Lubka pisze:Ola no poprawiam te cycki nieszczesne bo krzywe sa-jeden sporo wiekszy od drugiego i wychodzi na to, ze za duza rozbieznosc we wkladkach byla a skoro i tak musze to poprawic i zaplacic za poprawke i nowe wkladki to wybiore sobie mniejsze i nie bede juz plakac i marudzic, ze za duze

. Takze znow czeka mnie koszmarny lot do pl i 15 grudnia klade sie ponownie na stol-takze trosze trzymac kciuki
a tak poza tym to z ciebie taka sama "zołza" jak ze mnie

-moj facet zawsze mi mowi, ze wredna zołza jestem jak sie czepiam takich kermitow, czy ogolnie jakims sarkazmem zarzucam-a on to tak to uwielbia

Lubka to już tak się szybko uwinełaś z tą operacją, że za miesiąc cycochy poprawiasz!!!!!!!
Jestem w szoku

szybka bestia z Ciebie

Lubka mój potwór też uwielbia kiedy jestem taka osa i nie przebieram w słowach

Mówi zawsze, że w moim przypadku można się pięknie naciąc, buzia niewinna,ale to tylko pozory

No,ale w sumie kto lubi ciepłe kluchy
Marryme ja sobie ten film ściągnęłam z neta, z czystej ludzkiej ciekawości, bo ostatnimi czasy każdy o nim mówił, więc chciałam zobaczyć

Tu masz jeden ze zwiastunów:
http://www.youtube.com/watch?v=kdk8hwcpYZQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Co do tego lekarza, to nie mam pojęcia, a tak nawiasem mówiąc wszędzie mogło się to zdarzyć, to nie pierwszy taki przypadek na świecie. Ostatnio jak byłam w PL oglądałam amerykański dokument o ofiarach operacji plastycznych. Przeraziła mnie historia babki, która zdecydowała się na odsysanie tłuszczu w jednej z klinik, której relkamę ujrzała w tv. Zrobiła zabieg i zaczęły się straszne bóle, nie mogła wstać z łóżka i czuła się z dnia na dzień gorzej. Kontaktowała się z lekarzem,ale on cały czas twierdził, że to normalne.... W końcu babka trafiła na ostry dyżur i co się okazało, że podczas liposukcji facet kilka razy przedziurawił jej jelita i przez 2 tyg. m.in kał dostawał się do organizmu

Babkę uratowali,ale dziś jeździ m.in na wózku... Druga babka zdecydowała się na lifting brwi i lekarz podczas zabiegu poprzecinał nerwy i babka ma takie bóle głowy, że nie jest w stanie normalnie funkcjonować, nawet najmniejszy odgłos, czy widok światła sprawia jej ból... No straszne, lepiej czasami takich rzeczy nie oglądać, bo można się zniechęcić...
Miłego dnia