Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: niebieska » 31 gru 2010, 23:54

w ramach sylwestrowej zabawy zajelam drugie miejsce w turnieju i wygralam cale 30 dolarow.
oczywiscie wartosc ma to dla mnie jak 30 tys.
wszystkiego najlepszego laski!!!!! (drink

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 01 sty 2011, 09:30

Niebieska gratuluje dobre i 3 $ (yes) ale nie o pieniadze chodzi ale o II miejsce wow.a co to byl za konkurs?
Ja ogladałam tv do 1.30 i poszlam spac. Odczuwam to niewyspanie. (party (wow ziewa mi sie co chwile.

DZIEWCZYNY, NO TO WEJDZMY DZIARSKIM KROKIEM W TEN NOWY, JAK ZE OBIECUJĄCY NOWY ROK 2011 (time (pizza (party .
Zdrowia,życzę (muscle, (cash pieniędzy i nieprzemijającej urody,niech spełnią się nasze marzenia.
Czy macie jakieś Noworoczne postanowienia?
Ja mam. Musi sie cos wydarzyć w tym roku,że bede miała jeszcze więcej MOICH I TYLKO MOICH pieniędzy i muszę wymysleć jakieć zajecie,zebym nie siedziała nastepne 17 lat w domu.
Rok 2009 miał na końcu cyfrę 9,która oznacza zakończenie jakiegos etapu. Rok 2010 miał zero,czyli nic,przeczekanie,odpoczynek,a rok 2011 ma jedynkę,czyli POCZATEK WSZYSTKIEGO,nowy start (rofl (sun
Kwiatuszku zdrówka zyczę.
Ale zaczęłam sie smiac jak zobaczyłem te tancerki i wyobraziłam sobie jak z mężem wsakkujecie w ciechocinku na parkiet tańcząc Zumbe hahha (giggle
Uwielbiam latynoskie rytmy. Zawsze kojarzą mi sie z urlopami,wyjazdami (yes)
wczoraj przesiedzialam caly dzień w piżamie i szlafroku i terac jak przeczytalam że caly rok tak moge przesiedzieć,to O zgrozo!!! Zaraz lece sie myć i sie przebieram (giggle
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 01 sty 2011, 12:10

sabrina, to byl turniej pokera, ktory zreszta przegralam na wielkim niefarcie, bo juz bylam w ogrodku... (envy
pociesza mnie Twoja wypowiedz o znaczeniach lat.
w ubieglym roku u mnie nie dzialo sie wiele ciekawego i teraz bede pracowac nad tym, zeby uwierzyc, ze w tym bedzie lepiej.
mowia, ze wiara czyni cuda i to jest prawda.
wczoraj o 23 zadzwonil do mnie moj byly facet i zaprosil mnie na sylwestra w lokalu.
nawet grzecznie podziekowalam i odmowilam, ale chyba dzis wyraze swoja opinie szczerze (mooning
oni sa beznadziejni, jesli czegos zazdroszcze mezatkom, to tego, ze teoretycznie sa ubozsze o takie akcje.

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 01 sty 2011, 12:29

Zycze Wam spełnienia marzeń i pogody ducha w 2011r.

Ja przesiedziałam w domu całego sylwestra, z ksiązką w ręku (giggle ale wierzę, ze 2011r niesie dla mnie coć nowego (niekoniecznie całodniowe czytanie książek).

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 01 sty 2011, 14:11

hi,hi Sabrina ta zumbe to ja bede tańczyć ale nie z mezem tylko z kolezankami. Moze w Sopocie ja nam sie uda gdzies załapać. Albo same w hotelu przy drinku. Zumba jest w sam raz gimnastyka dla mnie. To taniec połaczony z aerobikiem. Szukam u siebie gdzie prowadzą zumbę ale narazie nie znalazłam. Ale nie chodzi o to żeby złapac kroliczka tylko by gonić go. Przetłumaczone znaczy zeby probować a przez to ruszac sie.

Dzis wreszcie umylam włosy i wyskoczylam ze szlafroka. Nadal mam jednak chrypę i katar. Fatalnie bo mielismy jechac na tańce oczywiscie do Ciechocinka bo tam zawsze grają i zawsze sa tańce codziennie , nawet w pierwsze swieto Bożego Narodzenia do 2 w nocy.

joanna peers
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: joanna peers » 01 sty 2011, 15:09

Sylwestra spedzilismy na tancach w restauracji obzarlismy sie jak nie powiem co ale dzis juz koniec polecialam do chinczykow zeby kupic hoola hoop ale bylo zamkniete jutro znowu tam bede bo mysle ze otworza. Od poniedzialku skakanka i hoola zebu pozbyc sie tych wszystkich indykow pieczonych ziemniakow swiatecznych deserow ktore spowodowaly ze jestem kilka centymetrow grubsz a talii.
Niebieska gratuluje wygranej tez bym chciala sie nauczyc gry w pokera.
Po sniadaniu poszlismy na plaze bo dzis jest bardzo cieplo mysle ze ok 18 stopni na deptaku w Guardamar tlumy spacerowiczow w odswietnych ubraniach. Hiszpanie jak wychodza na spacer to sa tak ubrani jakby szli z wizyta do krola Juana Carlosa tylko co niektory turysta ubrany jak pener w szortach brrr i w sandalach a czassami w bialych skarpetkach sic!
Wam dziewczyny zycze pomyslnosci i wszystkiego co byscie same sobie zyczly niech ten rok bedzie dla nas wszystkich lepszy niz poprzedni (party (party (drink

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 01 sty 2011, 16:17

joanna, z Twojego opisu turysty mam pewne podejrzenia skad on przybyl (rire
zasady pokera pojmiesz w trzy minuty, nauka gry trwa dlugo i czasem boli bo jest to trudna i ciekawa gra.
dana, czym sie tak zaczytalas?

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 01 sty 2011, 16:21

no nie! nie może być! jak ja mam dośc tego zimna u nas :-( a u Was 18 stopni. Przeprowadzam się !
U was zawsze tak ciepło czy ten rok jest wyjatkowy?
Ula daj tego linka do Barcelony za 8 dych. Niby nie bardzo mogę się ruszyć, ale cholera Barcelona to przeciez miejsce sylwestrowo-noworocznych i karnawałowych wypraw. I z Francji i z UK. I tylko 80 zeta? Daj linka, sie zobaczy.

też jestem obżarta. Nawet przespać sie nie mogę, bo brzuch mam za ciężki (worried

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 01 sty 2011, 17:47

ja też chce ciepełka, więc moze być Barcelona (giggle

czytałam jakas głupawa ksiazke, o której za 2 dni zapomnę... a powinnam, poczytac o podatku VAT , bo mi (cash ucieknie

joanna peers
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: joanna peers » 01 sty 2011, 18:23

No wlasnie mowilam Uli zeby sie rezerwowala i przylatywala, a ona na to ze nie bo to i tamto.
Zima chyba taka jak kazdego roku w ciagu dnia jest cieplo a wieczorem troche chlodniej, chociaz dzis jest racze cieplutko /jest godz 18/. Z tego co Ula mowila to samoloty sa z Gdanska co do innych czesci Polski to nie wiem ale mysle ze poniewaz jest to Ryanaire to moze tez lataja z innych miast.Przyjezdzajcie bo 7 stycznia zaczynaja sie tu wyprzedaze ja juz mam na oku kilka rzeczy i w piatek rano wale do sklepow,moze bede miala szczescie i kupie to co mi sie podoba. (happy Aha bym zapomniala Barcelona troche wyzej na polnocy wiec moze tam byc troche chlodniej niz u mnie.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”