Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: beata-malgorzata » 13 sty 2011, 21:36

No nie wiem czy bys byla bardzo zadowolona z buzi zaby prawie nieruchomej i policzkami jak mandarynki a o oczach skosnych nie wspomne . Ale tak po cichu ...przyznaje Tobie racje , jak robic to robic i nie na dwa lata ale by efekt utrzymywal sie troche dluzej . Moje powieki po bokach tez sa oklapniete a to dopiero ciut ponad 2 lata po operacji ..
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 sty 2011, 14:11

czy widziałyscie Hajzera w tej reklamie "wyślij pusty esm" " Leci od kilku tygodni. Zawsze myślałam, ze dał głos, a twarz innego faceta...Dzisiaj patrzę na dużym tv, a to on!!!!Tylko o jakies 15 lat młodszy!!Przesadził.....Nie podobny do siebie
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 sty 2011, 14:38

O kurcze,nie widzialm go.Ostatnio proszek do bialego reklamowal. Ake wiecie co jestem ZA gdy facet chce sobie cos tam poprawić i chetnie wyslala bym swojego męża.Zawsze uwielbialam patrzec na jego profil,na jego usta,i podbródek bo mial taki meski,mocno zarysowany i jeszcze z dziurka w brodzie Teraz juz mu troche skóra na policzkach opadla,usta sie zmniejszyly,nos poszerzył .... (thinking
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 14 sty 2011, 16:03

babina7 pisze:czy widziałyscie Hajzera w tej reklamie "wyślij pusty esm" " Leci od kilku tygodni. Zawsze myślałam, ze dał głos, a twarz innego faceta...Dzisiaj patrzę na dużym tv, a to on!!!!Tylko o jakies 15 lat młodszy!!Przesadził.....Nie podobny do siebieczy widziałyscie Hajzera w tej reklamie "wyślij pusty esm" " Leci od kilku tygodni. Zawsze myślałam, ze dał głos, a twarz innego faceta...Dzisiaj patrzę na dużym tv, a to on!!!!Tylko o jakies 15 lat młodszy!!Przesadził.....Nie podobny do siebie
taaak?? a co Chajzer wg Ciebie poprawil ,przyznam ze go w rzeczonej reklamie nie widzilam bo telewizje ogladam b rzadko, ale przeciez on nigdy strasznie nie wygladal.
Czy od czasow tanca z gwiazdami odmlodnial?
Dla mnie to jaki byl taki i jest z nochalem bulwiastym ale fajny mezczyzna.Moze sie podobac.
Ma w sobie urok ,dobrze tanczy sylwetka tez ok.Jak dla mnie atrakcyjny 50latek.
Moze go tam w reklamie tylko wyretuszowali i przez skarpete nakrecili:)
http://teleshow.pl/gid,13005449,img,130 ... leria.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 sty 2011, 16:38

Mi ten nochal do twarzy też pasował. Chyba miał lifting, bo taki gogusiowaty sie zrobił. Drobniejszy....Raczej nie fotoshop...W TZG jeszcze był normalny i w reklamach vizira tez {widocznie wczesniej krecone?
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 16 sty 2011, 13:41

(pleure (pleure doszlam do siebie po szoku.
liczylam sie z duzym, o wiele wiekszym, niz w polsce kosztem operacji przeprowadzonej w moskwie,
ale nie spodziewalam sie, ze ceny orbituja wokol kosmosu- stad ten szok w ktorym trwalam od piatku.
zeby sie juz nie rozpisywac, to co zalecil doktor kosztowaloby okolo 80 tys, o czym Wam donosze pograzona w glebokiej zalobie.
Arrivederci (pleure (pleure (pleure

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 16 sty 2011, 14:37

Eee tam Niebieska nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.No zobacz po Babinie jaka szczesliwa jak dzik na zakrecie (i to za duzo mniejsza kase).. i ani tu zajrzy od dwoch dni (giggle
Wyliftowala sie i szaleje po Krakowach.
Powaznie mowiac ceny w Moskwie sa dla Rosjan .Chociaz te babki z galerii nie wygladaja jak zony czy narzeczone mafiozow.
Lepiej pieniadze przeznaczyc na wesole zycie.I jakbym miala wydac nawet 20 tys a nie mowic a o takiej abstrakcyjenej cenie 80 to przeznaczylabym to na wycieczki, samochod ,hulanki, ciuchy a dla ciala zwykle pobyty i oklepywania w SPA.Wystarczy.
Gladka buzia absolutnie nie jest warta 20 tys. 10 to juz najwyzszy max.
A 80 ..niech spadaja.

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 16 sty 2011, 17:15

No ja to też bym nie dała 80 tys, za nic na świecie.
Też bym wolała takie pieniądze przepuścić na przyjemności (drink (cake (party
Ale dobrze, że już wiemy ile to kosztuje. Moskwa więc odpada.
Zresztą mnie to chyba jednak tamta ruska estetyka nie odpowiada.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 16 sty 2011, 19:22

no ja się nie zarzekam :-D
jakbym miala z 8 melonów to co mi te 80 tauzenów?
Ale oczywiście przy stanie kasy, który mam i który mieć będę to niewykonalne.

Tak dla równowagi: czytałam o leczeniu słońcem :-) :-)
My tu skrupulatnie unikamy, a są teorie, że slońce dobrze robi na kości, stawy i takie tam. Zakopanie w piachu saharyjskim na kilka godzin by to mialo być. Ale co z twarzą? twarz na slońcu tyle nie wytrzyma. nakładanie filtra na plazy trzeba powtarzać.
tak że od pewnego wieku; naprawiasz jedno, szkodzisz innemu (whew

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 16 sty 2011, 20:23

Oj niebieska nie wiem czy nie pokręcilaś czergos.Niemozliwe zeby lifting tyle kosztowal. Moze 8 tys.Pewna jestem na 100% ze cos pokręciłaś.W Niemcze,Austrii kosztuje z 4 tys euro.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”