chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Sylwinka86
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Re: chorobliwa zazdrosc

Post autor: Sylwinka86 » 13 lip 2011, 14:25

A nie da się jakoś uniknąć spotkań z tymi znajomymi żeby nie potwarzały się takie sytuację? A chłopak tej dziewczyny nie widzi nic złego w jej zachowaniu?? Trochę trudno mi to sobie wyobrazić oni się świetnie bawią w swoim towarzystwie, flirtują, itp. a wy siedzicie i patrzycie na to??
19.03.2012 385 TSF

"Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz."

Awatar użytkownika
izabi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: izabi » 13 lip 2011, 18:16

A twòj màz jest zazdrosny o ciebie?, a spròbuj zrobic sie na bòstwo namierz jakiegos przystojniaka i odegraj sie na mèzu, piekne oczka, usmieszki. Moze ktos tajemniczy zadzwoni do ciebie kolo 11 wieczòr, smsy o ròznych godzinach (moze to byc kolezanka, ale on nie musi o tym wiedziec) (giggle trzeba mu dac nauczke!! Sceny zazdrosci wedlug mnie mogà tylko pogorszyc sytuacje! A jak sie zrobisz na bòstwo i on zobaczy, ze inni sà zainteresowani to moze dXXXk sie zastanowi troche nad tym co moze stracic.- sory ale mòj ex tez byl taki, nie mial wprawdzie tej jedynej ale w obecnosci dziewczyn (ladnych) robil wszystko zeby mnie upokorzyc i podrywal wszystkie dookola- nieraz plakalam z zazdrosci i bòlu, ktòry czulam chociaz nie fizycznie. Pòzniej sie dowiedzialam, ze mnie tez zdradzal. No i teraz ma czego chcial- siedzi razem z takà babà - kobiecosci 0,chec do pracy 0, popijajà sobie razem..... a on dzwoni co jakis czas i mòwi, ze wszystko mozna odwròcic i ze chce wròcic ze mnà, i ze musialo uplynàc troche czasu aby zrozumial co stracil.!! szkoda mi go ale dobrze mu tak . za wszystkie moje (i synka) cierpienia!!!! to co zasiejà to bedà mieli wczesniej czy pòzniej!!!
5 lipiec 2011- powiekszenie piersi dr Wegrzyn Wroclaw-300ml Mentor okràgle- sa sliczne ale malutkie
160 wzrost, 48kg, 70 cm pod i 74 w biuscie przed op
70 i 82 w po op.
tygodniowehttp://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=950
wyjsciòwkahttp://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=790

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 13 lip 2011, 19:56

izabi- bardzo dobrze,ze w pore pogoniłas dziada (rofl
teraz niech siedzi i topi smutki w piwie to co zyskał na swoim zachowaniu
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

agniecha27
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agniecha27 » 13 lip 2011, 22:00

Dzieki za rady , przemysle co i jak i napewno z ktorejs zkorzystam (angel
Izabi ,ja mam dokladnie ten sam problem ,moj maz glupieje w obecnosc kobiet (envy
naszczescie jeszcze o zdradzie sie nie dowiedzialam ,ale rozne sytuacjie bywaly (envy (punch
jak sie dowiem to chyba mu przyrodzenie utne (envy
i wiecej juz nikomu nic nie zrobi

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 13 lip 2011, 22:11

agniecha
niestety z awantury, prosby niewiele pomoga, jej wogole bym w to nie mieszala bo ona korzysta z sytuacji i ma swietny ubaw z twojego ponizenia.
jemu jedynie kubel zimnej wody
jak niejedna historia to potwierdza, musi cie stracic zeby docenic, to typ bawidamka i raczej zlamie ci serce niz sie ustatkuje, niestety gorzka prawda.
szkoda ze uwiklalas sie w takim zwiazku, bo pewnie jest na tym swiecie facet, ktory by cie pokochal i szanowal.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
izabi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: izabi » 13 lip 2011, 22:51

