Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: niebieska » 16 sty 2011, 20:52

sama sie zastanawialam, bo w zeszlym roku dzwonilam tam i babka mi powiedziala ok 20- 25 tys zl jak pamietam.
przelicz sabrina 739 tysiecy rubli za sama operacje.
bo ze zrozumieniem 100 tysiacza to raczej nie mam problemu.
4 tys euro to niemozliwe, bo babki nie przyjezdzalyby do polski na lifty a przyjezdzaja.
ja za lift endoskopowy za 4 tys euro u dobrego lekarza place bez mrugniecia okiem, tylko w warszawie w dobrej klinice wyjdzie wiecej zwykly lift.

ja jak muflon, jakbym mogla to bym tyle dala.
uroda kobiety jest bardzo wazna, co stwierdzilam dopiero jak moja zaczela sie ze mna pomalu zegnac, bo wczesniej byla i bylo to cos oczywistego jak ksiezyc i slonce, wiec czlowiek wielkiej wagi nie przywiazywal.

a co do dzialania goracego piasku to tez o tym slyszalam.
trzeba sie zakopac z glowa, albo tylem do slonca.

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 16 sty 2011, 20:56

muflon2121 pisze:czytałam o leczeniu słońcem :-) Zakopanie w piachu saharyjskim na kilka godzin by to mialo być.
O matko, co Ty za drastyczne metody nam tu podsuwasz.
A nie wystarczy trochę pospacerować na świeżym powietrzu, zjeść jakieś tłuste ryby, zeby nam pomogło na stawy i takie tam...? - ja czytałam, ze wystarczy

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 16 sty 2011, 22:39

"Dzik na zakręcie" sie melduje. (happy (happy (happy (happy .Mnie i tych 10 000 też było żal ale się cieszę, bo termin jak ulał. Początek lutego i marzec będę zabiegana , więc jakbym przesunęła to pewnie na następny rok dopiero bym się wyrobiła... W pobliżu taniej nie znalazłam...WWW robi za 6000 ale się wystraszyłam opiniami.Niby nie wierzę ale takie ziarenko niepewności i strachu zasiane... W sobotę wypuściłam się na galerie i nabyłam kozaki nad kolano {skórzane w Venezii} przecenione o 80% { 35 rozmiar się ostał} . Dwa dni siedzenia w domu wymęczyły mnie okrutnie. Uszy swędzą niemiłosiernie i ruszam szczęką na boki żeby sobie ulżyć. Małżowiny tez już mam obolałe od bandaża. Pojawił sie siniak na jednym policzku ale tak koło ucha, że nawet go nie widzę. No i łuszczę się jak Wy po kwasach....Dezynfekował twarz jakimś mazidłem , aż mnie dusiło i teraz mam peeling jako bonus do liftu (giggle
Ja wierzę w te Moskiewskie ceny, bo przeciez Moskwa, to najdroższa stolica Europy i mają najwięcej milionerów. Koleżanka rozpytywała po Londynie o lift i wszędzie śpiewają 10 000 funtów.
Co do słońca....zawsze kochałam i opalam się bez filtrów. Nigdy się nie poparzyłam , bo zawsze stopniowo...przecież nasze babki wyrzucały dzieciaki na słonko, żeby nie miały krzywicy, a staruszkowie aby się nie łamać {kto słyszał nazwę osteoporoza czy prowitamina D}
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 17 sty 2011, 07:53

ojojoj dwa dni mnie nie bylo a tu tyle sie dzieje
watek pierwszy hajzer - widzialam ze sie zmieil ale myslalam ze to tylko kolor wlosow bo to ze sie ufarbowal widac od razu
ceny w moskwie faktycznie sa najwyzsze jesli chodzi o zycie mieszkania itp a co do innych nie wiem nie wypowiadam sie
co do slonca - uwielbiam
moge lezez na sloncu jak na roznie aby czasami sie troszke przekrecic zeby bylo rowno
nic do opalania nie stosuje zadnych filtrow i wspomagaczy i jest mi z tym dobrze lubie sie wygrzewac jak kot
juz bym chciala polezec na slonku choc z 10 minut
z solarium korzystam sporadyczie i tylko wtedy kiedy dopada mnie dlugotrawaly brak slonca moj men mowi ze ja chodze na baterie sloneczne - na szczescie coraz blizej wiosna
sonko ma dobroczynny wplyw i trzeba z niego korzystac oczywiscie male dzieci umiarkowanie noi osoby bialej karnacji
opalona (a nie spalona) skora wyglada ladniej jest taka rowniotka, aksamitna, jakby gladsza i nie widac tak zmarch szarosci itp
babinka super sie goisz, jak ja ci juz zasdroszcze wiosna tuz tuz a ty laska (inlove

