Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: babina7 » 12 cze 2011, 22:57

olejkiem rycynowym to smarowałam juz w podstawówce (giggle (giggle (giggle (giggle .Miałam piękne ale to chyba bardziej zasługa młodości (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 13 cze 2011, 09:55

Nesia ale czemu tylko przez miesiac mialas te rzesy?
Jak juz sie zdecyduje robic to z mysla ze na dluzej i ze sie bedzie co jakis czas uzupelniac,jednorazowa impreza nie ma absolutnie sensu,bo faktycznie zostawia spustoszone rzesy.
Dokladnie tak jak z pazurami,przerosniete do polowy wygladaja fatalnie a calkowite zdjecte dlugo dochodza do siebie.
Ja teraz po czterech tygodniach uzuplenilam rzesy i sa nieskromnie mowiec ladniejsze niz za pierwszym razem Bo teraz dziewczyna zrobila mi ciensze a gesciejesze.
Dwie godziny je lepila ,napracowala sie i 80 zl peklo.Zasluzone uwazam 80 zl bo napracowala sie dziewczyna.
Zrobilam zdjecia przez wypelnieniem .wiec sobie zobaczycie jak to wygladalo po 4 tyg .Nastepne uzupelnianie planuje za 5-6 tyg.
Wazne od kosmetyczki jaki to pozniej wyglad rzes i jak sie trzymaja,zalezy czy dziewczyna jest staranna i jaki ma material.Moja moge polecic bo swietna jest w swoim fachu ,..tylko troche daleko mam do niej jezdzic.
Ale wole podjechac niz zeby do domu mi jakas inna przyszla i za grosze nalepila na oko bog wie co.

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 15 cze 2011, 23:20

ullrike pisze:Nesia ale czemu tylko przez miesiac mialas te rzesy?
.
Tylko przez miesiąc bo przy wypadaniu zauważyłam iż moje albo też wypadają, albo jakoś krótkie pozostają. Mając doświadczenie z żelowymi paznokciami wolałam oszczędzic sobie widoku oka z przeżedzonymi rzęsami.
ullrike pisze: Jak juz sie zdecyduje robic to z mysla ze na dluzej i ze sie bedzie co jakis czas uzupelniac,jednorazowa impreza nie ma absolutnie sensu,bo faktycznie zostawia spustoszone rzesy.
.
I tu się nie zgodzę; jednorazowy zabieg daje mozliwość zaspokojenia ciekawości nowych rzeczy w tym wypadku widoku oka z wachlarzem sztucznych rzęs, jak też daje nam możliwośc oceny jakości zabiegu & skutków, których możemy sie spodziewać po.
Przeczytaj swoją wypowiedz i przemyśl -jeśli jednorazowy zabieg nie ma sensu bo zostawia spustoszone rzęsy - to jakie będą po kilkakrotnym uzupełnieniu ?
ullrike pisze: Ale wole podjechac niz zeby do domu mi jakas inna przyszla i za grosze nalepila na oko bog wie co.
.
Tu nie ma reguły, istotne jest aby osoba wykonująca zabieg była dokładna i pracowała na dobrych jakościowo wyrobach, a szczególnie kleju.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 16 cze 2011, 08:22

jesli chodzi o paznokcie, to ja swoje nosze z osiem lat i nic mnie nie obchodzi, ze naturalne moga byc oslabione pod zelem.
grunt ze sa wystarczajaco mocne do polozenia kolejnych zeli.
gdybym teraz zdecydowala sie zdjac zele to paznokcie beda wygladaly jak po pierwszym ich nalozeniu, bez roznicy czy zel byl noszony miesiac czy kilka lat.
pazurki powinno sie zakladac z intencja dluzszego noszenia.
to samo z rzesami.
wazne jest, zeby trafic w doswiadczone i fachowe rece, bo pelno jest domoroslych "specjalistek", ktore moga zmasakrowac te drobne ale jakze istotne akcenty naszej urody.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 22 cze 2011, 10:51

Ja z rzesek zrezygnowalam ale przyznam bylo to juz czas temu , moze cos sie zmienilo ? Ale paznokcie z akrylu nosze juz kilka lat i nie mam zamiaru tego zmieniac . Sa zawsze dobrze zrobione przez prawdziwa profesjonalistke , nawet nie mysle ze moje paznokcie za w zlej kondycji , zreszta jak jeden zlamalam i oderwal sie akryl od plytki nie widzialam by byl slabiutki moj naturalny paznokiec .

Co dziewczyny tak zamilklyscie ??? Nikt juz tu nie zaglada ?
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 22 cze 2011, 13:08

beatka moze i zagladaja ale widocznie nie chce sie pisac
no a te z nas co maja uczace sie jeszcze dzieci to dzis maja zakonczenie roku szkolnego i od jutra zaczynaja sie wakacje
ja nie mam ani rzesek ani paznokci i jedno i drugie mi siej pododba ale...paznokci nie moge zrobic bo mam doczynienia zrozpuszczalnikami i by je szlag trafif a rzeski - mysle nad nimi ale na razie nie robie bo szkoda mi kasy nigdzie nie bywam siedze w pracy kontakt mam gora z 2-3 osobami dziennie co innego jakby jechala gdzies na wakacje od razu bym sobie zafundowla bo oczy ulki szalenie mi sie podobaja a na zywo jeszcze lepiej niz na zdj - cudnie normalnie firanki zero makijazu a efekt powalajacy no ale urlikke ma ladne ciekawe oczy wiec moze to nie tylko rzesy

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 22 cze 2011, 19:31

Hej Laski.Ja jestem od 3 dni w Grecji i padam na pysk bo tak strasznie gorąco na bank jest kolo 40 st!!!
Nie pojade juz chyba do cieplych krajów.Jakos sie przemecze dso poniedzialku (whew
Dawniej kochalam upaly ale od 2 lat meczą mnie okropnie.Szkoda jednak ze do Ustki nie pojechalam (headbang
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 23 cze 2011, 08:44

No i jak tam te lenie co europejską gospodarkę rozpierniczaja?
Do roboty im się nie chce, myślą zyć za nasze pieniądze? nalezy im się kryzys jak nam w latach 80.
Mnie juz ich lenistwo dotyka (gielda leci na pysk). Robią oni tam coś w ogóle czy tylko po knajpach wysiadują i strajkują, że mają kasy za malo?

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 23 cze 2011, 08:50

Do kogo to Muflonku ? ... do kogo ?...
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 23 cze 2011, 09:27

No do Sabriny oczywista :) pytanie jak tam nasza Sabrinka Grekow w knajpach odbiera.
A wywalic tych Grekow z unii na pysk.
Czy jak juz kogos raz przyjeli to musi byc na wieki?
A co tam porabiasz Sabrina ? chodzisz troche po greckich knajpach czy tylko w hotelowym basenie sie plawisz?
Nie zaluj Ustki.,tu wiatrzysko ,poopalac sie mozna tylko w oczekiwaniu jak chmura przejdzie to chwila slonca jest .
Na plazy bylam w niedziele co rusz to ubieranie i rozbieranie.Do kitu z takim latem nad Baltykiem.
Dziewczynom sie tylko trafil moment dobrej pogody.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”