Ile na siebie wydajecie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
pimpek1984
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Ile na siebie wydajecie???

Post autor: pimpek1984 » 12 sie 2010, 20:46

To ja jeszcze dopowiem ze ja wydaje zdecydowanie za duzo na ciuchy.Niby jestem madra kobieta (giggle a jednak robie czesto takie glupie zakupy.Ostatnio bylam w Pl i na przecenach poszlo prawie 2000zl.Najlepsze w tym wszytskim jest to ze czesc rzeczy juz spakowalam do kartonu zeby je wywiezc i sprzedac bo sa np nie w moim stylu.Po prostu czasami ogarnia mnie amok i kupuje bezmyslnie.Jak mi sie podobaja spodnie to szukam wszedzie podobnych tzn w tym samym stylu, ostatnio kupilam kilka kombinezonow.Po prostu biore hurtowo zamiast wybrac jedna rzecz ktora bedzie uniwersalna i najbardziej mi sie podoba.
Doszlam do wniosku ze powinnam planowac zakupy tzn wiedziec po co ide, owszem zawsze cos wpadnie w oko, ale najczesciej jest tak ze sie okazuje ze mam 3 pary spodni jednakowych tyle ze w roznych kolorach, a tak wlasciwie to one mi sie na kims podobaly a na mnie nie bardzo i tak oto laduja na allegro.Takze postanowilam planowac bardziej i kupowac tylko takie ciuchy za ktore bylabym w stanie zaplacic wysoko cene.Bo czasem sie bierze cos aaa to tylko 50 zl.
No ale teraz znow mi sie spodobaly spodnie za 1350 koron czyli ponad 600zl i to tez nie za ciekawie bo jestem je gotowa kupic ale chyba moj maz mniej (mdr (mamy wspolny budzet)

Eh ciezkie zycie z tymi wszytskimi decyzjami (rire
Allergan 410 MX325 i MF255 -Dr.Kasprzyk 4 luty 2010
Nos - Dr.Stepniewski 1 luty 2011http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 91#p687191
Bullhorn lip lift-Dr. Gromadziński 03.04.2015 http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 11#p887411

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 17 kwie 2011, 01:25

Ja znowu popadłam w zakupoholizm. (triste
Wcześniej już przez to przechodziłam,ale udało mi się zwalczyć,teraz wszystko wróciło.Non stop coś kupuje,codziennie.Połowa z tych rzeczy nie jest mi do niczego potrzebna. (triste Masakra jakaś.
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ewelcia109
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelcia109 » 17 kwie 2011, 10:01

ja umie sobie powiedziec nie nauczylam sie tu w Anglii w pracy mamy tak zwane uniformy wiec nie mam gdzie zużyć tych rzeczy sa nie znoszone i i tak stwierdzam ze mam pol szafy rzeczy w których (headbang nie chodze
moja zmora to buty i torebki
dobrze ze mam siostre 19 letnia i corke wysoka wiec oddaje im swoje ubrania w zwiazku z tym ze w miare mam modne ciuchy nie mam problemu (dziewczyny happy ) (makeup
no i tak co z tego ze zaoszczedzilam na ciuchach troszke jak wydalam na dwie operacje 30 tysiecy w ciagu roku (triste
nie mowiac o innych kosztach z nimi zwiazanych
ehhhhh
te babskie zycie ...
ale nigdy nie miałam rzeczy zeby lezaly z metka lub nigdy nie byly ubrane -nie stac mnie na to wiec jak kupuje w danej chwili emocji o zastanawiam sie czy oby na pewno bede nosic (thinking
uwielbiam zakupy w Polsce mam swoje ulubione tam sklepy z którymi jestem związana i jak jade to wpadam w jakiś również amok (headbang
wiec po czesci Anglia mnie odluczyla kupowania rzeczy niepraktycznych ,ale mam czasami i tak z tym ciagle problem
naj;epiej jak maz pyta-dziubuska ale ty juz masz takie podobne buty a ja - (envy w innym kolorze
i tak oooo
jedyne za co siebie szanuje to to ze nigdy nie pokusilam sie na karte kredytowa -w chwili slabosci mowie sobie
NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIEEEEEEEEEEE MOZESZ ZYC BEZ TEGO KOBIETO (nod
Allergan-410FX-410g Dr.Katarzyna Ostrowska -Clark Medimel
Allergan-365TSF-Okragle inspira -poprawka Dr.Artur Broma Warszawa
.Ale nas kusi to co nieświadome, Kochamy : wino miłośc i krew" Ernst Junger
Większość żyje w szarych regułach i oczekiwaniach nadanych przez innych. a pozostali?...tańczą w rytmie własnych emocji i bicia serca.....

Awatar użytkownika
RedOne
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: RedOne » 29 kwie 2011, 21:24

jak czytam Wasze posty to musze powiedziec ,za ja wydaje na siebie grosiki jakies (giggle naprawde ,a czesto sie nie moge zdecydowac ,nawet jak "umysle "cos kupic chodze po sklepie i nie moge podjac decyzji ,czestow wychodze nic nie kupujac ,wszystko wydaje mi sie za drogie (giggle
operacji nie licze ,bo to wydatek ekstra ,ale jesli miałam podsumowac kosmetyki i ciuchy to nie ma sie czym chwalić nie sa duze sumy , chyba nie jestem prawdziwa kobieta (giggle bo nie wpadam w szał zakupowy
myśle ,ze moze teraz zaszaleje z nowym noskiem i wiosna jakies ciuchy ,czas kupic coś modnego wreszcie ,bo zasłuzyłam (rofl
15.03.2011 nowy nosek by Stępniewski :D niedlugo minie roczek ;)
postanowienie:chce troche schudnac !