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 17 sty 2011, 10:29

niebieska pisze: 4 tys euro to niemozliwe, bo babki nie przyjezdzalyby do polski na lifty a przyjezdzaja.
ja za lift endoskopowy za 4 tys euro u dobrego lekarza place bez mrugniecia okiem, tylko w warszawie w dobrej klinice wyjdzie wiecej zwykly lift.
.
Srednia cena; FACE LIFT
Staat Durchschnittliche (EUR) EURO
Tschechische Republik 946
Deutschland 4 115
Polen 1 557
Slowakei 569
Spanien 1 100
AUSTRIA Dr. med. Florian J. Netzer 16 430 od-do 19 909 zł
a tu na Polskiej stronie
http://www.chirurgia-plastyczna.tv/cenn ... lok-twarzy" onclick="window.open(this.href);return false;

Mówie Ci ze zle cos zrozumialaś z tym 80 tys!!!
Najdroższa jest Szwajcaria za 45tys

Jest to oczywiscie średnia,wiec nawet jak by jeszcse do tych cen doliczyć 2 tys zł

tu jeszcze w Austrii w kliniece
Wangenlifting:
EUR 4.000-6.000,- je nach Aufwand und eingesetzter Methode POLICZKOWY LIFT

Mittelgesichtslifting:
EUR 3.000-5.000,- je nach Aufwand und eingesetzter Methode Srodkowe partie

Halslifting:
EUR 2.000-5.000,- je nach Aufwand und eingesetzter Methode SZYJA

Niebieska,chyba ze tobie chodzi o całą twarz,czyli czolo policzki i szyje,to z taka cena bym sie zgodzila ze z 80 tys by to kosztowalo,ale same policzki tak jak my prawie wsztkie mamy robione to góra 24 tys

Pięknie ma zrobiony lift i pieknie mlodo wyglada!!!
http://www.pudelek.pl/artykul/29692/zdjecia_48_latki/" onclick="window.open(this.href);return false;

I jeszcze cos na poprawe humoru haha
http://englishrussia.com/index.php/2009 ... stic-lips/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 17 sty 2011, 11:10

demi moor nie robila operacji a to dobre
kiedy krecila striptiz sama wtedy przyznala sie do operacji brzucha i piersi
potem robila uda i kolana a teraz wszystkim operacjom zaprzecza
to my tez zaprzeczajmy i juz
no chyba ze ma czarodziejska rozdzke i nia sie co rano omiata

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 17 sty 2011, 11:30

Sabrina, nie patrz na ceny w necie, bo zawsze podają niższe. U Mazana też jest 6000 , a jak pójdziesz na konsultacje, to mówią duuuuużo wiecej. Z tego co czytam Brzuchański też...Moze to cena bez znieczulenia? (giggle (giggle (giggle (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 17 sty 2011, 13:18

moje niewychodzenie z domu , zoowocowało ! Zrobilam sobie do kuchni taką butelke na soczek {do niej mam pompkę i sprawdza się, bo sok nie ścieka po butelce}. To małe obok, to podstawka na cytrynkę.....Namęczyłam się tymi kropeczkami, że hej!
Dla wnuczki komplet wieszaczków na kreacje (rire
upload/1295266823_002_2_.JPG
upload/1295266623_001.JPG
zadowolona

joanna peers
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: joanna peers » 17 sty 2011, 15:33

Niebieska moze nic nie pokrecila bo u mnie w Hiszpanii lift kosztuje u byle jakiego nie koniecznie slawnego chirurga pomiedzy 8 a 10 tys. euro w Anglii tak samo wiec skoro Mumedow to slawa to moze sobie liczyc ile mu sie podoba a przy kilku ekstra dodatkach ta cena jest calkiem mozliwa.Mysle ze poniewaz jest on slawny wszystkie chwyty sa dozwolone (nod

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 17 sty 2011, 15:43

No to jak tak mówicie to ok,ale o chyba za całą twarz i szyje?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”