Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: babina7 » 28 mar 2011, 14:29

fajny fason. Wydłuża nogi i popatrz jaką masz figurę {jak gitara! (giggle }. Dla mnie też by była dobra , bo przy siedzeniu nic się nie "wyleje" na brzuchu (giggle . Tylko ja źle się czuję w spódnicach...
zadowolona

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 28 mar 2011, 23:33

Beata a ja myślałam o czerwonych butach ale może faktycznie torebka bo nogi to nie jest moja najmocniejsza strona sylwetki, wiec może i torebka. Tylko,że ja to nie lubie zmieniac torebek, lece gdzies i jak mam przekładac to najczęsciej nie przekładam z jednej torebki do drugiej tylko biore, ktora jest akurat załadowana.

Pani prezydentowa Kasniewska radzila,żeby miec taka niby saczetke z materiału i tylko ta zaladowana saszetke przekładac z jednej torebki do drugiej przy zmianie.

Zamierzam ta spodnice nosic do bólu żeby ja po prostu wynosić. Na wszystkie okazje b edzie spodnica. Mam kilka kiecek letnich a teraz bedzie spodnica.

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 29 mar 2011, 02:28

Kwiatuszku, spódnica rewelacyjna. Wyglądasz w niej doskonale- szczupło, szykownie...

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 29 mar 2011, 09:06

Dzięki dziewczyny, podtrzymałyscie mnie na duchu,że forsa nie wydana lekkomyślnie. Moja siostra choć bogata nigdy by nie dała za spódnicę (clapping 300 zł. Ja lubię takie rzeczy dobrze uszyte i w dobrym gatunku, trudno wole mniej ale cos fajnego, trochę szlachetniejszego. No oczywiscie nie znaczy to,ze kupuje same drogie rzeczy, broń Boże, ale czasem lubię tak zaszaleć.

Jeszcze kupię sobie dwa waskie paseczki, biały i granatowy bo teraz bardzo modne.

Dziewczyny, wygladam lepiej bo schudłam (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 29 mar 2011, 09:24

no dobrze, przyznam sie.
nie wiem dlaczego, ale wyobrazalam sobie kwiatuszka jako tega pania w typie babci, a tu....niespodzianka ;)

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 29 mar 2011, 11:06

niebieska a bo kwiatek ciagle pisze ze sie odchudza ze za gruba i dlatego
ja kwiatka widzilam - laska i juz a ze troche schudla to zawsze na dobre kazdej z nas wychodzi
ja tez lubie miec miej niz wiecej kg
kwiatku piszesz mi zebym wystawiula ta sukienke na allegro,
no nie wiem, a kto by kupil sukienke po pierwsze bez mierzenia
po drugie chcialabym ja sprzedac chociaz za 450 zl dalam 620 no i maly rozmiar 36 i to takie uczciwe bo jak ja kupowalam to wazylam 53 kg a moze nawet 52 kg
poza tym czy sie sprzeda czy nie to za wystawienie trzeba zaplacic a ja mam do niej nawet oryginalna metkę n oi tak sie zbieram i wisi w szafie - nie to ze zalowalam sobie kasy wrecz przeciwnie uznalam ze na slub syna to warto ale nie do konca przemyslalam ten zakup bo ona jest za st4rojna i na codzien sie nie nadaje a ze ja na bankietach i koktajlach nie bywam to wisi i czeka....tylko nie wiem na co
co do twojej spodniczki - fajna, dobry kroj
poza czerwienia ktora sie bedzie od niej odcinala moze byc jeszcze szarosrebrny, grafit, biel, granat ale tez fiotet i amarant
przyznam sie do czegos - wczoraj rzucilam papierosy nie wiem na jak dlugo i ile bez fajek wytrzymam ale moze mi sie uda wkoncu 2 lata temu anima palila a dzis nie pali to moze i ja wytrwam

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 29 mar 2011, 11:19

an Allegro wszyscy kupują bez mierzenia (giggle .Z katalogów też. Młode dziewczyny mają typowe rozmiary i nie mierzą. Tylko my starej daty , musimy pomacać i mierzyć (giggle (giggle (giggle (giggle .Moja córka wszystkie ciuchy sprzedaje na Allegro i wszystko szybko schodzi. Wystawienie na 10 dni, to chyba 1 zł, więc można kilka razy wystawiać i nie zbankrutujesz. Na naszym forum też jest <bazar> {darmowy}
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 29 mar 2011, 11:28

dzieki babinko to wystawie ja taka troche niereformowalna jestem
tak jak piszesz jak nie pomacam i nie przymierze to niekupie
kupuje na alegro kosmetyki elektronike i takie tam ale ubran butow niegdy
babina w lifcie piszesz o uchu elekrty u mnie wyswietla sie tylko zdjecie przodem innego nie ma zadnego ucha a to oczywiscie mnie interesuje
a niech to forum....ciagle czytam pisze i sie nakrecam

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 mar 2011, 12:41

Kwiatuszku rewelacyjnie wygldasz (yes)
Ja wczoraj dostałam takie super spodnie czerwone [z katalogu] rozmiar 38 i za małe,a przeciez jak kupuje to kupuje 38 i czasem zwężam w talii !!! Musze odeslac i juz nie kupuje wiekszych,moze w sklepie gdzies kupie.
Ciagle w granatowych albo czarnych dzinsach chodze i dla tego chcialm jeszcze czerwone.

Babina ja tez spódnic nie lubie i beznadziejnie w nich wygladam.Albo sukienka [prawie w nich nie chodze] albo spodnie [chodze w nich na okrągło]
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 29 mar 2011, 18:15

Niebieska.

Cha, cha. No niewiele sie pomyliłas kochana, prawie wszystko sie zgadza. (giggle (giggle (giggle

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”