pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: lil sexy » 05 gru 2010, 23:53

Spokojnie, węgla nigdzie nie dorzucam (giggle Mam piec gazowy dwufunkcyjny.

marryme moja kamienica ma pewnie około 100 lat (pierwsze kamienice na piotrkowskiej pojawiły się w latach 70 XIX wieku, moja była dobudowana trochę później), więc innego ogrzewania tu nie ma. Wiele osób ma jeszcze stare piece kaflowe i w nich pali.

Lubka ja też się męskiej części nie dziwię, ale niestety żadna z tych ofert nie była godna uwagi (devil
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 06 gru 2010, 09:15

Dziewczyny, wyszlam dzisiaj z domu do pracy i az mi sie milo zrobilo. Zamiast mrozu jest az 0 stopni...w porownaniu do temperatur z zeszlego tygodnia to prawie upal (giggle

Lil ja tez mieszkam w starej kamienicy, ktora nota bene uwielbiam! Zdecydowanie wole mieszkanie w takim miejscu niz w nowych inwestycjach i przy okazji kupna mieszkania pod uwage bralam tylko i wylacznie kamienice! (yes) Tak mi sie tylko po cichu marzy, ze kiedys uda mi sie podkupic mieszkanie sasiadki z dolu i z boku i wtedy juz bede w pelni zadowolona (tongueout
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 06 gru 2010, 09:33

I jak tam dziewczynki był Mikołaj, czy nie (giggle Byłyście grzeczne, czy rozrabiałyście (wait (rofl ???????
Mi Mikołaj oświadczył, że przyjdzie wieczorem, więc nie wiem o co kaman, czy to jakaś propozycja, czy jak, czy prezent dostanę wieczorem, cholera wie, co ten mój postukany Mikołaj miał na myśli (mdr

Miłego dnia (kiss

A i jeszcze mam pytanie, jak ubieracie choinkę, chodzi mi o kolorystykę, czy macie wielokolorowe, dwu-kolorowe, jedno ect. Z góry dziękuję (angel Ja w przyszłym tyg. jadę po choinkę (wait oczywiście prawdziwą (sun

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 06 gru 2010, 09:49

Ja melduje, ze Mikolaj byl u mnie juz wczoraj i dzisiaj rano (rire Na dodatek Mikolaj byl u mnie rowniez w pracy...zupelnie nie wiem o co chodzi...chyba musialam byc w tym roku wyjatkowo grzeczna (tongueout (rofl

Ach! Choinki nie ubieram w tym roku w ogole, w tym roku postanowilam byc ekologiczna i przybrac tylko troche mieszkanie Potwora (rire
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
pimpek1984
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: pimpek1984 » 06 gru 2010, 12:23

Jako ze mieszkam przejsciowo w innym miescie tez nie planuje choinki w tym roku. (triste Niestety bo to od razu inna atmosfera w domu, czuje sie Swieta, jest tak magicznie.No ale nie oplaca nam sie kupowac wszystkiego od nowa skoro ozdoby z zeszlego roku czekaja na nas w poprzednim miejscu a kupilismy wtedy wszytsko co potrzebne. A apropo pytania o kolory to ja jednak preferuje wielokolorowe choinki, tzn te jednokolorowe sa bardzo eleganckie i takie ze smakiem,podobaja mi sie ale wiele kolorow i rozne pierdolki na choince kojarza mi sie z dziecinstwem bardzo pozytywnie i zaluje ze teraz juz takich nie ma-np krasnoludkowe mikolaje i rozne malenkie ludki z mini bombeczek i innych materialow ktore uwielbiam ogladac u mamy badz u tesciow na choince.No ale czasy sie zmieniaja i teraz my musimy uskladac z bombek swoja historie (rire
Allergan 410 MX325 i MF255 -Dr.Kasprzyk 4 luty 2010
Nos - Dr.Stepniewski 1 luty 2011http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 91#p687191
Bullhorn lip lift-Dr. Gromadziński 03.04.2015 http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 11#p887411

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 06 gru 2010, 17:43

Ja czuję się totalnie rozpieszczona, w tym roku wszyscy nieźle zaszaleli z prezentami. Od piątku do niedzieli odbierałam prezenty urodzinowe, a dzisiaj przyszedł mikołaj i przyniósł wszystkie części "Ojca chrzestnego" na DVD (clapping

Szkarolina na dzień dzisiejszy również nie widzę innej opcji niż kamienica. A w przyszłości? Albo domek (tylko w mieście ciężko już o ziemię) albo większe mieszkanie w kamienicy, ale tylko na Piotrkowskiej, bo tu jest serce Łodzi, a ja Łódź kocham bezwarunkowo (heart
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 06 gru 2010, 18:01

Moj Mikolaj jakis dziwny.... odkurzyl mi caaaaly dom :)
ja chyba nie obchodze Mikolaja w tym roku, troszke jedynie go zastepuje jadac do bratanka z wielka torba samochodzikow i slodyczy.
Niedlugo wychodze a mroz taki, ze mi chyba uszy odpadna :(
dobrze ze Mikolaj pozyczyl mi swoja wlochata czapke :)

co do choinki to dzis przystroilismy w pracy na niebiesko-fioletowo-rozowo i wyglada uroczo :)
w domu bede miala jedna mala we frontowym pokoju ubrana na bialo-srebrno
a druga multikolorowa z tona czekoladek w salonie :)
w oknie od sypialni w tym roku wieszam niebieskie lampki
mam jeszcze wieniec na drzwi z bialymi swiatelkami i jakies takie pomaranczowe lampki , ktore chyba dam do kuchi w okno :)
lubie lampki :)
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 06 gru 2010, 18:12

ja jeszcze nie wiem czy bede miala choinke w domu, swieta i tak u rodzicow spedze a u nich bedzie zywa jodla do sufitu. nie wiem czy mi potrzebna wlasna w domu, moze galazke sobie udekoruje jakimis pojechanymi bombkami i tyle. albo moze taka malusia choinusie w doniczce ... czas jeszcze

a dzis rano mikolaj mi podrzucil twarozek, dymke, rzodkiewki, cholinex i tiramisu ... ale glupek? nie? (giggle (giggle (giggle
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 06 gru 2010, 20:19

Również dzisiaj stwierdziłam, że po tych mrozach -12 to te -1 to upał (giggle
a jagorsze to nie wiadomo, jak się ubierać przez tą pogodę.

Lil...a ja "Ojca Chrzestnego" właśnie czytam (rofl
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 09 gru 2010, 22:49

o kurka, pozżerało posty, w tym moje laleczki antyvoodoo

pisalam ze mikolaj sprezentowal mi jeszcze mikolajkowo riot grrrl
http://www.kamibashi.pl/products/dolls/ ... t_grrl.jpg
i ze fajne laleczki sa tu:
http://kamibashi.pl/dolls/stringdolls/index.php#sd1128

a tymczasem nadal mam temperature (thinking i jutro wybieram sie po raz drugi do lekarza, bo ile mozna siedziec w domu (coffee
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”