Agniecha pomoge ci trzymac jak bedziesz ciàc!!! (muscle
Ja niestety dowiedzialam sie , ze ma innà jak juz go zostawilam z powodu pijanstwa i innych spraw- to bylo okropne i tez mnie zazdrosc ogarnela chociaz juz z nim nie bylam, nie moglam w to uwierzyc, czulam sie tak ponizona (envy , do dzis nie wiem gdzie jà poznal. Ale pòzniej sie dowiedzialam, ze ciocia go (pare lat wczesniej) przylapala w krzakach z innà w wesele mojej kuzynki i nic mi nie powiedziala "zeby nie rozwalac malzenstwa!" A ja glupia do konca dalabym sobie glowe uciàc, ze on byl wierny- pomimo swoich zachowan z dziewczynami.
Po 10 latach malzenstwa okazalo sie, ze wogòle nie znalam mojego mèza- totalna porazka!!
Myslalam, ze to ja jestem chorobliwie zazdrosna a okazalo sie, ze ta zazdrosc byla spowodowana jego durnym zachowaniem.
Mòj obecny màz tez lubi pogadac z ladnymi dziewczynami i na poczàtku baarrdzo mi to przeszkadzalo, ale po kròtkim czasie pojèlam, ze on to robi w "dozwolony sposòb" po pierwsze zadnych glupich usmieszkòw czy podrywania w jakikolwiek sposòb, jest powazny rozmawia tak jak z jakims kumplem o ròznych sprawach, nie knuje zeby sie znalezc w sytuacjach z dziewczynami bezemnie a przedewszystkim chwali sie mnà jak tylko ma okazje, co chwilè wspomina o mnie ..moja zona to czy tamto..daje do zrozumienia ze mnie kocha, i chwali sie naszym synkiem- swietne uczucie- czasem mam odczucie jakby inne dziewczyny byly zazdrosne, ze on taki jest kochany.
Mam nadz. ze ten zwiàzek potrwa, ale na pewno wiem, ze wole byc sama niz miec faceta, ktòry mnie traktuje jak SZMATE!!! NIGDY WIECEJ
5 lipiec 2011- powiekszenie piersi dr Wegrzyn Wroclaw-300ml Mentor okràgle- sa sliczne ale malutkie
70 i 82 w po op.

agniecha27
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agniecha27 » 14 lip 2011, 23:51

izabi pisze: A ja glupia do konca dalabym sobie glowe uciàc, ze on byl wierny- pomimo swoich zachowan z dziewczynami.Po 10 latach malzenstwa okazalo sie, ze wogòle nie znalam mojego mèza- totalna porazka!!
wlasnie tego se bardzo boje , i rowniez stwierdzam ze go nie znam ,
jestesmy ze soba bardzo dlugo , a jednak zaufac mu nie moge , ta niepewnosc jest okropna , tym bardziej ze tyle razem przezylismy, a jednak wem ze nie moge go zostawic samego z ta laska , bo to sie zle skonczy (envy (envy
bluebeleczka pisze:niestety z awantury, prosby niewiele pomoga, jej wogole bym w to nie mieszala bo ona korzysta z sytuacji i ma swietny ubaw z twojego ponizenia.
swieta slowa ,juz to zauwazylam , ze tez takie mendy po swiecie laza (envy (envy ,i czepiaja sie zonatych ,pomimo ze same zajete

Awatar użytkownika
Livulka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Livulka » 15 lip 2011, 12:05

