Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: Kwiatuszek* » 22 mar 2011, 18:06

Ja tez mało sie odzywam. Jakos nie mam specjalnie weny do pisania i gadania. Sa takie okresy,że się ma potrzebe pisania i rozmawiania a czasem sie nie chce.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 22 mar 2011, 18:57

a ...bo to wszystko...ze ciagle tej wiosny nie widac
niby jest ale
tak sobie mysle ze jak zrobi sie naprawde ciepelko slonko bedzie swiecilo zielen strzeli seledynkiem rozkwitna kwiaty to i wiecej zycia w nas wejdzie wiecej ochoty nawet na pisanie
czlowiek bedzie chcial pospacerowac posluchac ptaszkow i cieszyc sie, bedzie sie chialo zadbac o swoj wiosenny wyglda
czekam i czekam zeby wkoncu dostac jakiegos powera (ninja
kwiatuszku jak tam twoja dzialeczka wylazi juz cos, ja dzisiaj widzialam u siebie zakwitniete krokuski i tulipki juz maja po kilka centymetrow
bedzie dobrze niech tylko bedzie juz cieplo
dzis szukalam za ile u mnie mozna zrobic mikribrazje diamentowa i ceny kosmieczne
u kos metyczki za 100 a u dermatolog 450 zreszta ta dr zajmuje sie dermatologia estetyczna i np powiedziala ze kwas hialurynowy 1000 zl tzn jedna ampulka podana w kilka miejsc czyli czolo ,marionetki, bruzdy, poliki - ale to chyba i tak drogo, narazie zrobie sobie tego diamenta - i zobaczxymy czy bedzie lepiej (makeup

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 22 mar 2011, 19:20

Marena

Ja na dzialce byłam tydzień temu a maz dziś. Mowi,ze tulipany i zonkile bardzo juz urosły. Krokusiki mi wygineły, sasanki tez już sa stare i coraz mniej kwitną. W ubiegłym roku kupiłam rododendrona ślicznego ale szlag go trafił, zmarzł i chyba nic z niego juz nie bedzie. Najlepiej rosnie zielsko. Jutro pojade to zdam relacje.

Jęzeli chodzi o mikrodermabrazje to ja kupuje na gruponie. Kupiłam za 75 zł i nastepne dwie za 75 zł za obydwie. KupiłKupiłam też piling kawitacyjny za 30 zl. Oraz za 30 zł pediure. To są okazje i ja z nich korzystam. Mikrodermabrazje polecam dla cer porowatych i grubych. Mi swietnie słuzy.

Słonka czekam tak jak i Ty marenko.

joanna peers
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: joanna peers » 25 mar 2011, 20:24

Kwiatuszku a konwalijki masz na dzialce bo mnie to sie one marza filoletowy bez i jasmin bo u mnie tego nie uswiadczysz niby jade do PL na poczatku kwietnia ale to za wczesnie zeby sobie cos niecos powachac a szkoda bo mi te wszystkie zapachy chodza po glowie (triste

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 25 mar 2011, 20:48

Matko jedyna tylko nie konwalie. One rozłaża sie jak perz. Ciągle walcze z nimi a one zawsze gdzies wyłażą. Bez owszem mam biały ale i liliowego pełno na dzialkach. I kalina tez jest takie kulki białe, no i sasanki mam tez. teraz to najpierw tulipany potem żonkile i sasanki i hiacynty,
Straciłam troche zapał do działki, sami starzy ludzie wokoł. kasy trzeba pakować co roku. A to nawozy a to rozne opłaty, energia elektryczna, woda, podlewanie a w diabły z tym wszystkim. Zostawic tego tez nie można bo wszystko uschnie. Już kiedyś mezowi mowiła,ze sprzedam w diabły i bedziemy sobie rowerami jezdzić po lesie i tez bedzie dobrze. No ale on nie chce wiec niech sobie siedzi a ja do Sopotu jadę w czerwcu.

Dziewczyny dzis bylam w Galerii nalaziłam się, nic mi sie nie podoba albo nie dla mnie albo jak już cos jest ładnego to takie drogie,że mozg staje. Była ładna biało granatowa w kwiaty z podwyzszonym stanem spodnica za 300 zł, leżała jak marzenie. gatunkowo super ale czy warto dac za spodnice 300 zł ?

joanna peers
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: joanna peers » 25 mar 2011, 23:24

Kwiatuszku przestan uwielbiam konwalie bo u mnie za mlodosci w moim pieknym podwarszawskim ogrodzie
bylo ich mnostwo i po prywatkack moja mama zawsze mowila ze ktos tam sie kotlowal bo kwiaty byly wygniecione
jakie mile wspomnienia!!!A teraz w tej Hiszpanii nic sie nie zdarza do wygniecenia!!! (giggle (giggle

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 28 mar 2011, 09:24

dziwczyny a ogladacie program na tvn - cofnij zegar
wczoraj byl mlody facet 31 lat a nadwaga olbrzymia a jak sie za niego wzieli to w dwa miechy zrzucil 15 kg ogolnie ciekawy program mozna cos tam podpatrzec wzgledem odzywiania
a co wy na ten program
kwiatuszku 300 zl za spodnice no moze i sie oplaca pod warukniem ze nie zalozysz jej jsporadycznie od wielkiego dzwonu
ja kidys kupilam super sukienkie za 600 zl (na slub syna)mialam ja raz na sobie i nie wiem co z nia zrobic bo jest za strojna na codzien i wisi w woku w szafie poza tym juz bym chyba w nia nie wlazla bo to bylo 5 kg temu

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 28 mar 2011, 10:02

Marena napaliłam sie na ten proglam ponad trzy tygodnie temu kiedy jeszcze byl reklamowany i strasznie sie rozczarowałam. Mysłałam,ze to bedzie cos jak metamorfoza czyli zmiana wyglądu przez zabiegi,operacje,do tego praca z trenerem,zeby schudnąć,a tu pokazali przez 20 min jakąś grubszą babke,caly odcinek pokazywali tylko jakieś ujecia z silowni,ubrali jej na koncu lepszą bielizne i pozostała taka brzydka i gruba jak byla.
W nastepnym odcinku mial być facet.....i sobie odpusciłam oglądanie. (blush
Marena na Allegro sprzedaj kiecke.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 28 mar 2011, 13:24

No kupiłam tą spodnicę. Jak juz kupiłam to teraz mysle, kurcze po co za tyle kasy. Spódnica jak spodnica, cały szyk w tym,że jest cudnie uszyta i wykończona. fason dla mnie w podwyzszonym stanem a to facon dla mnie. Wstawiam wam zebyscie zobaczyły. Rozmiar 40 taka akurat, nie moge ani grama przytyć. Jak narazie waga małymi kroczkami spada po 10 lub 20 dkg dziennie. Jeszcze dwa kilo bo nie chce żeby mi zbytnio te fafle jak to niebieska nazywa .
IMG_1468 (Kopiowanie).jpg
IMG_1469 (Kopiowanie).jpg

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 28 mar 2011, 13:45

Spodnica bardzo ladna , ladnie lezy , modne wzory kwiatowe , nic dodac nic ujac . Dobry wybor , nie masz co zalowac wydanych pieniedzy ! Nos do niej czerwona torebke jako jedyny wybijajacy sie akcent w zywym kolorze , zobaczysz jak bedzie szykownie i niebanalnie .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”