Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: babina7 » 17 lis 2010, 15:16

na metal trzeba użyć PRIMERA , to taki preparat ,zwiekszający przyczepnośc farby. Serwetki kupisz w sklepie z talerzami, w hipermarketach.....spozywczakach też mają. Papier ryżowy, to w niektórych EMPIKach, na Allegro, pewnie w plastycznych też. Introligatorskiego nie próbowałam, musisz sprawdzić czy pod wpływem żelazka się rozpuści lekko i przylepi motyw. Papier ryżowy jest mocny i łatwo sie lepi, natomiast serwetki , to tylko na żelazko {szczególnie duze motywy}
Jak zrobisz, to pochwal się.
Zapomniał dodac, że niektóre rzeczy postarzam Krakiem albo robie takie przecierki.....
zadowolona

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 17 lis 2010, 22:05

A dlaczego Wy nie robicie ciekawszych (pardon, ) wzorów tylko takie oklepane kwiatki? Nie ma serwetek z mniej oklepanymi wzorami?
Weźże babina coś jak Kandinsky zrób, będzie ciekawsze. Łempicka w ostateczności może być. Muszą te kwiatki i owoce wszędzie być? Sama bym kupiła coś z innym motywem...

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 17 lis 2010, 23:02

Robią!!Są nawet papiery z impresjonistami , ale ja robię głównie do kuchni w wiejskim stylu i do pokoju córki "słodko panieńskim".Łempicka w mojej kuchni??! W salonie na ścianie to może zawiśnie (yes) . Mam zamówienie na chustecznik w paski, więc będzie inny wzór {ale i tak przemycę parę bratków (giggle }
Chcesz bez kwiatków? Proszę bardzo... upload/1290032073_decoupage_050.JPG
upload/1290032193_decoupage_054.JPG

to takie wprawki, a tu masz mistrzostwo {do kupienia!!}
http://allegro.pl/art-trendy-shop-skrzy ... 75733.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zadowolona

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 18 lis 2010, 10:53

kupiłam komódkę " T.L" jak otrzymam poiformuję jakie wrazenia. Dzieki Babina za stronkę, jak znasz jakies inne to poproszę, musze powymyslac przezenty swiateczne (whew

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 18 lis 2010, 19:30

Lempicka bylaby swietna.
O ile sa serwetki z Lempicka...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 18 lis 2010, 20:51

otwórz linka, jest do kupienia szkatułka z jej obrazem (yes) . Serwetki są chyba ze wszystkimi dziełami, najwiecej Klimta i Łempickiej
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 29 lis 2010, 14:16

ucichlo ostatnio na naszym forum,
bylam w piatek u ginka tak tylko zeby sie ewentualnie sprawdzic czy wszystko ok bo jak juz kiedys wam pisalam ostatnio mam nieregulanre okresy raz to jest 17 dni raz 29 raz 37 byal okazja wskoczyc na miejsce mojej synowej na nfz to polecialam
noi mowilam dr ze biore menoplant soja 40+ i ze mam takie wlasnie nieregulane cykle ostatnio na co dr sie rozesmial swierdzil ze i tak to sa jeszcze regularne i nie ma co sie dziwic bo zaczelo sie przekwitanie tak sie wlasnie podobno zaczyna nieregularnoscia a ile potrwa tego nie wie nikt
przepisal mi biosteron 10 mg bo powiedzial ze niby zalecaja 5 mg dla kobiet to dziala wtedy jak placedo zeby brac 10 to bedzie mi sie chcialo zyc biegac i bzykac noi jeszcze sie dowiedzialam zeby maz tez bral nie zaszkodzi a zwieksza libido bo w tym wieku mezcyzznom juz sie powoli nie chce jak w tym kawale ze moga o nawet i 10 razy na ddzien tylko ze im sie nie chce
ja nie narzekam na meza jest ok ale czemuy by nie poszalec jeszcze? (dance
takze dziewczynki polecam biosteron min 10 mg bo 25 to juz tylko na recepte
a i jeszcze kazal mi menopolant zwiekszyc do dwu razy na dobe bo bralam do tej pory raz
tak wiec oglaszam ze mam 47 lat i swierdzone przekwitanie (mdr