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 30 kwie 2011, 10:55

RedOne nie jesteś sama (makeup bo ja też tak mam, nigdy mnie nie ogarnął szał zakupów, lubię coś sobie nowego sprawić, lubię rzeczy modne i elegancki, ale niełatwo mi się na coś nowego zdecydować.
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
RedOne
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: RedOne » 30 kwie 2011, 17:53

eweplu ciesze sie ,że nie jestem sama (nod pewnie to sie stad wzieło ,że nigdy nie mialam tez nie wiadomo ile kasy ,a teraz to mi po prostu szkoda (giggle .tylko tak czasem mysle,nie ma co "szkodować" bo kupuje sie dla siebie by ładnie i faajnie wyglądać ,a teraz z nowym noskiem to spoko i podobam sie sobie (clin
15.03.2011 nowy nosek by Stępniewski :D niedlugo minie roczek ;)
postanowienie:chce troche schudnac !

Awatar użytkownika
czajniz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: czajniz » 03 maja 2011, 20:05

RedOne pisze:eweplu ciesze sie ,że nie jestem sama (nod pewnie to sie stad wzieło ,że nigdy nie mialam tez nie wiadomo ile kasy ,a teraz to mi po prostu szkoda (giggle .tylko tak czasem mysle,nie ma co "szkodować" bo kupuje sie dla siebie by ładnie i faajnie wyglądać ,
dokladnie mialam i mam tak samo
kupuje z rozsadkiem, czasem kupie pierdoly a pozniej zaluje, nad czyms drogim zastanawiam sie piec razy, do sklepu wchodze i jak nic mi nie wpadnie konkretnie w oko to nic nie kupie
ostatnio jednak troche pofolgowalam i musze przystopowac bo swinka skarbonka juz robi sie pusta (giggle
ogolnie zazdroszcze dziewczynom, ktore beztrosko wydaja kase (whew
dla mnie sa rzeczy wazne i wazniejsze (heart
23.03.2011 - dr Kasprzyk, allergan inspira TRF 345g

06.09.2012 - dr Kasprzyk, Silimed Maximum XH 620g (heart
http://www.beautywpolsce.com/forum/view ... 63&t=15409" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
L-instant
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: L-instant » 29 maja 2011, 22:18

czajniz nie ma czego zazdrościć, ja nie umiem oszczędzać, bardzo szybko kupuję a potem rzeczy leżą, no i na różne "zabiegi" trwonię kasę. "Najgorsze" jest to, że nie jest mi jej na to szkoda. Dobrze, że mój mąż jest bardziej oszczędny, bo byłoby cienko (giggle Zawsze jak jadę na jakieś "zabiegi" to pyta się mnie po co mi to, czy nie szkoda mi pieniędzy na takie "fanaberie" itp.itd. ale ja mu zawsze odpowiadam, że pieniądze zainwestowane we mnie to pieniądze dobrze zainwestowane (giggle

joanna peers
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: joanna peers » 30 maja 2011, 02:03

Chyba duzo kobiet ma problemy z zakupami ja ciagle cos kupuje a juz o butach to nawet nie wspomne. W tamtym tygodniu zrobilam czystke w szafie swojej i meza i wszystko wywiozlam do sklepow na cele charytatywne troche dla dzieci a reszta dla pieskow. Ostatnio znowu bylam nz zakupach proble polega na tym ze moja szfa jest pelna i trudno sie polapac co nowea co stare ale mysle ze Wy macie ten sam problem my kobiety czasami mamy problemy i trudno nam sie powstrzymac z wyrzucaniem pieniedzy. Mnie nie oduczyla od tego ani Polska ani Anglia ani w tej chwili Hiszpania wiec to chyba nie jest kwestia gdzie sie mieszka a kwestia charakteru pozdrowionka (giggle

Awatar użytkownika
lenaa
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: lenaa » 08 cze 2011, 01:53

Ja na zabiegi nie wydaję.. ponieważ nie chodzę na takie (giggle depilacje woskiem robię sama w domu maseczki też wiem juz po latach doświdczenia co moja skóra lubi czego nie ( na szczeście nie mam z nią większych problemów )
tylko do fryzjera chodzę ale generalnie nie lubię jak ktoś obcy mnie dotyka i to chyba dlatego (giggle
Najwięcej wydaję na ciuchy i buty. Na butach nigdy nie oszczędzam. Myślę za miesięcznie jakby to podliczyć przeciętni wyszłoby jakieś ponad 2 tys. Ale poza butami mam rozwagę w kupowaniu. Jak uda mi się rzucić palenie pójdę na konkretne zakupy (clapping
i dodam jeszcze że mimo że szafa pęka w szwach mam odwieczny problem pt " nie mam się w co ubrać" (giggle

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”