Aż mi ciśnienie skoczyło jak to przeczytałam
Daj jej popalić
Moderator: Zespół I

Nie, nie wypada, lepiej się zamknąć w domu na 3 spusty i oglądać brazylijskie telenoweleMichitka pisze:Dziewczynki czy wypada iść kobiecie samej na imprezę??

ola banderola pisze:Nie, nie wypada, lepiej się zamknąć w domu na 3 spusty i oglądać brazylijskie telenoweleMichitka pisze:Dziewczynki czy wypada iść kobiecie samej na imprezę??![]()
![]()
![]()
Michitka skąd Ty bierzes takie pomysły, a co imprezy są tylko dla par, czy jak ???????
kobieto idż i baw się db, może akurat poznasz jakiegoś samca, który Ci wybije takie pytania z głowy![]()
Miłego wieczoru
A ja nie myślałam, że Ola z krzesła spadła bo od pierwszego do ostatniego słowa się z nią zgadzamshandapanda pisze:ola banderola pisze:Nie, nie wypada, lepiej się zamknąć w domu na 3 spusty i oglądać brazylijskie telenoweleMichitka pisze:Dziewczynki czy wypada iść kobiecie samej na imprezę??![]()
![]()
![]()
Michitka skąd Ty bierzes takie pomysły, a co imprezy są tylko dla par, czy jak ???????
kobieto idż i baw się db, może akurat poznasz jakiegoś samca, który Ci wybije takie pytania z głowy![]()
Miłego wieczoru
Jakos rzucil mi sie w oczy tylko poczatek Twojej odpowiedzi i juz sobie zaczelam myslec, czy ta Ola z krzesla spadlaNo ale oczywiscie, masz racje
Nie wiem skad Michi przyszlo do glowy,ze samej by moglo nie wypadac