Wybory Miss Świata

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
doneczka11
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doneczka11 » 20 gru 2008, 23:33

właśnie w Los Angeles nie ma fajnych, sama byłam w szoku :o fakt, że jest dużo mniej otyłych ludzi niż w innych częściach Stanów, ale jakichś super piękności nie przyuważyłam ;) może też miałam złe podejście, bo się nastawiałam, że gdzie się nie rozejrzę na ulicy to padne z wrażenia ;)

hehe te Arabki się chowają pod tymi płachtami, to z nimi nie wiadomo ;) wiecie co, ja się zawsze dziwiłam, że mieszkańcy ciepłych krajów mają takie grube i bujne owłosienie, jak tam nie trzeba się chronić przed chłodem, czyli sobie myślałam, że powinni mieć cienkie i mało ;) a za to Skandynawowie, gdzie jest zimno powinni mieć dużo włosów i grube :p
ehh tych włosów, brwi i w ogóle cery zazdroszcze im masakrycznie!

Dopiero teraz Londyjko znalazłam tą Klaudię na ciecie..nie wiedziałam, że jest Miss Polski..i to taką fajną!! Rzeczywiście jest piękna! 8-) 8-)
ona nas będzie reprezentować na Miss Word? Bo ja się zawszę gubię, wiem, że jest Miss Polski i Miss Polonia i jedna jedzie na Miss World, druga na Universe, tylko nigdy nie wiem, która gdzie ;)

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 20 gru 2008, 23:37

Doneczka, nie wiem, jak długo byłaś w Los Angeles i w jakich okolicach przebywałaś. Tutaj większość ludzi, zarówno kobiet i mężczyzn, bardzo o siebie dba, poranne joggingi, siłownia, spa i wizyty u chirurgów plastycznych są na porządku dziennym. Większość dziewczyn stara się wyglądać jak najlepiej i jest tu całe mnóstwo ślicznych dziewczyn, wystarczy przejść się po Melrose, Grove czy West Hollywood :-)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
doneczka11
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doneczka11 » 20 gru 2008, 23:40

Być może ;) joggingi zauważyłam, natomiast ładnych ludzi nie bardzo ;) zadbanych-owszem..no cóż ja chyba mam jednak jakiś dziwny gust, już siedzę cicho :p :p

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 21 gru 2008, 00:02

doneczka11, nie mam pojecia,nie ogladam tych wyborow ani nic takiego,po prostu przeczytalam caly ten watek,zobaczylam zdjecia i linki do tek strony missland i zauwazylam po raz pierwszy,ze naprawde ladna polka nas bedzie reprezentowac. ;)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 gru 2008, 10:51

doneczka11 pisze: wiecie co, ja się zawsze dziwiłam, że mieszkańcy ciepłych krajów mają takie grube i bujne owłosienie, jak tam nie trzeba się chronić przed chłodem, czyli sobie myślałam, że powinni mieć cienkie i mało a za to Skandynawowie, gdzie jest zimno powinni mieć dużo włosów i grube
ehh tych włosów, brwi i w ogóle cery zazdroszcze im masakrycznie!
hehe- na nogach ,rekach i pod pachami tez maja duuuzo i geste ! :badgrin:
czesto tez pojawia sie wasik... :oops:

a ja , jesli chodzi o wlosy strasznie sie dziwilam ,ze mieszkancy cieplych krajow maja wlasnie ciemne owlosienie... :?
przeciez od slonca wlosy jasnieja !!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... e_wiem.gif
...ja tez mam przeciez zima jasny brazik a wiosna/latem bezowy blond...

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 21 gru 2008, 11:58

od slonca wlosy niby jasnieją, ale ciemna czupryna i skora chronią je przed poparzeniem :)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
doneczka11
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doneczka11 » 21 gru 2008, 18:45

wklejam jeszcze foto naszej ślicznej Miss

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 10775g.jpg

jestem nią zachwycona PDT_Love_14 8-) 8-) 8-)

Awatar użytkownika
idealiste
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Wybory Miss Świata

Post autor: idealiste » 29 cze 2011, 01:46

Dziewczyny widziałyście tegoroczne kandydatki do miss polski? kurcze poza może dwoma czy trzema to szkoda słów! totalna tragedia.
Przeglądając galerię tego forum można znaleźć spokojnie te 25 dziewczyn DUŻO ładniejszych od tegorocznych missek. (yes)

ble (giggle

wiem, że są gusta i guściki,ale bez przesady, czy nie ma ładniejszych kobiet w Polsce?:
mp9.jpg
mp6.jpg
mp20.jpg
mp22.jpg
mp14.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
10.09.10 DR. Stańczyk 365 cc
Marzec 2015 kreski permanentne
W kwietniu 2015 pozbylam sie aparatu na zeby ;)

Kwiecien 2015 powiekszenie ust 1 ml

Awatar użytkownika
ainik89
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ainik89 » 29 cze 2011, 11:57

Idealiste, dramat.. Jeśli te dziewczyny mają reprezentować Polskę, to az mi glupio, juz niedlugo opinia ze Polki sa najpiekniejsze zejdzie do lamusa:P Takie szare myszy, najprzecietniejsze.. A naprawde kilka moich kolezanek jest tak slicznych, wysokich, zgrabnych, ze na pewno powalilyby wszystkich na kolana, tym bardziej ze nie ma w tym roku dla nich konkurencji:D Problem jednak w tym, ze nie chca startowac..

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 29 cze 2011, 12:09

ja juz dawno przestalam wierzyc,ze takiego typu wybory są szczere, teraz wszystko mozna "kupic"... (tmi
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”