MonisiaPP pisze:i rzeczywiscie takie pojęcie jak wstyd tam nie istnieje :lol: :lol: :lol:
...tak...MonisiaPP pisze:Val w piatek jestesmy ustawione? Wrocilam z Krakowa- trzeba wypic za szczesliwy powrot! Na gg zgramy szczegoly! Nie wiem co ubrac
Moderator: Zespół I
MonisiaPP pisze:i rzeczywiscie takie pojęcie jak wstyd tam nie istnieje :lol: :lol: :lol:
...tak...MonisiaPP pisze:Val w piatek jestesmy ustawione? Wrocilam z Krakowa- trzeba wypic za szczesliwy powrot! Na gg zgramy szczegoly! Nie wiem co ubrac
...było superMonisiaPP pisze:Wiecie co ja narobilam w piatek? Pilam z Val i takiego wstydu jej narobilam! Ciagle mnie ponosilo i nawet sie bilam!![]()
![]()
taki straszny wstyd! Biedna Val chciala mnie ratowac ale nie wiedziala jak!
![]()
![]()
agi pisze:Jak to Val nie wiedziala jak pomoc?MonisiaPP pisze:nawet sie bilam!![]()
![]()
taki straszny wstyd! Biedna Val chciala mnie ratowac ale nie wiedziala jak!
![]()
![]()
Trzeba bylo Monisi kibicowac:D
MonisiaPP pisze:bilam sie z moim "narzeczonym", ktorego Val zna duzo dluzej niz mnie... takze to nie takie oczywiste komu powinna kibicowac! :D
...no i agi :D tak zrobiłam... wypiłam drinka ...i już był spokój...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif ...zaraz znów jakaś bitwa...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hahaha.gif ...i zanim zdążyłam pomyśleć... co robić... :? ...to już się uspokoili... :lol:agi pisze:ojej
to faktycznie trudna sytuacja![]()
ja to bym sie przy takim dylemacie odrazu musiala czegos napic:lol:
dobra jestes!!!!:) kurcze a moje kolezanki wszystkie niemal mężatkiLili pisze:no na taką imprezkę to ja też chce!!!!! :lol:
ja nieźle zaszalałam w sobotę na wieczorze panieńskim mojej kumpeli!!!!!upiłysmy się na całego całą banda rozwrzeszczanych dziewuch i rozochocone męskim striptizem zaczełyśmu odstawiać niezłe szopki![]()
kiedy zabawa trwała na całego przeniosłyśmy się do ogrou(sama nie wiem po co o tej porze roku!
)iiiiiiii nagle sama niewiem jak wpadłam do basenu!!!!!!!!!czy ktoś wie co ja czułam w basenie o tej porze roku???!!!
w 1 minucie wytrzeżwiała!!!wyczołgałam się z niego i padłam na ziemię, dziewczyny były przerazone a ja zaczełam się smiać!!!!sama nie wiem czy postradałam zmysły czy mi się mózg zamroził??!!!jak wróciłam do domu wyglądałam ja 1,5 nieszczęscia włosy skręcone, nie w swoich ciuchach, majijaz lekko zachwiany, moja mam jak mnie zobaczyła to pomyślała, że to zjawa!!!!
wczopraj cały dzień siedziałam owinięta w kocu i na samą mysl dostawałam dreszczy, dzis leje mi się z nosa i ciagle jeszcze mi zimno
a,le co tam jak sie bawic to na całego!!!!