martam46 » 07 sie 2011, 17:23

Babina ta opuchlizna utrzymuje się cały czas po wstrzyknięciu kw.hialuronowego ,bo doktor żle to podał i za dużo.Podobno spowodował tym przyblokowanie naczyń limfatycznych.Teraz robię wszystko by przyspieszyć wchłanianie kwasu.Doktorek chyba już wrócił z wakacji to w poniedziałek przypomnę mu się.
A teraz z innej beczki- ja zakupiłam z Eveline krem antycellulitowy 3D z efektem termoaktywnym,kolor opakowania ciemna wiśnia.Ja pierdykam,siedzę teraz jak na rozżarzonych węglach ,ale grzeje mam chyba z 40 st Celsjusza (giggle

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 07 sie 2011, 17:47

Martam,mi zaraz po lifcie lekarz w kurze lapki wcisnąl cos co spowodowało takie malenkie wypukłe rureczki.
Wyglądało to hmm tak troszę nie teges,ale miałam po lifcie tak zamsakrowana twarz,ze akurat te rureczki to byl mały pikus. Gdzies po 2 moze 3 miesiacach sladu po nich nie bylo,wiec Tobie tez sie wchłonie. Moze masuj te okolice to jakos to sie porozchodzi?

Co do tego pudru. Mi kiedys fryzjerka tym posypała,ale wlosy w dotyku byly jak sztuczne pakuły do izolacji rur,coś okropnego! Zaraz polecialm myć głowi.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 10 sie 2011, 09:55

Czasem do podniesienia włosów, żeby nie uzywać lakieru stosuje suchy szampon wiec puder może byc dobrym rozwiązaniem dla mnie.

Polecę wam jeszcze do włosow odżywkę keratynową w spreyu.Stosuje ją już od 2lat. Nawet najbardziej zniszczone włosy robią się takie lejące, mieciutkie i gładkie. Nie obciąża i nie natłuszcza. Nakładam ją od połowy włosów, jak ktos ma gęste mozna od nasady.
http://allegro.pl/chi-keratin-mist-kera ... 21998.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 10 sie 2011, 11:05

Sabrina pisze:Co do tego pudru. Mi kiedys fryzjerka tym posypała,ale wlosy w dotyku byly jak sztuczne pakuły do izolacji rur,coś okropnego! Zaraz polecialm myć głowi.
kupiłam i właśnie posypałam sobie, strasznie posklejało mi włosy i takie matowe się zrobiły -
ale może dlatego że rano piankę nałożyłam...? (thinking

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”