Agniecha nie wyobrażam sobie siebie w podobnej sytuacji-inny temperament,po prostu bym go rozerwała (giggle
A tak na poważnie kochana to ja bym chyba zaptrzestała spotkań,zerwała kontakty z ta parką.Przy OSTATNIM spotkaniu w momencie kiedy COŚ zacznie się dziać po prostu na głos zapytałabym kolegę twojego męża,a przy okazji faceta tego babsztyla czy jemu absolutnie nie przeszkadza zachowanie jego dziewczyny i twojego męza?czy jest ślepy i głuchy.Wybuchnie mała awantura z debilnymi pytaniami padającymi w twoję stronę:ale o co ci chodzi?,ale jakie zachowanie?itd...Rozgoniłabym towarzystwo pędem i koniec.A mąż albo się opamięta albo i nie.Myślę ,że przed tym spotkaniem ostrzegłabym go że jeśli nie będzie się zachowywał jak TWÓJ mąz to rozpętasz kłutnie.Albo jeszcze lepiej,jak zauważysz jej drażniące zachowanie wyproś ich i już.Powiedz koledze niech zabierze swoją dziewczynę i zaspokoi w domu bo masz dość patrrzenia jak ślini się na twojego męża.Powiedz koledze że to nie jego wina ,że ona tak się zachowuje i niech się zastanowi czy ona jest w porządku wobec niego.
Nie wiem jak długo jesteście razem,co tak naprawdę was łaczy ,każdy związek jest inny,ale skarbie SZANUJ SIE,nie daj się tak traktować.Albo to zakoncz,albo zrób porządek ,ale prawdziwy-nie taki że mąz ci obieca że juz nie będzie.Zerwanie kontaktów z ta kobietą jest podstawą,i pierwszym co powinnaś zrobić.Wytłumacz koledze jeśli go lubisz i szkoda byłoby ci kumpla stracić.
Powodzenia i wytrwalości w postanowieniu- o ile będzie.
Albo po prostu go z nami umów i my juz mu pokażemy (muscle
http://www.facebook.com/portalbeautywpolsce" onclick="window.open(this.href);return false;

JAK WEJŚĆ DO GALERII ZAMKNIĘTEJ
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... =26&t=2799" onclick="window.open(this.href);return false;

SAMOUCZEK DLA UŻYTKOWNIKÓW
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 26&t=11210" onclick="window.open(this.href);return false;

Zajrzycie także na nasz portal, można tam przeczytać interesujące artykuły http://beautywpolsce.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 15 lip 2011, 12:20

Dobrze Livulka mówi- trzeba jej wstydu przed jej partnerem narobic, bo czy on tego nie widzi??

Kiedys mialam przypadek,ze jedna taka flądra przy mnie slinila sie do mojego,jakby mnie tam nie było! na szczescie gdy z moim o tym pogadałam,czy nie zauwaza jej zachowania to pryznal mi racje, i gdy robila te swoje umizgi to ja ignorował i rozmawial tyle co musi, w ogole nie zrwacajac na nia uwagi!
Ja tylko smialam sie patrzac jak jej wysiłki ida na marne.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
izabi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: izabi » 15 lip 2011, 14:52

(clapping tak powinno byc!!! tak sie powinni zachowywac nasi faceci!!
Powiem wam tyle, ze dziewczyna, ktòra sobie wzièla mojego ex (zaczeli ze sobà obydwoje bedàc w zwiàzkach malzenskich i z dziecmi!!) jak juz zdobyla swego ukochanego, poczekala az dam mu rozwòd i ona tez zlozyla pozew, ale on widocznie tylko o mnie myslal i to jej spedzalo sen z oczòw wiec zaczela wypisywac mi smsy, ze ona go kocha a on jà i , zebym o nim zapomniala- dobry kawal, przeciez to ja go zostawilam (nigdy jej nie odpisalam, ale mi sie lzej zrobilo jak sie dowiedzialam, ze jest strasznie o mnie zazdrosna)mogla sie go nie czepiac.... a on wydzwanial i chcial ze mnà gadac(dzwonil pod pretekstem, ze chce z synem rozmawiac).... po paru miesiàcach zaczàl wypisywac, ze mnie kocha i ze chce wròcic. (giggle
a jak tylko byli razem to sobie machneli 2 dzieci + jej syn, no wiec kiedy sie kapneli, ze nie sà dla siebie bylo juz za pòzno....zycze im dlugiego zycia razem (tongueout
70 i 82 w po op.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”