doda opowida ze "bron boze na twarzy nic nie robilam" i jeszcze pow ze" pisza o tym w bravo i biedne dziewczynki mysla ze jestem przerobiona a mnie taka piękna splodzili rodzice" ja mysle ze wlasnie biedne bylyby gdyby jej uwierzyly bo wtedy marzenia o ladnej buzce przepadlyby i wpadlyby w jakas depresje ze one sie brzydkie urodzili, doda na 100% wstrzyknela cos co uwypukla kosci policzkowe a podobno cos tam robi z miesnaimi pod ze sie kurcza io dlatego ma takie rowki a w usta daje kwas , mysle ze nos juz dawno przerobila a teraz poprawila no i powieki sobie podciagnela do gory bo miala opadajace , no i po co ona klamie? jak to golym okiem widac, owszem ja tez nie chcialabym zeby ktos woedzial ze nos zrobilam ale jak znajomy to zauwazny bo mnie pamieta dawna nie bede klamac bo wychodzi sie na durnia wtedy, ale szczerze mowiac to doda bardzij podobala mi sie ze 2 lata temu jak tych bruzd pod koscmi policzkowymi nie miala i jak miala mniejsze usta a nie takie pontony no a cycki w ogole strasznie sztuczniaste :)a co w konc z ta straszna nowa fryzurka? zrobila czy jdnak nie?