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 29 lis 2010, 22:30

Dobrze, że sie cieszysz!! Przekwitanie , to jest po trzydziestce, a koniec z okresami, podpaskami i całym tym ambarasem comiesięcznym to ODRODZENIE!!! Mi libido od razu skoczyło jak przestałam myśleć o antykoncepcji.... (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 lis 2010, 09:59

Ja czuje niesamowita poprawę po tych moich naturalnych kremach.Wreszcie odżyłam i od paru dni dołozyłam sobie własnie biosteron,ale łykam tylko jedna tabletke 5 mg to chyba zaczne 2 łykać.
Co do okresu i przekwitania.
U mnie na bank sie zaczęło bo widać po badaniu hormonów a REGULARNIE miesiaczkuję cały czas. Najwyżej mam dwa dni różnicy w tą czy w tamtą stronę. W tym miesiącu miałam w połowie cyklu ból jajnika,tak jak bym miała dni płodne.Całe zycie w polowie cyklu miałam taki ból,od roku juz nie w każdym miesiącu,ale jeszcze sie pojawia.Lekarz mówił,ze juz raczej nie jajeczkuje,ale cholera go wie,wiec uwazam tak czy siak mimo ze mam spirale. Co do libido,to nie zwiększyło mi sie w stosunku do męża,ale nie wiem jak by było jak bym poznała kogoś (giggle Nawet nie ma gdzie wypróbować,bo nigdzie nie chodzę (thinking Po mężu widzę ,ze też trochę juz odpuścił[dzięki Bogu] Moze ma kogoś ?(giggle Okres dal mnie nie jest uciazliwy bo uzywam tylko tampony.Nie wyobrazam sobie chodzić z przyklejajaca sie do d...podpaską.Kiedys na noc ubierałam,ale szybko przestałam bo przyklejała mi sie do (mooning nie mogłam spać wiec zrezygnowałam na rzecz tamponu i tak juz pozostało.
U nas pogoda cudna,swieci słoneczko,wszędzie bielutko. Mój zdewastowany przez szczeniaka ogród przykrył sie sniegiem i nie widać tych wszytkich wykopanych dziur.Jest slicznie!!
Dzis Andrzejki,wiec tradycyjnie wróżymy sobie w domu i lejemy wosk (party (rofl
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 01 gru 2010, 13:15

sabrina ja mysle ze powinna przyjac jako jedna dawke 10 mg czyli dwie tabletki
co do bolu w polowie cyklu to ja caly czas tak mam boli mnie jajnik a na drugi dzien od razu zaczynaja bolec cycki i tak juz do okresu
tez mi ginek powiedzial ze to juz moga byc cykle nieowulacyjne ale na zimne trzeba dmuchac osobiscie znam babeczke ktora zaliczyla wpadke majac 54 lata i juz przekwitajac od roku prawie nie miala okresu a jak poszla do ginka bo jakos tak sie dziwnie czula oczywiscie wszystko przypisywala przekwitani to sie okazalo ze jest w 6 tym miesiacu jak sie jej dr zapytal czy nie czuje ruchow to swierdzila ze cos tam jej kruczalo ale nie podejrzewala - noi zalamka juz byla babcia do szpitala przychodzil syn z 7 letnim wnukiem - urodzila coreczke
takze lepiej do konca nie wierzyc ze to juz z gorki
a co do cyklu to mnie najwieksza ochota na bzykanie wlasnie bierze tak w polowie cyklu 2-3 dni mi sie chcie a potem juz nie widze u siebie taki instynkt samicy - ale to dopiero od kilku lat
oczywiscie uwielbiam seks kiedys moglam sie bzykac jak psz czolka a dzis no wlasciwie tez moge tylko ze mi sie nie chce, choc seks jest dla mnie cudownym mega przezyciem, zdaza mi sie lewitowac tzn mam wrazenie jakbym opuszczala swoje cialo i unosila sie nad nim jak zawieszona w prozni - trudno to opisac,
czy ktoras z was cos takiego przezywa?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”